inzercia, predaj, predám, bazár

30 ROCNA ZENA HLADA NA 8HODIN DENNE PRACU V PRIEVIDZI.

Kategória: Servis a služby

30r žena hlada pracu na 8h denne od Pondelka do Piatka na ranne zmeny v Prievidzi alebo v Bojniciach........rychlo sa učim,som spolahliva......mam skusenost v kuchiny ako pomocna sila,upratovačka........pisat na email.
30 ROCNA ZENA HLADA NA 8HODIN DENNE PRACU V PRIEVIDZI.
Podobné inzeráty
Rýchle občerstvenie Kriváň, PODMIENKA zdravotný preukaz
Spoločnosť Optimagas Slovakia s.r.o. hľadá na prevádzku Fajn kebab Kriváň obsluhu do rýchleho občerstvenia. OPIS PRÁCE: Predavač rýchleho občerstvenia pripravuje jednoduché druhy teplých pokrmov, pokrmov studenej kuchyne a pokrmov z polotovarov s ich následným predajom. Súčasťou je príprava zeleniny , upratovanie prevádzky a práca s jednoduchou pokladňou. HĽADÁME: spoľahlivého kolegu/kolegyňu s príjemným vystupovaním. PLAT: 700e v hrubom, práca 8hodín 5 dní v týždni, po zabehnutí prémie/príplatky, možnosť práce na smeny V prípade záujmu zaslať životopis s fotografiou na optimagas.krivan@ kontaktovať budeme vybraných uchádzačov.
Práca
Hľadám prácu ako pomocná sila v kuchyni, opatrovateľka, upratovačka. Som starostlivá, ústretová a veľmi dobre varím. Som 42-ročná žena z Ukrajiny, rozumiem po slovensky, ale hovorím slabo. Rada príjmem prácu
Upratovacia spoločnosť IMPLEO s.r.o. hľadá pani upratovačku
Upratovacia spoločnosť IMPLEO, s.r.o. hľadá pani upratovačku na upratovanie kancelárskych priestorov v Prievidzi na 3 hodiny každý pracovný deň. Pracovný čas v poobedňajších hodinách. Práca je nenáročná, vhodná aj pre staršie pani. Možnosť pracovať aj na živnosť.Ponúkaný plat 240€/mesiac. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na telefónnom čísle .
Učiteľ/ka na domáce vzdelávanie a pomoc pri domácnosti
Naša trojčlenná rodina hľadá učiteľa/učiteľku so skúsenosťami, ktorý/á by pomohol/a s našou 8-ročnou dcérkou v 2. ročníku domácej školy. Bývame Spišskej Novej Vsi (západ) a radi by sme našli niekoho miestneho, kto hľadá prácu na čiastočný úväzok. Ide o dobre platenú pozíciu, v závislosti od vašich skúseností. Prosím, napište svoje požiadavky čo sa týka hodinovej sadzby vo svojom e-maile. Rozvrh nejak vypracujeme, ale navrhujeme od 10:00 do 14:00 alebo 15:00 v pondelok, utorok, stredu, štvrtok a možno aj piatok. Medzi povinnosti patrí pomoc našej dcére s úlohami v domácom vzdelávaní, taktiež nejaké vzdelávacie hry v čase keď nebude robiť školské úlohy, ako aj príprava obeda, večere a možno aj nejaké ľahké domáce práce, ako je skladanie bielizne, vysávanie atď. aby sa počas dňa udržal v dome poriadok. Pre viac informácií nám napíšte na gffslovakia@ a povedzte nám, prečo si myslíte, že sa na túto prácu hodíte práve vy.
Autoklampiar - Automechanik hľadá prácu
Autoklampiar -Automechanik hľadá prácu . Ovládam všetky druhy karosárskych prác plus ovládam aj mechanické práce . V prípade otázok ma kontaktujte na . Dakujem
Upratovačka, upratovanie Žiar nad Hronom
Upratovacia firma hľadá zamestnanca na dlhodobé upratovanie priestorov v Ladomerskej Vieske. 180 EUR v hrubom mesačne (študenti a dôchodcovia - 180 EUR v čistom mesačne) Frekvencia: denne v pracovné dni na cca 2 hodiny (možnosť vybrať si medzi 8:00 hod a 14:30 hod.) Zmluvná práca na cca 40 hodín za celý mesiac (cca do 2 hodín práce denne, podľa šikovnosti). Vhodné aj pre dôchodcov alebo študentov. Spoľahlivosť, bezúhonnosť, zodpovednosť. Tel.č.: V prípade ďalších informácií alebo záujmu nám pošlite Váš životopis, ale prosím nezabudnite pridať do e-mailu: V zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES o ochrane osobných údajov dobrovoľne súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov prevádzkovateľom HTCOM s.r.o. uvedených v životopise a motivačnom liste a iných prílohách súvisiacich s hľadaním práce, ktoré som poskytol/poskytla vyššie uvedenej spoločnosti prostredníctvom internetovej stránky v rámci počítačovej siete internet, za účelom uloženia do databázy záujemcov o prácu pre hľadanie vhodného zamestnanca. Pri spracúvaní osobných údajov v žiadnom prípade nebude dochádzať k cezhraničnému prenosu do tretích krajín. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať, inak súhlas zanikne po uplynutí 6 mesiacov odo dňa jeho udelenia a údaje budú anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.