inzercia, predaj, predám, bazár

Bongo Tycoon TB-8-B Ritmo Series Mahogany

Kategória: Bicie nástroje

Sada dvoch perkusných nástrojov typu bongo zo série Ritmo Series s rozmermi 6" a 7". Vyrobené sú z dreva kaučukovníka, ktorý je typický vysokou odolnosťou, osadené blanami z kvalitnej kože byvola arni (vodného byvola) a Deluxe hardvérom potiahnutým čiernym práškom. Farebné prevedenie "mahogany" s povrchovou úpravou "super high-gloss". Vhodné pre začiatočníkov, ale aj pokročilých.

V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.
Bongo  Tycoon TB-8-B Ritmo Series Mahogany
Podobné inzeráty
Tycoon Supremo Bongo Marble
Predám bongá značky Tycoon (STB-B MA). Skoro vôbec sa na nich nehralo. Celý čas boli odložené v krabici v skrini. Nové boli za 78€ z muzikera.
Predám bongo
Predám bongo značky MEINL aj s obalom. Bongo je vo veľmi dobrom stave. Výška 65cm. Cena 120€. Osobný odber Zvolen, Veľký Krtíš, Lučenec. Písať mail alebo sms. Na dobierku neposielam
Djembe Tycoon
Predám nevyužívané djembe značky Tycoon, je z kvalitného materiálu a má pekný dunivý zvuk. Veľmi dobrý stav. Výška nástroja: 40 cm Priemer bubňa: 25 cm Uprednostňujem osobný odber.
predam cajony
ponukam na predaj cajon Thomann tca501r, vynikajuci stav, kupeny pred cca 2 rokmi na thomanne, cena 55 euro, dalej cajon Tycoon, model a oznacenie neviem, kupeny z druhej ruky, znamky pouzivania, plne funkcny a pouzitelny, cena 25 euro a napokon bongo cajon Meinl bca2nt, kupeny cca 5 rokov dozadu, znamky pouzivania, plne funkcny, cena 25 euro. samozrejme moznost vyskusat v Martine.
Bongo
Predám bongo set , použitý iba raz keď sa rozbalil.Odvtedy bol v skrini. Chcel by som zaň 15 + poštovné
Bongo  - hlinene, keramické, malý bubienok, bubon,mini djemb
Predam netradicne bongo,priemer 18cm,vyska cca 22cm. Je z kozej koze,neposkodene,v top stave. Velmi pekne aj ako dekoracia.