inzercia, predaj, predám, bazár

anglický jazyk, slovenský jazyk, matematika, biológia

Kategória: Výuka, doučovanie

Anglicky jazyk, matematika, slovenčina, biológia


Výučba: anglický jazyk

Dobrý deň, ponúkam online doučovanie anglického jazyka, poprípade jeho výučbu. Venujem sa hlavne deťom na základných školách, teenagerom, ktorí si uvedomujú potrebu anglického jazyka, ale rovnako aj dospelým, ktorí by radi vkročili na túto cestu angličtiny. Mojim kľúčom je individuálny prístup ku každému študentovi.

Rovnako ponúkam aj doučovanie matematiky a slovenského jazyka pre žiakov na základných školách. Individuálny a hravý spôsob výučby, kde vaše dieťa pocíti priateľskú atmosféru je kľúčom k nadobudnutiu nových vedomostí.

Cena je
angličtina: 15eur/60min
slovenčina: 12eur/60min
matematika: 12eur/60min
biológia: 12eur/60min

V prípade záujmu ma kontaktujte na
e-mail: murgasovanikola@
alebo na
tč..
V SMS alebo e-maily mi popíšete vaše požiadavky a spoločne navrhneme riešenie a podrobný plán výučby.
Teším sa na spoluprácu.

Meno: Nikola
Telefon:
E-mail: murgasovanikola@
Cena: 12-15
Úroveň angličtiny: C1

web: Nikola
Telefon:
E-mail: nmeducationalcentre@
anglický jazyk, slovenský jazyk, matematika, biológia
Podobné inzeráty
anglický jazyk, slovenský jazyk, matematika, biológia
Anglicky jazyk, matematika, slovenčina, biológia Výučba: anglický jazyk Dobrý deň, ponúkam online doučovanie anglického jazyka, poprípade jeho výučbu. Venujem sa hlavne deťom na základných školách, teenagerom, ktorí si uvedomujú potrebu anglického jazyka, ale rovnako aj dospelým, ktorí by radi vkročili na túto cestu angličtiny. Mojim kľúčom je individuálny prístup ku každému študentovi. Rovnako ponúkam aj doučovanie matematiky a slovenského jazyka pre žiakov na základných školách. Individuálny a hravý spôsob výučby, kde vaše dieťa pocíti priateľskú atmosféru je kľúčom k nadobudnutiu nových vedomostí. Cena je angličtina: 15eur/60min slovenčina: 12eur/60min matematika: 12eur/60min biológia: 12eur/60min V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail: murgasovanikola@ alebo na tč.. V SMS alebo e-maily mi popíšete vaše požiadavky a spoločne navrhneme riešenie a podrobný plán výučby. Teším sa na spoluprácu. Meno: Nikola Telefon: E-mail: murgasovanikola@ Cena: 12-15 Úroveň angličtiny: C1 web: Meno: Nikola Telefon: E-mail: nmeducationalcentre@ Cena: 10
stavebná mechanika, pružnosť a pevnosť, matematika, dynamika
Matematika: vysokoškolská matematika, aplikovaná matematika, numerická matematika. Mechanika: pružnosť a pevnosť (pre strojárov a stavbárov), technická mechanika, dynamika, kinematika, statika, stavebná statika, stavebná mechanika, aplikovaná mechanika, plasticita a creep, hydromechanika, mechanika tekutín, termomechanika. Konštruovanie: deskriptívna geometria, technické kreslenie, metódy zobrazovania, konštruovanie, časti strojov, pohony a prevody, počítačové konštruovanie. Iné: prenos tepla a hmoty, strojárska metrológia, teória dynamických systémov.
stavebná mechanika, pružnosť a pevnosť, matematika, dynamika
Matematika: vysokoškolská matematika, aplikovaná matematika, numerická matematika. Mechanika: pružnosť a pevnosť (pre strojárov a stavbárov), technická mechanika, dynamika, kinematika, statika, stavebná statika, stavebná mechanika, statika stavebných konštrukcií, aplikovaná mechanika, plasticita a creep, odolnosť prvkov mechanických sústav, hydromechanika, mechanika tekutín, termomechanika. Konštruovanie: deskriptívna geometria, technické kreslenie, metódy zobrazovania, konštruovanie, časti strojov, pohony a prevody, počítačové konštruovanie. Iné: prenos tepla a hmoty, strojárska metrológia, teória dynamických systémov. Rád pomôžem s vypracovaním (v rámci vysvetlenia) zadaní, prípravou na skúšku. Určite za nikoho NEbudem robiť zadania a skúšky. Dochádza ku špekuláciám.
Doučovanie, vyučovanie matematika - vš, matematika - sš...
Doučujem, vyučujem osobne v Bratislave, cez net v celej Európe predmety matematika - vš, matematika - sš, informatika, štatistika, deskriptívna geometria, fuzzy logika, genetické algoritmy, neurónové siete, programovanie C-jazyk
DOUČOVANIE ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK, Prvá hodina je FREE
✅✅❱❱ Kurz anglictiny online cez internet, vyucba a doucovanie anglictiny cez skype ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na cestovanie, na pohovor, do práce.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výuka angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prvá lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!
ONLINE KURZ ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK, Prvá lekcia ZADARMO
✅✅❱❱ Online kurz anglictiny cez internet, doucovanie cez skype z domu ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na pohovor, do práce, na cestovanie.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výuka angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prva lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!