inzercia, predaj, predám, bazár

Apple magic mouse

Kategória: Myši

Apple pc myška
Nova, zabalena vo folii
Kurierom neposielam
Apple magic mouse
Podobné inzeráty
Biela Apple Magic mouse
Dobrý deň. predám bielu Apple myšku A1657. Magic mouse je funkčný, bezproblemový. Preferujem osobné stretnutie v Nr s možnosťou odskúšania.
Apple Magic mouse 3
Predám Apple Magic mouse 3 v šedej farbe s kompletným balením v stave nového kusu
Apple Magic Mouse 2. generácia
Predám Apple Magic Mouse 2. generácie vo výbornom stave. Možný osobný odber a vyskúšanie v Bratislave
Apple Magic Mouse 2
Predám Apple Magic Mouse 2. Myš je plne funkčná, v originálnom balení s komplet príslušenstvom. Bola kupovaná v iStores. Použitá asi 5x. Odvtedy stála v skrini. Má miniaturné šmuhy na povrchu, spôsobené prenášaním, ktoré sú bežne neviditeľné, všimol som si ich po 5 min dôkladného prezerania len pri namierení umelého svetla na myš, napr. stolnej lampy. Dôvod predaja - príliš malá na moje ruky. Preferujem osobný odber, ale v prípade potreby doveziem v okolí Košíc a Michaloviec. Dobierka možná po dohode cez Packetu alebo GLS kuriéra. Píšte na mail. Čislo je vymyslené. V správe poskytnem tel. kontakt.
Apple Magic Mouse čierna
predam Apple Magic Mouse v čiernej farbe, myš je používaná veľmi sporadicky, plne funkčná. preferujem osobné stretnutie vrámci Nitry alebo blízkeho okolia.
ORIGINÁL APPLE MAGIC MOUSE 2 V STAVE NOVÉHO KUSU
Predávam Originálnu bezdrôtovú myš Apple Magic mouse 2. Som pedant - myš takmer nebola používaná a je bez akýchkoľvek známok používania - treba vidieť osobne. Nemám čo skrývať a preto preferujem osobný odber v Trenčíne kde si môžete tovar osobne skontrolovať.