inzercia, predaj, predám, bazár

Alesis Crimson II Kit Special Edition

Kategória: Bicie nástroje

Predám elektronické bicie nástroje, značka:
Alesis Crimson II Kit Special Edition
vo veľmi dobrom stave, málo používané, jeden rok staré

Ponúkam aj doplnkové príslušenstvo:
Pearl P-930 Demonator Pedál
Bespeco DT5 Stolička

Iba osobný odber a všetko spolu.

Alesis Crimson II Kit Special Edition
Podobné inzeráty
Alesis DM8
Predám e.bicie,modul Alesis DM8,pady4ks Alesis dm5 jednozonove,1ks Alesis dm6rytmicak dvojzonovy,1ks milenium mps600 dvojzonovy,3ks cinelove pády Alesis dm6jednozonove,1ks e.cymbals dvojzonovy.Na padoch Alesis dm5 sú staré blany nutná výmena,priemer padou 8',rampa svorky Roland.Len osobné prevzatie
elektronicke bicie ALESIS Crimson II special edition kit
Predam elektronické bicie Alesis Crimson II Sp.ed. Kit - v zostave ako je uvedene na obrázku + dvojšlapka Mapex + slúchadlá Cena je za komplet - 799,00 euro, seriozne sa viem dohodnuť na cestovné.
elektronicke bicie ALESIS Crimson II special edition kit
Predam elektricke bicie Alesis Crimson II Sp.ed. Kit - v zostave ako je uvedene na obrázku + dvojšlapka Mapex PT400TW + slúchadlá Cena je za komplet - 760,00 euro, seriozne sa viem dohodnuť na cestovné.
Alesis nitro mash kit
Predam elektrické bicie alesis nitro mash kit.v super stave veľmi málo hrane len doma.kupovane z muzikeru.dovod predaja prechod na akusticke.parametre Funkcie Počet zvukov 385 Počet presetov 40 Počet skladieb 60 MIDI interface Áno Metronóm Áno Vstupy a výstupy USB ÁnoAlesis Nitro Mesh Kit Elektronická bicia súprava. Osemdielna elektronická súprava bicích nástrojov je vybavená Alesis  Mesh technológiou. Mesh sieťové blany prinášajú bubeníkom prirodzený pocit z hrania a ultratichú odozvu. Sada je zložená z 8“ dvojzónového snare padu, troch 8“ tom padov a troch 10" činelov. Vybavenie dopĺňa aj špeciálne navrhnutý Alesis hi-hat pedál, kick pedál a hliníkový rack. Nitro bicí modul obsahuje stovku bicích zvukov, 40 rôznych bicích súprav a 60 vstavaných trackov. Sada sa dodáva so všetkými káblami, napájacím zdrojom a kľúčom pre jednoduchú montáž.cena 300€
Alesis nitro mash kit
Predam elektrické bicie alesis nitro mash kit.v super stave veľmi málo hrane len doma.kupovane z muzikeru.dovod predaja prechod na akusticke.parametre Funkcie Počet zvukov 385 Počet presetov 40 Počet skladieb 60 MIDI interface Áno Metronóm Áno Vstupy a výstupy USB ÁnoAlesis Nitro Mesh Kit Elektronická bicia súprava. Osemdielna elektronická súprava bicích nástrojov je vybavená Alesis  Mesh technológiou. Mesh sieťové blany prinášajú bubeníkom prirodzený pocit z hrania a ultratichú odozvu. Sada je zložená z 8“ dvojzónového snare padu, troch 8“ tom padov a troch 10" činelov. Vybavenie dopĺňa aj špeciálne navrhnutý Alesis hi-hat pedál, kick pedál a hliníkový rack. Nitro bicí modul obsahuje stovku bicích zvukov, 40 rôznych bicích súprav a 60 vstavaných trackov. Sada sa dodáva so všetkými káblami, napájacím zdrojom a kľúčom pre jednoduchú montáž.cena 300€ mozna mala dohoda.
Alesis Crimson II Kit
Predám elektrické bicie Alesis Crimson II Kit. Málo používané, bez poškoddenia