inzercia, predaj, predám, bazár

Bankové a nebankové financovanie

Kategória: Ostatné

Ponúkame bankové a nebankové financovanie od 500 € do 25 000 €. (hotovostné úvery alebo zníženie existujúcich splátok).- Pracujeme pre 3 spoločnosti - v prípade záujmu o úver aj možnosť nebankového financovania bez registra do 6000 €, bez žiadnych poplatkov, možnosť predčasného splatenia kedykoľvek alebo mimoriadnych vkladov bez poplatkov.
Podmienkou je mať príjem ( dôchodok , zamestnanie, rodičovská dovolenka , SZČO , s.r.o. posledné 3 mesiace).
Výhodná pôžička pre podnikateľov ( príjem sa posudzuje z tržieb). Pôsobíme v rámci celej SR. Neváhajte nás kontaktovať, kde Vám prezistíme na počkanie aké sú možnosti, či je možný a v akej výške, s akou splátkou. Celý proces vybavenia je možné vybaviť online, alebo priamo v našej kancelárii v Žiline . Za sprostredkovanie sa neúčtujú žiadne poplatky
Bankové a nebankové financovanie
Podobné inzeráty
Rušička GSM, JAMMER, ochrana pred odpočúvaním
Predám ochranné púzdro na mobil \\\"Faradayova klietka\\\". Ochrana pred odpočúvaním a sledovanim cez mobilný GSM telefón, 3G, ochrana platobných kariet, magnetických nosičov, pasov, JAMMER , rušička GSM, GPS mobilných telefónov, ... Popis: Púzdro blokuje všetky bezdrôtové signály ako sú GPS trackers, GSM trackers, 3G mobilný telefón trackers, mobilný telefón atď. Oblečte svoj telefón do neprežiariteľného púzdra a okamžite zabránite, aby ste boli odpočúvaný cez Váš mobilný GSM telefón. Všetci dobre poznáme, že cez mobilný telefón je možné sledovať Vašu polohu, no dnes už nie je problém, ani po nahratí určitých programov do Vášho telefónu Vás aj na diaľku odpočúvať, špehovať. Zabráňte tomu ako sa len dá. Je to na Vás. Taktiež ochráňte svoje osobné dokumenty, pas, občiansky preukaz, vodičský alebo kreditné karty voči odkopírovaniu. Legálny blokovač – JAMMER frekvencií GSM a GPS. Vložíte Váš mobilný telefón do daného púzdra a jeho signály budú uväznené v púzdre. Všetky volania na daný mobilný telefón budú zablokované. Chráňte sa aj vy pred neoprávneným odpočúvaním alebo sledovanim Vašej polohy. Vhodné pri business poradách, ak chcete mať istotu, aby Váš telefón zrazu nezazvonil, alebo sa len na neho niekto napojil a odpočúval Vaše okolie, alebo sledoval kde sa pohybujete. Ak nechcete prijať telefónny hovor stačí Váš mobilný telefón vložiť do vnútorného vrecka. Naše vrecko ochráni aj Váš dátový nosič pred neoprávneným vymazaním dát. Bankové karty, či Váš cestovný pas budú odteraz úplne v bezpečí pred neoprávneným vymazaním, alebo aj proti neoprávneným odčítaním dát z Vašej bankomatovej karty. Vnútorná časť vrecka je potiahnutá pomocou nano-materiálov, ktoré úplne pohlcujú VF a magnetické žiarenie. Atenuláror o intenzite až 90 dB, čo je účinnosť až 99,9%. Oblasť pôsobnosti: mobilné telefóny, GPS, digitálne fotoaparáty, pamäte a ďalšie prenosné elektronické výrobky a doklady... Cena vratane poštovného na dobierku, alebo platba na účet POZOR Vonkajší povrch puzdra je vyrobený z koženky Rozmery: vonkajší: 140 × 95 mm, vnútorný: 125 × 80 mm Vhodné pre telefóny do uhlopriečky 4 palce Farva: čierna ak potrebujete púzdro na mobil skúste_
Na predaj priemyselný park (17 210,5m2) v Nitre.
Realitná kancelária Re/max Vám ponúka exkluzívne na predaj priemyselný park s pozemkom o rozlohe 17 210,5 m2 s jedenástimi budovami v priemyselnej zóne v lukratívnej časti v meste Nitra na ulici Novozámocká. Priemyselný park slúži k prenájmu komerčných nebytových priestorov s využívaním pre výrobu, obchod, skladovanie, administratívu, servis a logistiku. Biznis park má pre svoju lukratívnu polohu už vyše 10 rokov na 100% naplnené kapacity. Pozemok priemyselného parku má rozlohu 17 210,5m2 , budovy 6 032,87m2 a nezastavané plochy 12 236m2 Biznis park má výhodnú polohu, je situovaný v blízkosti centra Nitry, závodu Jaguar Land Rover Nitra s rýchlym napojením na diaľnicu R1. Biznis park leží necelý 1 km od stredu mesta Nitry – hlavné spojenie s Maďarskom, blízke napojenie na diaľnicu Bratislava, Rakúsko . Celý priestor je uzavretý s 2 samostatnými vchodmi pre kamiónovú dopravu, v tesnej blízkosti sa nachádza železničná stanica. Vjazd do areálu dvomi širokými vchodmi priamo z cesty 1. triedy, vhodnými aj pre kamiónovú dopravu, bez výškového obmedzenia. Popis zóny A, (1 708,91 m2): Administratívna budova s komerčným využívaním pre sídlo firiem, obchod, administratívu, ordinácia lekára, laboratórium, bufet, obchod, bankové služby, poisťovacie služby, ... - K budove prislúcha 50% podiel na vnútro areálovej komunikácii Budova je trojpodlažná: 1. Podzemné poschodie (287,12 m2): je využívané ako archív, šatne, sociálne miestnosti, práčovňa, predajňa. 1. Nadzemné poschodie (730,03m2): tvoria kancelárie 2. Nadzemné poschodie (691,76m2): tvoria kancelárie Celková (zastavaná) plocha budovy je 872 m2 s nasledovnými dispozíciami úžitkových plôch: Budova v rokoch 2015 – 2019 prešla rozsiahlou rekonštrukciou . Budova je zateplená a je napojená na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je zabezpečené centrálnym zdrojom vykurovania. Systém vykurovania je vyregulovaný. Strecha bola generálne opravená v roku 2016 s minimálnou zárukou 10 rokov. V roku 2012-2015 boli vymenené elektrické a IT rozvody bolo nainštalované nové osvetlenie. Administratívna budova je napojená na centrálny pult Elektronického zabezpečovacieho systému. Zóna B (608,12m2 ): - Budova je určená pre komerčné pre využitie firiem, obchod, administratívu, laboratórium, servis a iné služby. - Budova je rozdelená do 11 častí, ktoré sú prenajaté. - Budovy sú rekonštruované a zateplené s novými vstupnými bránami a oknami. - Prístup ku skladom a kanceláriám je bezbariérový a do jednotlivých skladov sa dá dostať i s veľkým prepravným prostriedkom 1. časť 111,08m2): 2. časť (146,32 m2): 3. časť (232,25 m2): 4. časť (88,47m2): Zóna C (89,59m2): Budova je samostatná. Postavená v roku 2010. Skladá sa z dvoch skladov, kancelárii a wc so sprchou. 1. časť (89,59m2): 2. časť (151,28 m2) Zóna D (534,55 m2): Budova je celá rekonštruovaná a zateplená. V budove sa nachádzajú 3 kancelárie, 2 sklady, garáž, wc, soci
bankovy trezor wertheim
Dobry den na predaj su bankove trezory wertheim, trezory boli este do minuleho miesiaca v ostrej prevadzke (bankova pobocka), su k nim nove sady klucov, navody a certifikaty. Trezory su este v byvalych priestoroch banky, nebolo s nimi manipulovane. Su to rôzne typy, vsetko znacka wertheim., k dispozicii su aj stoly , bezne skrine a pod., pre viac info / obhliadku prosim volat. tresor 1 - ROT / retro - 80x80x160cm, preis 3500 eur tresor 2 - (sicherheitsschrank) 105x70x190cm, preis 1200 eur tresor 3 - ROT / modern - 120x90x190cm, preis 12000 eur tresor 4 - brown - 110x90c195cm, preis 6500 eur preferujem predaj vsetkych trezorov, ponukova cena 15.000 eur., nakladka mozna hydraulickou rukou.
Korálky na dekorácie - MIX E
Plastové. MIX tvarov a farieb. Detaily - viď foto. Cena - 4 Eur za všetko. Vyzdvihnutie osobne v Nitre. Alebo doprava Zásielkovňa (+ poštovné) - píšte správu na email. Platba vopred na bankové konto, nerezervujem. Ostatné inzeráty - kuk na meno dolu.
Priadza na háčkovanie, obrúsky, lapače snov - MIX 2
Bavlna + viskóza. Sú tam nové aj načaté klbka ako na foto. Cena - 8 Eur za všetko. Vyzdvihnutie osobne v Nitre. Alebo doprava Zásielkovňa (+ poštovné) - píšte správu na email. Platba vopred na bankové konto, nerezervujem. Ostatné inzeráty - kuk na meno dolu.
Etnické ŠPERKY - set
Náušnice, náhrdelník. Cena - 15 Eur/set. Vyzdvihnutie osobne v Nitre. Alebo doprava Zásielkovňa (+ poštovné) - píšte správu na email. Platba vopred na bankové konto, nerezervujem. Ostatné inzeráty - kuk na meno dolu.