inzercia, predaj, predám, bazár

| Predaj garsónky s lodžiou a pivnicou v Petržalke

Kategória: Byty

Pozrite si videoprehliadku alebo virtuálnu prehliadku garsónky, ktorú ponúka exkluzívne na predaj realitná kancelária

Osobnú obhliadku s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda , ktorý vám poskytne aj ďalšie informácie o garsónke.

Výhodou kúpy tejto garsónky je aj poloha a pripravovaná električková trať pri dome z opačnej strany ako je orientovaná garsónka. V praxi to znamená, že možný hluk od električiek sa nebude prenášať do tejto garsónky. Už v roku 2024 sa bude možné dostať do mesta iba s 5 zastávkami električky v Petržalke, pričom 6 zastávka bude Šafárikovo Námestie a pravdepodobne aj pripravovaná zástavka v Eurovea City.

Garsónka sa nachádza na 5. poschodí v 12. poschodovom panelovom bytovom dome s východnou orientáciou. Bytový dom disponuje 2 výťahmi. Dispozícia bytu pozostáva z jednej obytnej miestnosti s kuchynským kútom a príslušenstva, ktorým je predsieň, kúpeľňa spojená s WC a lodžia. Podlahová plocha garsónky s pivnicou má výmeru 24,19 m2 bez plochy lodžie, ktorá je o výmere 4,8 m2. Spolu 29 m2.

Na tepelne zaizolovanej a zasklenej lodžii plastovými oknami sú, ako prvok tienenia, namontované interiérové žalúzie. Garsónka sa predáva aj s pivnicou, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Spolu s bytom sa nadobúda aj podiel na pozemku pod bytovým domom. Garsónka je zariadená nábytkom a spotrebičmi. Vo vstupnej chodbe bytu sa nachádza domový telefón, stôl so stoličkami a chladnička s mrazničkou.

Obytná miestnosť ponúka veľkorysý úložný priestor v roll door skrini pozdĺž celej steny izby. Zariadená je manželskou posteľou, TV a vnútornou klimatizačnou jednotkou. Kuchynský kút, nachádzajúci sa v izbe, tvorí priestranná kuchynská linka s drezom vodovodnou batériou a elektrickou dvojplatničkou. Kúpeľňa je spojená s WC. Nachádza sa v nej vaňa, umývadlo, zrkadlo, kúpeľnový nábytok, nástenný sušiak na prádlo, práčka, elektrický ohrievač a ventilátor.

Prístup na zasklenú lodžiu je z obytnej miestnosti. Na lodžii sa nachádza vonkajšia klimatizačná jednotka, malé sedenie a tiež skriňa, ktorá ponúka ďalší úložný priestor. V garsónke sú osadené nové plastové okná. Podlahy sú plávajúce a v kúpeľni je položená dlažba a na stenách sú keramické obklady. Vchod do bytového domu je zabezpečený elektronickým čipom, ktorý je potrebný aj pri ovládaní výťahov, čo pridáva váhu na vyššej bezpečnosti v bytovom dome.

Bytový dom Rovniakova bol v roku 2010 tepelne zaizolovaný, pričom bola realizovaná aj nová hydroizolácia strechy. Výmena stupačiek bola realizovaná v roku 2017. Bytový dom nie je zaťažený úve.rom a hospodári s našetrenými financiami. Energetický certifikát domu je v triede B. Mesačný zálohový predpis na 1 osobu je 77 EUR a elektrina vychádza mesačne približne 26 EUR.

Lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a veľa príležitostí pre relax. Pri bytovo
 | Predaj garsónky s lodžiou a pivnicou v Petržalke
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
 | Predaj garsónky s lodžiou a pivnicou v Petržalke
Pozrite si videoprehliadku alebo virtuálnu prehliadku garsónky, ktorú ponúka exkluzívne na predaj realitná kancelária Osobnú obhliadku s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda , ktorý vám poskytne aj ďalšie informácie o garsónke. Výhodou kúpy tejto garsónky je aj poloha a pripravovaná električková trať pri dome z opačnej strany ako je orientovaná garsónka. V praxi to znamená, že možný hluk od električiek sa nebude prenášať do tejto garsónky. Už v roku 2024 sa bude možné dostať do mesta iba s 5 zastávkami električky v Petržalke, pričom 6 zastávka bude Šafárikovo Námestie a pravdepodobne aj pripravovaná zástavka v Eurovea City. Garsónka sa nachádza na 5. poschodí v 12. poschodovom panelovom bytovom dome s východnou orientáciou. Bytový dom disponuje 2 výťahmi. Dispozícia bytu pozostáva z jednej obytnej miestnosti s kuchynským kútom a príslušenstva, ktorým je predsieň, kúpeľňa spojená s WC a lodžia. Podlahová plocha garsónky s pivnicou má výmeru 24,19 m2 bez plochy lodžie, ktorá je o výmere 4,8 m2. Spolu 29 m2. Na tepelne zaizolovanej a zasklenej lodžii plastovými oknami sú, ako prvok tienenia, namontované interiérové žalúzie. Garsónka sa predáva aj s pivnicou, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Spolu s bytom sa nadobúda aj podiel na pozemku pod bytovým domom. Garsónka je zariadená nábytkom a spotrebičmi. Vo vstupnej chodbe bytu sa nachádza domový telefón, stôl so stoličkami a chladnička s mrazničkou. Obytná miestnosť ponúka veľkorysý úložný priestor v roll door skrini pozdĺž celej steny izby. Zariadená je manželskou posteľou, TV a vnútornou klimatizačnou jednotkou. Kuchynský kút, nachádzajúci sa v izbe, tvorí priestranná kuchynská linka s drezom vodovodnou batériou a elektrickou dvojplatničkou. Kúpeľňa je spojená s WC. Nachádza sa v nej vaňa, umývadlo, zrkadlo, kúpeľnový nábytok, nástenný sušiak na prádlo, práčka, elektrický ohrievač a ventilátor. Prístup na zasklenú lodžiu je z obytnej miestnosti. Na lodžii sa nachádza vonkajšia klimatizačná jednotka, malé sedenie a tiež skriňa, ktorá ponúka ďalší úložný priestor. V garsónke sú osadené nové plastové okná. Podlahy sú plávajúce a v kúpeľni je položená dlažba a na stenách sú keramické obklady. Vchod do bytového domu je zabezpečený elektronickým čipom, ktorý je potrebný aj pri ovládaní výťahov, čo pridáva váhu na vyššej bezpečnosti v bytovom dome. Bytový dom Rovniakova bol v roku 2010 tepelne zaizolovaný, pričom bola realizovaná aj nová hydroizolácia strechy. Výmena stupačiek bola realizovaná v roku 2017. Bytový dom nie je zaťažený úve.rom a hospodári s našetrenými financiami. Energetický certifikát domu je v triede B. Mesačný zálohový predpis na 1 osobu je 116 EUR a elektrina vychádza mesačne približne 26 EUR. Lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a veľa príležitostí pre relax. Pri bytov
 | Garsónka s lodžiou a pivnicou v Petržalke
Pozrite si videoprehliadku alebo virtuálnu prehliadku garsónky, ktorú ponúka exkluzívne na predaj realitná kancelária Osobnú obhliadku s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda , ktorý vám poskytne aj ďalšie informácie o garsónke. Výhodou kúpy tejto garsónky je aj poloha a pripravovaná električková trať pri dome z opačnej strany ako je orientovaná garsónka. V praxi to znamená, že možný hluk od električiek sa nebude prenášať do tejto garsónky. Už v roku 2024 sa bude možné dostať do mesta iba s 5 zastávkami električky v Petržalke, pričom 6 zastávka bude Šafárikovo Námestie a pravdepodobne aj pripravovaná zástavka v Eurovea City. Garsónka sa nachádza na 5. poschodí v 12. poschodovom panelovom bytovom dome s východnou orientáciou. Bytový dom disponuje 2 výťahmi. Dispozícia bytu pozostáva z jednej obytnej miestnosti s kuchynským kútom a príslušenstva, ktorým je predsieň, kúpeľňa spojená s WC a lodžia. Podlahová plocha garsónky s pivnicou má výmeru 24,19 m2 bez plochy lodžie, ktorá je o výmere 4,8 m2. Spolu 29 m2. Na tepelne zaizolovanej a zasklenej lodžii plastovými oknami sú, ako prvok tienenia, namontované interiérové žalúzie. Garsónka sa predáva aj s pivnicou, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Spolu s bytom sa nadobúda aj podiel na pozemku pod bytovým domom. Garsónka je zariadená nábytkom a spotrebičmi. Vo vstupnej chodbe bytu sa nachádza domový telefón, stôl so stoličkami a chladnička s mrazničkou. Obytná miestnosť ponúka veľkorysý úložný priestor v roll door skrini pozdĺž celej steny izby. Zariadená je manželskou posteľou, TV a vnútornou klimatizačnou jednotkou. Kuchynský kút, nachádzajúci sa v izbe, tvorí priestranná kuchynská linka s drezom vodovodnou batériou a elektrickou dvojplatničkou. Kúpeľňa je spojená s WC. Nachádza sa v nej vaňa, umývadlo, zrkadlo, kúpeľnový nábytok, nástenný sušiak na prádlo, práčka, elektrický ohrievač a ventilátor. Prístup na zasklenú lodžiu je z obytnej miestnosti. Na lodžii sa nachádza vonkajšia klimatizačná jednotka, malé sedenie a tiež skriňa, ktorá ponúka ďalší úložný priestor. V garsónke sú osadené nové plastové okná. Podlahy sú plávajúce a v kúpeľni je položená dlažba a na stenách sú keramické obklady. Vchod do bytového domu je zabezpečený elektronickým čipom, ktorý je potrebný aj pri ovládaní výťahov, čo pridáva váhu na vyššej bezpečnosti v bytovom dome. Bytový dom Rovniakova bol v roku 2010 tepelne zaizolovaný, pričom bola realizovaná aj nová hydroizolácia strechy. Výmena stupačiek bola realizovaná v roku 2017. Bytový dom nie je zaťažený úve.rom a hospodári s našetrenými financiami. Energetický certifikát domu je v triede B. Mesačný zálohový predpis na 1 osobu je 77 EUR a elektrina vychádza mesačne približne 26 EUR. Lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a veľa príležitostí pre relax. Pri bytovo
 | Garsónka je rezervovaná
Garsónka je rezervovaná. Pozrite si videoprehliadku alebo virtuálnu prehliadku garsónky, ktorú ponúka exkluzívne na predaj realitná kancelária Osobnú obhliadku s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda , ktorý vám poskytne aj ďalšie informácie o garsónke. Výhodou kúpy tejto garsónky je aj poloha a pripravovaná električková trať pri dome z opačnej strany ako je orientovaná garsónka. Už v roku 2024 sa bude možné dostať do mesta iba s 5 zastávkami električky v Petržalke, pričom 6 zastávka bude Šafárikovo Námestie a pravdepodobne aj pripravovaná zástavka v Eurovea City. Garsónka sa nachádza na 5. poschodí v 12. poschodovom panelovom bytovom dome s východnou orientáciou. Bytový dom disponuje 2 výťahmi. Dispozícia bytu pozostáva z jednej obytnej miestnosti s kuchynským kútom a príslušenstva, ktorým je predsieň, kúpeľňa spojená s WC a lodžia. Podlahová plocha garsónky s pivnicou má výmeru 24,19 m2 bez plochy lodžie, ktorá je o výmere 4,8 m2. Spolu 29 m2. Na tepelne zaizolovanej a zasklenej lodžii plastovými oknami sú, ako prvok tienenia, namontované interiérové žalúzie. Garsónka sa predáva aj s pivnicou, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Spolu s bytom sa nadobúda aj podiel na pozemku pod bytovým domom. Garsónka je zariadená nábytkom a spotrebičmi. Vo vstupnej chodbe bytu sa nachádza domový telefón, stôl so stoličkami a chladnička s mrazničkou. Obytná miestnosť ponúka veľkorysý úložný priestor v roll door skrini pozdĺž celej steny izby. Zariadená je manželskou posteľou, TV a vnútornou klimatizačnou jednotkou. Kuchynský kút, nachádzajúci sa v izbe, tvorí priestranná kuchynská linka s drezom vodovodnou batériou a elektrickou dvojplatničkou. Kúpeľňa je spojená s WC. Nachádza sa v nej vaňa, umývadlo, zrkadlo, kúpeľnový nábytok, nástenný sušiak na prádlo, práčka, elektrický ohrievač a ventilátor. Prístup na zasklenú lodžiu je z obytnej miestnosti. Na lodžii sa nachádza vonkajšia klimatizačná jednotka, malé sedenie a tiež skriňa, ktorá ponúka ďalší úložný priestor. V garsónke sú osadené nové plastové okná. Podlahy sú plávajúce a v kúpeľni je položená dlažba a na stenách sú keramické obklady. Vchod do bytového domu je zabezpečený elektronickým čipom, ktorý je potrebný aj pri ovládaní výťahov, čo pridáva váhu na vyššej bezpečnosti v bytovom dome. Bytový dom Rovniakova bol v roku 2010 tepelne zaizolovaný, pričom bola realizovaná aj nová hydroizolácia strechy. Výmena stupačiek bola realizovaná v roku 2017. Bytový dom nie je zaťažený úve.rom a hospodári s našetrenými financiami. Energetický certifikát domu je v triede B. Mesačný zálohový predpis na 1 osobu je 116 EUR a elektrina vychádza mesačne približne 26 EUR. Lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a veľa príležitostí pre relax. Pri bytovom dome sa nachádzajú zastávky MHD a o niekoľko mesiacov prib
Prenájom zariadenej garsónky s lodžiou blízko centra NZ.
PONUKA: Ponúkame na prenájom zariadenú garsónku s lodžiou blízko centra v meste Nové Zámky. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom max. pre 2 pracujúce osoby (bez zvierat) - nájom s energiami 320€/mes. + depozit 320€ + provízia 320€- jedna osoba a 2 osoby nájom 360€/mes. + depozit 360€ + provízia 360€. POSCHODIE: Byt sa nachádza na 3. poschodí zo štyroch s výťahom. VÝMERA: Výmera bytu je 24 m2. DISPOZÍCIA A VYBAVENIE BYTU: Byt je priestranný s lodžiou a pivnicou a je orientovaný na východ. V byte sa nachádza priestranná izba s lodžiou, v ktorej sa nachádza rozťahovací gauč, nábytok, stôl, dve stoličky a kuchynská linka so sporákom, chladničkou a mrazničkou. Byt má malú chodbičku, kúpeľňu s automatickou práčkou a so sprchovým kútom a toaletou. Podlahy sú v izbe plávajúce a v chodbe a kúpeľni sa nachádza dlažba. okná sú plastové, kúrenie centrálne. PARKOVANIE: Parkovanie je verejné, bezproblémové. POLOHA: Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - potraviny, škola, škôlka, detské ihriská, fitness a obchody. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo. Bližšie informácie radi poskytneme telefonicky na tel. č. +421 915 33 55 55 , alebo osobne. ID: MM-24 KONTAKT: +421 915 33 55 55 MOLNI s.r.o. 941 01 NITRA, Mostná ul. č. 13 Slovenská republika mobil: +421 915 33 55 55 Fotografie ako aj text uvedené v inzeráte boli vyhotovené RK Molni s.r.o. a slúžia výhradne pre účely inzercie RK Molni s.r.o. Fotografie ako aj text sú majetkom RK Molni s.r.o. patria jej ako duševné právo a neslúžia na ďalšie použitie, alebo rozmnožovanie. V prípade, ak fotografie alebo text v tomto inzeráte sú použité bez súhlasu RK Molni s.r.o., RK si vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5.000,-Eur. Týmto čitateľ inzerátu berie na vedomie vlastníctvo k uvedeným fotografiám a je si vedomí právneho a finančného postihu.
Ponuka na predaj garsónky v Hodruši Hámroch
Ponúkam na predaj garsónku v Hodruši Hámroch ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE : * lokalita : Hodruša Hámre * poschodie : 2/2 * obytná plocha : 19,6 m2, ku garsónke prislúcha 1/5 podiel na spoločnej chodbe * stav nehnuteľnosti : pôvodný stav * kúrenie : plynová gamatka * inžinierske siete : plyn, verejný vodovod, verejná kanalizácia * parkovanie : priamo pred bytovým domom * konštrukcia bytu : tehlová * mesačné náklady : 56,-eur * správa domu: Spoločenstvo HO 275 so sídlom v Hodruši Hámroch * spojenie : SAD v Banskej Hodruši, ŽSR v Žarnovici, cesta 1. triedy, dobrá dostupnosť na rýchlostnú komunikáciu R 1 – výjazd, smer : Bratislava - Banská Bystrica * mesto Žarnovica : 7 km, Banská Štiavnica : 15 km POPIS GARSÓNKY : Na spoločnej chodbe prislúcha ku garsónke podiel 1/5, v garsónke sa nachádza vodovod, plynový sporák, plynová gamatka na vykurovanie, je v pôvodnom stave, / vymenené iba okno za plastové /, má vlastné meranie spotreby plynu a elektrickej energie, vedľa garsónky sa nachádza spoločná kúpeľňa, tento priestor je v spoločnom užívaní aj pre majiteľa vedľajšej garsónky, to isté platí aj o spoločnej toalete na chodbe, kúpeľna je v pôvodnom stave, je tu inštalovaný plynový prietokový ohrievač, vaňa, pôvodné okno OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI : * krásna príroda v okolí obce a Banskej Štiavnice poskytuje mnohé možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom - pešia turistika, kúpanie, cykloturistika, hubárčenie. V zimných mesiacoch – dostupnosť zjazdového lyžovania, Salamandraresort pri Banskej Štiavnici. Viac o turistike a aktívnom oddychu nájdete na alebo Obec poskytuje základnú a okresné mesto Žarnovica kompletnú občiansku vybavenosť. CENA A PLATBA : * cena nehnuteľnosti : 18.200,-eur * v prípade viacerých záujemcov si majiteľ nehnuteľnosti vyhradzuje právo predaja najvyššej ponuke * platba v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať : Eva Matejová RSc. : + 706, alebo emailom : matejov.eva@