inzercia, predaj, predám, bazár

Bágrista-Strojník/ Vodič Kamiónu

Kategória: Stavebníctvo

Je mladá dynamicky sa rozvíjajúca nemecká spoločnosť,ktorá sa zaoberá predovšetkým výrobou(zhotovením)doskových základov na stožiaroch vysokého napätia v oblasti Spolkovej republiky Nemecko.Na trvalý prac.pomer,na plný úväzok(41hod./týždenne)a teda plnohodnotnú nemeckú prac.zmluvu v súčasnosťi hľadáme strojníka(bágristu) s minimálne 10-ročnou odbornou praxou v oblasti pásových a kolesových rýpadiel v rozmedzí 15 až 40 ton(15,25,30,35,40 ton).
Taktiež hľadáme do týmu vodiča kamiónu z platnými papiermi a z praxou.Práca z hydraulickou rukou,z bremenami,blizsie info po telefóne.

-znalosť nemčiny výhodou

Pracovné podmienky:
-Nemecká prac.zmluva s poistným krytím v Nemeckej zákonnej zdrav.poisťovňi a nemeckom dôchodkovom fonde,ako aj nárok na dávku v nezamestnanosti

-13,50-eur/hod.-nástupná mzda
-14,-eur/hod.-po absolvovaní skúšobného obdobia(6mesiacov)
-dvojnásobné diéty na deň-48eur
-v deň odchodu a príchodu-24eur
-ubytovanie hradené firmou
-doprava do práce,z práce a na cestu domov na Slovensko zabezpečená firemnými vozidlami.
-tankovanie zabezpečené palivovými kartami DKV
-10 dňové prac.turnusy/4 dni
Bágrista-Strojník/ Vodič Kamiónu
Podobné inzeráty
Strojník na pásové bágre / traktorbager JCB 4CX
strojník (bagrista) na pásové bágre od 16-35 ton alebo traktorbager JCB 4CX Pásové bágre: Liebherr R934C CAT 318 CL Komatsu PC160 nástup koniec novembra Podmienky: - Minimálne 2 roky praxe - Zodpovednosť, flexibilita, spoľahlivosť, dochvíľnosť - strojnícky preukaz a všetky potrebné doklady - ubytovanie neposkytujeme - práca celoročne, hlavne Bratislava a Senec, občas Malacky, Trnava, Galanta, Dunajská Streda - odmena od 8,-/hod. TPP, 10.-/hod. dohoda/živnosť - možný TPP, dohoda, živnosť Hľadanie pre: stavebníctvo strojník traktorbager pásové bágre drvič triedič bagrista VIAC INFO:
Strojník na pásové bágre / traktorbager JCB 4CX, ubytovanie
strojník (bagrista) na pásové bágre od 16-35 ton alebo traktorbager JCB 4CX Pásové bágre: Liebherr R934C CAT 318 CL Komatsu PC160 nástup ihneď Podmienky: - Minimálne 2 roky praxe - Zodpovednosť, flexibilita, spoľahlivosť, dochvíľnosť - strojnícky preukaz a všetky potrebné doklady - ubytovanie vieme po dohode zabezpečiť - práca celoročne, hlavne Bratislava a Senec, občas Malacky, Trnava, Galanta, Dunajská Streda - odmena od 8,-/hod. TPP, 10.-/hod. dohoda/živnosť - možný TPP, dohoda, živnosť Hľadanie pre: stavebníctvo strojník traktorbager pásové bágre drvič triedič bagrista VIAC INFO:
Strojník / vodič / žeriavnik
Strojník / vodič / žeriavnik G&F Industrial Solutions hľadá šikovného človeka na pozíciu strojník / vodič / žeriavnik. NÁPLŇ PRÁCE: práce prevažne na líniových stavbách starostlivosť o zverený stroj, auto, žeriav MIESTO VÝKONU: Senec, Bardejov (vodič sk. C), Prievidza (žeriavnik), Žilina a okolie Práca na živnosť, mzda bude predmetom dohody na osobnom stretnutí. Ubytovanie zabezpečené, turnusy. V prípade, že záujemca na danej pozícii ešte nepracoval, zabezpečíme zaučenie. Ako benefit ponúkame príspevok na získanie vodičského, strojníckeho oprávnenia. POŽIADAVKY: vstupná lekárska prehliadka, BOZP školenie, strojnícky preukaz, vodičský preukaz B, C, T
Strojnik bagru , vodič C, autobusu, hľadá prácu
Ponukam svoje schopnosti služby som strojník - bagrista, vodič C +HR vodič - autobusu D. Prax 20 rokov a vo vedení C,E ešte viac.
Bágrista-Strojník/ Vodič Kamiónu
Je mladá dynamicky sa rozvíjajúca nemecká spoločnosť,ktorá sa zaoberá predovšetkým výrobou(zhotovením)doskových základov na stožiaroch vysokého napätia v oblasti Spolkovej republiky Nemecko.Na trvalý prac.pomer,na plný úväzok(41hod./týždenne)a teda plnohodnotnú nemeckú prac.zmluvu v súčasnosťi hľadáme strojníka(bágristu) s minimálne 5-ročnou odbornou praxou v oblasti pásových a kolesových rýpadiel v rozmedzí 15 až 40 ton(15,25,30,35,40 ton). Taktiež hľadáme do týmu vodiča kamiónu z platnými papiermi a z praxou.Práca z hydraulickou rukou,z bremenami,blizsie info po telefóne. -znalosť nemčiny výhodou Pracovné podmienky: -Nemecká prac.zmluva s poistným krytím v Nemeckej zákonnej zdrav.poisťovňi a nemeckom dôchodkovom fonde,ako aj nárok na dávku v nezamestnanosti -13,50-eur/hod.-nástupná mzda -14,-eur/hod.-po absolvovaní skúšobného obdobia(6mesiacov) -dvojnásobné diéty na deň-48eur -v deň odchodu a príchodu-24eur -ubytovanie hradené firmou -doprava do práce,z práce a na cestu domov na Slovensko zabezpečená firemnými vozidlami. -tankovanie zabezpečené palivovými kartami DKV -10 dňové prac.turnusy/4 dni
Strojnik, Bagrista
Hladáme skúseného strojníka na traktorbager CAT a Pásový bager WACKER NEUSON. Podmienkou je platný strojnický preukaz, skúsenosti,chuť do práce a staranie sa o stroj.Práca celoročne TN ,ZA kraj Práca na TPP, dohoda, alebo živnosť podla dohody. Sídlo firmy je v Dulove Výhodou je vodičský preukaz skupina C,E Hľadanie pre: strojník šofér vodič osemkola sklápač vyklápač stavebníctvo strojník traktorbager pásové bágre. VIAC INFO: