inzercia, predaj, predám, bazár

Botasky Adidas Damian “DAME” Lillards

Kategória: Spoločenské hry

Skvely stav, minimálne nosené. Kupovane v Shanghai pred 7 rokmi. Nádherny kúsok.
Veľkosť 44.
Botasky Adidas Damian “DAME” Lillards
Podobné inzeráty
Spolocenska hra World Monuments
Predam tuto spolocensku hru, je rozbalena 7x zahrana. Nova stoji 30+ eur Preferujem osobny odber Presov, Kosice a okolie, no poslem aj na dobierku po zaplateni postovneho vopred. Cena pevna Popis: Každý hráč sa stáva v tejto hre staviteľom. Spoločne budujete známe svetové monumenty ako Kapitol vo Washingtone, katedrálu Notre Dame v Paríži, baziliku Svätého Petra v Ríme, alebo mauzóleum Taj Mahal v Agre. No len jeden sa môže stať naslávnejším staviteľom. Hra prebieha v dvoch fázach. V prvej fáze hráči zbierajú drevené dieliky (stavebný materiál) a drahokamy z lomu. V druhej fáze hry ukladajú jednotlivé dieliky na monumenty a získavajú za to body. Hru vyhráva staviteľ, ktorý nazbiera najviac bodov. Hrá má jednoduché pravidlá, zaujímavú tému a pútavé grafické spracovanie. Pri hre sa vám pred očami budú vynárať svetové monumenty a len správnymi taktickými rozhodnutiami budete môcť prispieť k ich výstavbe a tak si zabezpečiť víťazstvo.
Sipkovy Automat Vofotronix Diamonds III
Dame do prenajmu sipkove automaty VOFOTRONIX DIAMONDS III. -Ponukame podiel z trzieb -Servis a nahradne diely ZDARMA Tieto automaty patria medzi TOP v Slovenskej a Ceskej republike. Taktiez sa na tychto automatoch hravaju medzinarodne sipkove turnaje. Bezpecne napajacie napetie 12V. Max spotreba: 20W. Vaha: 66 kg. Rozmery: Vyska 2200 mm Sirka: 620 mm Hlbka: 410 mm
Spoločenská hra World Monuments
NOVÁ Každý hráč sa stáva v tejto hre staviteľom. Spoločne budujete známe svetové monumenty ako Kapitol vo Washingtone, katedrálu Notre Dame v Paríži, baziliku Svätého Petra v Ríme, alebo mauzóleum Taj Mahal v Agre. No len jeden sa môže stať naslávnejším staviteľom. Hra prebieha v dvoch fázach. V prvej fáze hráči zbierajú drevené dieliky (stavebný materiál) a drahokamy z lomu. V druhej fáze hry ukladajú jednotlivé dieliky na monumenty a získavajú za to body. Hru vyhráva staviteľ, ktorý nazbiera najviac bodov. Hrá má jednoduché pravidlá, zaujímavú tému a pútavé grafické spracovanie. Pri hre sa vám pred očami budú vynárať svetové monumenty a len správnymi taktickými rozhodnutiami budete môcť prispieť k ich výstavbe a tak si zabezpečiť víťazstvo.
Botasky Nike Kyrie 5
Skvelý stav, minimálne nosené, takmer bez akéhokoľvek poškodenia. Veľkost 44.