inzercia, predaj, predám, bazár

Anglicky bulterier Chovny pes

Kategória: Krytie

Ponukám na krytie chovného psa Tonny Fišer (Anglický bullterier štandart), import z Česka.
Domáce meno ma Hades, je to veľmi inteligentný a priateľsky pes. Má základný výcvik poslušnosti, je športovo vedený a hlavne je to veľký ľudomil a pohoďák. Ma všetky potrebné zdravotné testy, nie je nosičom dedičných ochorení (LAD,PKD,PLL all clear), z testov moču a krvi ma dlhodobo ukážkové výsledky. Vystavy sme absolvovali len dve, ale na oboch dostal najlepsiu znamku (1-vyborny) a aj titul Oblastny vitaz. Ponuka je len pre uchovnené fenky s PP. Viac fotiek na mojom Fb profile Simona Beres Rohacova, Album Hades Tonny Fiser.
Rodokomen si môžete pozriet na tomto odkaze
Anglicky bulterier Chovny pes
Podobné inzeráty
Stredoázijský ovčiak ARES Chien-Obeckov, Chovný pes
ARES Chien-Obeckov, Chovný pes Stredoázijský ovčiak ARES Chien-Obeckov Chovný pes DOHODOU Bolo by dobré ak by bola sučka vyrovnaná, nie plachá... Je zdravý a má aj rtg. Viac info telefonicky. Volať na TOTO ! tel.č.:
ARES Chien-Obeckov, Chovný pes
ARES Chien-Obeckov, Chovný pes Stredoázijský ovčiak ARES Chien-Obeckov Chovný pes Ponúkame na krytie psa/ 1000e alebo za steniatko. Dohodou. Je zdravý a má aj rtg. Viac info telefonicky. Volať na TOTO ! tel.č.:
Krytie, ARES Chien-Obeckov, Chovný pes
ARES Chien-Obeckov, Chovný pes Stredoázijský ovčiak ARES Chien-Obeckov Chovný pes Ponúkame na krytie psa/ 1000e Bolo by dobré ak by bola sučka vyrovnaná, nie plachá... Je zdravý a má aj rtg. Viac info telefonicky. Volať na TOTO ! tel.č.:
Flat Coated Retriever - chovný pes ke krytí
Andy Shine of Night, barva černá, výška 62 cm, chrup úplný, skus nůžkový. Otcem Andyho je velmi nadějný pes Susedalens Remington Sendero - "Levis" importovaný ze Švédska, matkou Andyho je Ebony Kiss Bohemian Ariston - "Ebby", velice přátelská fena s výbornými loveckými vlohami a pěkným exteriérem Andy: Výstavy: Tř. mladých V1, VTM; Mezitřída VD2; Tř. otevřená VD a VD2; Zkoušky: OVVR prospěl Zdraví: HD: A, ED: 0/0 Popis posudku: Typický zástupce rasy, dobrá velikost a proporce, statný pes, dobře formovaný hrudník, dobrá hlava, dostatečné úhlení, silné kosti a dobrý temperament. Andy je velice hodný a přátelský pes, má rád svoji rodinu a flatí sourozence :) Je ostražitý, má rád děti. Je velmi dobrý plavec, má výborný nos, poslušný při výcviku, zodpovědně plní zadané úkoly.
Stafordsirsky bulterier
Stafordsirsky bulterier Blue Pretorian Staff. Zkušený krycí pes. Nadstandardně testovaný naprosto zdravý žádné alergie. Vedený sportovně.
KRYTIE, ARES Chien-Obeckov Chovný pes
Stredoázijský ovčiak ARES Chien-Obeckov Chovný pes Ponúkame na krytie psa. DOHODOU. Je zdravý a má aj rtg. Viac info telefonicky. Volať na TOTO ! tel.č.: