inzercia, predaj, predám, bazár

Automaticky bubeník

Kategória: Bicie nástroje

Kúpin jednoducheho automatickeho bubeníka pre doprovod ku gitare a spevu. Je to na vystupovanie pre 1 osobu do malých klubov. Cena do cca 80 Eur. Kontak cez a nechať tel. č.
Automaticky bubeník
Podobné inzeráty
Automatický bubeník
Predám automatický bubeník BOSS Dr. Rhytm Dr-3 v rátane adaptéra,pošlem aj na dobierku.
Bubenik hlada kapelu
18r bubenik hlada kapelu BA okolie..viac info tel..prpadne osobne..hudba metal...
Bubeník, Basak, klávesák
Ahoj. Ja Gitarista (22) spolu s kamarátom spevákom (23) hľadáme chalanov do kapely vo Zvolene. Ak hráš na basu,klávesy,bicie alebo perkusie tak s tebou radi hodíme reč a možno sa k nám pridáš ;) Našim hlavným cieľom je vlastná tvorba na ktorej už pracujeme. Z času na čas si v rámci tréningu zahráme aj covery skupín ako The Ramones, Blink182, Green Day a podobne. Samozrejme sú tam aj "múdre" kapely, nie len punk xD Tvorba sa teda odráža od toho čo máme radi. Teda rock, punk, pop no a kúsok aj grunge či funk ;) Ak máš záujem určite mi zavolaj alebo napíš mail či sms. Budeme radi za každú správu. Veková predstava je 16-28 rokov v ideálnom prípade, no ak máš viac či menej a chceš hudbu nie len počúvať ale aj tvoriť, neváhaj a píš ;) Bubeník, basgitarista hľadá kapelu, kapela, Zvolen.
Automatický bubeník  BOSS DR 660 Dr Rhythm
Predám bicí automat BOSS populárny v 90. rokoch. 7 prednastavených DrumKits - bicích sád + možnosť nastaviť ďalších 32. 100 prednastavených RhythmPatterns + možnosť ďalších 150, každý pattern má slohu/refrén/prechody. Reverb a Chorus samostatne nastaviteľný pre každé zo 16 dynamických Padov/tlačidiel. MIDI In/Out 100€ dohoda možná Manuál pre viac info
Bubeník
Dobry den ja (basak) a kamarat (gitarista) hladame bubenika ktory by bol ochotny hrat raz alebo dva krat tyzdenne v trencine. Mame vyhliadnutu jednu garaz ktorej najom by sme platili na tretiny co vychadza 33€. (100 / 3 = 33€) Pri zaujme radsej piste nemusim vzdy zdvyhat.
Bubeník, Basak, klávesák
Ahoj. Ja Gitarista (22) spolu s kamarátom spevákom (23) hľadáme chalanov do kapely ;) Ak hráš na basu,klávesy,bicie alebo perkusie tak s tebou radi hodíme reč a možno sa k nám pridáš ;) Našim hlavným cieľom je vlastná tvorba na ktorej už pracujeme. Z času na čas si v rámci tréningu zahráme aj covery skupín ako The Ramones, Blink182, Green Day a podobne. Samozrejme sú tam aj "múdre" kapely, nie len punk xD Tvorba sa teda odráža od toho čo máme radi. Teda rock, punk, pop no a kúsok aj grunge či funk ;) Ak máš záujem určite mi zavolaj alebo napíš mail či sms. Budeme radi za každú správu. Veková predstava je 16-28 rokov v ideálnom prípade, no ak máš viac či menej a chceš hudbu nie len počúvať ale aj tvoriť, neváhaj a píš ;)