inzercia, predaj, predám, bazár

Ambulancia pre pediatra - Moldava nad Bodvou

Kategória: Ostatné

Typ: Zvláštne nehnuteľnosti
Ulica: Československej armády
Obec: Moldava nad Bodvou

 

Ste mladý ambiciózny pediater?  Práve teraz máte príležitosť na to, aby ste detským pacientom mohli poskytovať zdravotnú starostlivosť vo svojej vlastnej ambulancii.

Vďaka tejto príležitosti môžete ďalej rozvíjať nielen potenciál,  ale aj osobnosť lekára a udržiavať si dobrú náladu a nadšenie pre svoju prácu.

Dôvera malých pacientov v lekára, ktorý im pomôže a zbaví ich bolesti je obrovská. Ako detský lekár budete so svojimi pacientmi doslova v priateľskom vzťahu, lebo práca s detským pacientom je iná a výnimočná.

V ponuke  máme na odstúpenie vybavenú  ambulanciu pre detského  pediatra v Moldave nad Bodvou.

Ambulancia sa nachádza v priestoroch polikliniky , ktorý je vo vlastníctve Mesta Moldava nad Bodvou.

Ambulancia má tri samostatné miestnosti + čakáreň.

Opis:


Čakáreň pre chorých
Vstupná miestnosť pre sestričku + prípravovňa
Miestnosť pre lekára
Druhý vstup do ambulancie


–      zádverie,


 kuchynka,
vlastné WC
 odpočiváreň pre personál.


Bezbariérový prístup, lekáreň, zdravotnícke potreby.  

Svoje auto pohodlne odparkujete v areáli Polikliniky

1.400 ks kartoték

Možnosti: Zastupovanie s predkupným právom na odkúpenie s.r.o.

                 Odkúpenie s.r.o.

Cena dohodou.      

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Celková plocha: 40 m2
Ambulancia pre pediatra - Moldava nad Bodvou
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM 4 AMBULANCIE v priestoroch súkromného zdra…
iné priestory, Mierová, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - NA PRENÁJOM 4 AMBULANCIE v priestoroch súkromného zdravotníckeho zariadenia v Ružinove Popis: Ponúkame na prenájom priestory ambulancií (aj operačnej sály) v novo zrekonštruovanej budove zdravotníckeho zariadenia, s bezproblémovým parkovaním priamo pred budovou alebo v okolí budovy. Vo výbornej lokalite Ružinova. Ambulancie sú kompletne zariadené, je možné zriadiť v nich lekárske pracovisko ľubovoľného zámeru po dohode ( s možnosťou využitia operačnej sály ) Sála je tiež kompletne vybavená. Na chodbách sú k dispozícii toalety, taktiež jedna z ambulancií disponuje vlastnou toaletou. Priestory sa nachádzajú blízko širšieho centra, s osobitným vstupným vchodom priamo z ulice. Nakoľko sa jedná o kompletne zariadené a lukratívne priestory, s možnosťou poskytovania aj napr. jednodňovej chirurgie, neváhajte a informujte sa ohľadom obhliadky už teraz. Po osobnom stretnutí možnosť upresniť s majiteľom budovy systém poskytovaných služieb, ako aj ostatné podmienky. Nájomné dohodou po obhliadke. Zariadenie: 1. ambulancia - 14m2 - s vlastnou toaletou 2. ambulancia - 17,68m2 - chirurgická ambulancia disponuje elktrokoagulátor, ultrazvuk, flexibilný pracovný čas ( po dohode) 3. ambulancia - 16,71m2 ambulancia disponuje germicidným žiaričom 4. ambulancia - 14m2 Všetky ambulancie sú kompletne zariadené. Klinika disponuje recepciou, kuchynkou a príjemným posedením pre čakajúcich klientov, ktoré sú súčasťou prenájmu po dohode. Možnosť využitia rezervačného systému Bookio. Pozemok: Rovinatý Celková úžitková plocha administratívy: 63 Príjazdová cesta: Asfalt Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Firemné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Nikola Bukovská n.bukovska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
PRENÁJOM stomatologická ambulancia Bratislava STARÉ MESTO
Ponúkame Vám na prenájom kompletne vybavenú stomatologickú ambulanciu v centre mesta. Ambulancia sa nachádza na 2. poschodí 6 poschodovej administratívnej budovy s výťahom.  7 FAKTOV  ■ plocha 50 m2 ■ samostatná ambulancia, spoločná čakáreň ■ WC pre návštevy a pre lekárov, kuchynka ■ možnosť pracovať 24/7 ■ parkovanie v okolí ■ centrum mesta ■ reklama pri vstupe do budovy- zub svietiaci Ambulancia je kompletne vybavená: Vitali stomatologický stroj, sterilizátor, nábytok. Priestor je voľný. POLOHA: Ambulancia má lukratívnu polohu, centrum mesta, MHD cca. 50m- električka, neďaleko Kollárovo námestie- trolejbus, kompletná občianska vybavenosť, reštaurácie, obchody... ČO NÁS ZAUJALO? ■ lokalita ■ reklama-zub svietiaci na vstupe ■ prístup do ordinácie 24/7 CENA: 1200€/ mesiac plus náklady na energie cca 100€/ mesiac. Náklady na spoločné priestory s druhou ambulanciou ( čakáreň, kuchynka, sociálne zariadenie) sú zahrnuté v cene prenájmu. Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si so mnou obhliadku. KONTAKT: Ing. Mariana Lelovská SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika mobil: e-mail: lelovska@ web: Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
Na prenájom nová 32 m2 ambulancia pre lekára špecialistu v M
3D Virtuálna prehliadka TU. Video prehliadka TU. Záujemca neplatí realitnej kancelárii žiadnu sprostredkovateľskú províziu !!! Ponúkame Vám na prenájom novú ambulanciu pre lekára špecialistu v krásnej novostavbe Medicentra Vinohrady v Trenčíne. Ambulancia je pripravená podľa noriem hygieny, schválená ako zdravotné zariadenie. Ambulancia má svoj alarm, internet, prípravu na klimatizáciu a kamerový systém v spoločných priestoroch. Rozloha ambulancie pre lekára 16,13 m2, sesterská 15,52 m2. Ambulancia má spoločnú čakáreň s ambulanciou neurológie. Cena za prenájom ambulancie je 450 € s DPH / mesačne, vrátane energií ( voda, elektrika) plyn sa platí zvlášť. V cene nájmu je aj 1 parkovacie miesto a upratovanie společných priestorov.
Komerčný areál s veľkým pozemkom, centrum Moldavy nad Bodvou
Komerčný objekt v centre Moldavy nad Bodvou s pozemkom o výmere 3 229 m2. Ide o výbornú lokalitu, situovanú v centre Moldavy nad Bodvou. Na pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy, dielne, garáže so zastavanou plochou 302 m2 vhodné pre obchod a služby. Podľa územného plánu mesta sa jedná o plochy drobnej výroby, živnostenských aktivít a služieb, maloobchodné činnosti a služby, opravárenskú činnosť. Sú prípustné aj byty pre majiteľov zariadení, výrobné a distribučné sklady, servisy a čerpacie stanice pohonných hmôt, malé výrobné zariadenia, zariadenia záhradníctva, garáže mechanizmov, obchodné a administratívne zariadenia a maloobchodné činnosti a služby. Pozemok má priame napojenie na komunikáciu, ktorá sa pripája na priamy ťah Bratislava - Košice.
Komerčný objekt s pozemkom v centre Moldavy nad Bodvou
Komerčný objekt v centre Moldavy nad Bodvou s pozemkom o výmere 1 808 m2. Ide o výbornú lokalitu, situovanú v centre Moldavy nad Bodvou. Na pozemku sa nachádzajú budovy bývalej autobusovej stanice, vhodné na rekonštrukciu pre obchod a služby. V tesnej blízkosti, cca. 30-50 m je nová štvrť rodinných domov a bytov.
Komerčný objekt s pozemkom v centre Moldavy nad Bodvou
Komerčný objekt v centre Moldavy nad Bodvou s pozemkom o výmere 1 808 m2. Ide o výbornú lokalitu, situovanú v centre Moldavy nad Bodvou. Na pozemku sa nachádzajú budovy bývalej autobusovej stanice, vhodné na rekonštrukciu pre obchod a služby. V tesnej blízkosti, cca. 30-50 m je nová štvrť rodinných domov a bytov.