inzercia, predaj, predám, bazár

Bernský salašnícky pes na krytie

Kategória: Krytie

Ponúkam na krytie sedemročného bernského salašníckého psa. Má dobrú povahu, je priateľský. V prípade záujmu viem poskytnúť fotky šteniatok z predošlého krytia.
Bernský salašnícky pes na krytie
Podobné inzeráty
Bernský salašnícky pes na krytie
Ponúkam na krytie nášho krásneho miláčika. Má dva roky, takže v najlepšej forme. Pravidelne navštevuje veterinára, je očkovaný, čipovaný, odčervený. Je veľmi priateľskej povahy, hravý. Rád by sa s nejakou slečnou zoznámil ???? a odovzdal svoje vynikajúce gény. Cena dohodou.
Bernský salašnícky pes
Ponúkame na krytie 3 ročného psa"bernyho", veľmi dobrá povaha, veľmi pekný, múdry a priateľský. Čistokrvný bez PP.
Bernský salašnícky pes
Ponúkame na krytie 3 ročného psa"bernyho", veľmi dobrá povaha, veľmi pekný, múdry a priateľský. Čistokrvný bez PP..
Krytie, ARES Chien-Obeckov, Chovný pes
ARES Chien-Obeckov, Chovný pes Stredoázijský ovčiak ARES Chien-Obeckov Chovný pes Ponúkame na krytie psa/ 1000e Bolo by dobré ak by bola sučka vyrovnaná, nie plachá... Je zdravý a má aj rtg. Viac info telefonicky. Volať na TOTO ! tel.č.:
Krytie staford modrý
Ponukame na krytie nasho 1,5 rocneho staforda modrej farby. Pes je od malicka veterinarne vedeny bez zdravotnych problemov. Povahu má veľmi priateľskú či už voči ľuďom alebo druhým psom. Matka bola útla nižšieho zrastu, otec silnej stavby tela. On je taký stred ich dvoch. Na fotkach je on ako malý a aj dospelý. Krytie s predpokladom narodenia modrych steniat. Inzerat platny celorocne az do zmazania.
Krytie čistokrvný nemecký ovčiak
Poskytnem psa na krytie. Pes je mohutnej stavby tela, s mohutným a silným hlasom. Ľahko trénovateľný, so záujmom o aport. Pravidelne vakcínovaný. Cena je vecou dohody. Krytie je môžné zopakovať.