inzercia, predaj, predám, bazár

APH/AQH Zrebec na Pripustanie

Kategória: Kone

Úžasne poučný dokument o Cuttingovej Legende Color Me Smart' ktory je dedkom nášho Ada Color Me Smart.
gény sú očividne prenášané na jeho potomstvo. Vo svete koni sa používa množstvo terminológie ktorej bežný človek nerozumie. Dôležité je však vidieť koníkove priame potomstvo a každodenné chovanie' aby sme mali predstavu o budúcom potomkovi.

Nas zrebec Ada Color Me Smart nebol len využívaný v jazdeckej skole a pri hipoterapii' ale bol v minulosti pripravovaný aj do športu. Američan' Doug Phipps ho mal v tréningu počas pôsobenia u nás kde pripravoval kone z nášho chovu a robil sústredenia.

Treningy : zaujme pripustiť Vašu kobylku nás prosím kontaktuje cez DM alebo telefonicky .

#aqha #apha #westernriding #cuttinghorses #reininghorses
APH/AQH Zrebec na Pripustanie
Podobné inzeráty
Pripúšťanie APH bay roan žrebcom DJANGOO INVESTMENT
PRIPÚŠŤANIE APH Djangoo Investment Na sezónu 2023 ponúkame pripúšťanie žrebcom American Paint Horse, bay roan solid, *2016 Djangoo pochádza z atraktívneho spojenia pôvodných pracovných a all round línií /Peppy San, Fancy Investment, Doc O Dynamite, Mr Fancy Bonanza/. Vyniká svojou úžasnou povahou, silnou muskulatúrou, rýchlosťou a atraktívnym ojedinelým roan sfarbením. Je jazdecky všestranný- popredné priečky v rýchlostných disciplínach, Extrem Trail a tiež v parkúrových pretekoch. Všetky tieto vlastnosti Djangoo odovzdáva svojim potomkom, čo z nich robí úžasné a perspektívne kone na show. 6 PANEL N/N K dispozícií KOLOR KIT – na vyžiadanie Prirodzené pripúšťanie s možnosťou ustajnenia kobýl Pripúšťanie s garanciou živého žriebäťa Pripúšťanie APH,AQH,A1/1
Pripúšťanie APH žrebcom
PRIPÚŠŤANIE APH Djangoo Investment Na sezónu 2023 ponúkame pripúšťanie žrebcom American Paint Horse, bay roan solid, *2016 Djangoo pochádza z atraktívneho spojenia pôvodných pracovných a all round línií /Peppy San, Fancy Investment, Doc O Dynamite, Mr Fancy Bonanza/. Vyniká svojou úžasnou povahou, silnou muskulatúrou, rýchlosťou a atraktívnym ojedinelým roan sfarbením. Je jazdecky všestranný- popredné priečky v rýchlostných disciplínach, Extrem Trail a tiež v parkúrových pretekoch. Všetky tieto vlastnosti Djangoo odovzdáva svojim potomkom, čo z nich robí úžasné a perspektívne kone na show. 6 PANEL N/N K dispozícií KOLOR KIT – na vyžiadanie Prirodzené pripúšťanie s možnosťou ustajnenia kobýl Pripúšťanie s garanciou živého žriebäťa Pripúšťanie APH,AQH,A1/1 Posledné fotky potomkovia .
Pripúšťanie AQH žrebcom
Pre sezónu 2023 ponúkam pripúšťanie atraktívnym žrebcom Lil Scoot Gun plemena AQH 6 panel N/N Reiningová línia 1.m - AQHA Halter - OPEN horse: Stallions 2020 1.m - AQHA Halter - OPEN horse: Stallions: 2021 Lilo, je povahovo vyrovnaný žrebec. Vyniká svojou kľudnou povahou a ochotou k práci. Na manipuláciu bezproblémový. Pod sedlom veľmi jemný a vnímavý. Žrebec je vyššieho vzrastu a bez zdravotných problémov. Lil Scoot Gun pripúšťa prirodzene: AQH, APH, APPA a A1/1. Možnosť ustajnenia kobýl do zistenia gravidity. FB: Lil Scoot Gun Rada vám zodpoviem vaše ďalšie otázky v správe alebo po telefóne.
Pripúšťanie AQH žrebcom
Pre sezónu 2023 ponúkam pripúšťanie atraktívnym žrebcom plemena AQH. 1.m - AQHA Halter - OPEN horse: Stallions 2020 1.m - AQHA Halter - OPEN horse: Stallions: 2021 Lilo, je povahovo vyrovnaný žrebec. Vyniká svojou kľudnou povahou a ochotou k práci. Na manipuláciu bezproblémový. Pod sedlom veľmi jemný a vnímavý. Žrebec je vyššieho vzrastu a bez zdravotných problémov. Lil Scoot Gun pripúšťa prirodzene: AQH, APH, APPA a A1/1. Možnosť ustajnenia kobýl do zistenia gravidity. Rada vám zodpoviem vaše ďalšie otázky v správe alebo po telefóne
APH žrebec pripúšťanie
Pre sezónu 2023 Vám ponúkame na pripúšťanie úžasného, charakterného žrebca American Paint Horse EMH PAINTS REGBARCLEY importovaného z Nemecka. Žrebec vyniká nezvyčajnou farbou Grullo tobiano. Žrebec je 100% zdravý. 6 panel test N/N. HOMOZYGOT Black a tobiano. Garancia flakatého a tmavého žriebäťa. Bližšie informácie po osobnom dohovore. Aph, Aqh, A1/1, quarter, paint
APH/AQH Zrebec na Predaj
Ponukam APH/AQH plemenneho zrebca na predaj. Import z USA. Len do vhodnych podmienok. Ma vynikajuci reiningovy/cuttingovy povod po Color Me Smart. Je vyuzivany na hipoterapiu a v jazdeckej skole mimo inych koni. Aktivne pripusta APH/AQH kobylky. Zvyknuty na 24/7 rezim, odcerveny, pravidelne struhany, sledovany veterinarom. Cena dohodou.