inzercia, predaj, predám, bazár

Brigada

Kategória: IT a telekomunikácie

Dobry den prajem. Pracujem ako IT administrator a spravca siete. Touto cestou si hladam pracu na ciastocny uvazok ako IT Technik, administrator. Za ponuku budem vdacny.

Dakujem
Brigada
Podobné inzeráty
Obchodník a technik pre pokladničné systémy
Práca obchodníka: -prijímanie klientov do servisu -vybavovanie emailov a telefonátov -obvolávanie a zasielanie emailých ponúk existujúcim klientom -evidencia klientov -nákup a predaj tovaru a služieb -komunikácia s dodávateľmi Práca technika: -montáž registračných pokladníc (na začiatok), pokladničných systémov a platobných terminálov (neskôr) na pracovisku a na prevádzke klienta -komunikácia s klientami -zaškolenie klienta na prácu s pokladnicou -evidencia klientov Ideálne je zvládnutie obidvoch funkcií, nie je to však podmienkou. Podmienky vykonávania práce na trvalý pomer sú: -platné vodičské oprávnenie skupiny B a schopnosť samostatného používania a vedenia osobného motorového vozidla ! -znalosť v oblasti IT (pre trvalý prac. pomer) -ako príjemný bonus uvítame schopnosť viesť malý motocykel (do 125cc) ktorý je používaný na výjazdy ku klientom. Miesto výkonu práce: Ivanská cesta 7, 821 04 Bratislava Požadované zručnosti (minimum): -práca s MS Word a Excel -mailová komunikácia -MS Windows XP/7/10 -vodičský preukaz sk.B -komunikatívnosť -ochota učiť sa Firemné benefity: -služobné auto, motocykel, telefón a notebook -flexibilný pracovný čas AKTUÁLNE HĽADÁME ŠIKOVNÉHO BRIGÁDNIKA NA VÝPOMOC, neskôr ak by sa práca po zaučení páčila a kandidát by nám vyhovoval možnosť trvalého zamestnania s výrazne lepším finančným ohodnotením. Príjmeme aj človeka bez praxe, základom je však aspoň základná znalosť v IT a ochota flexibilne pracovať. Na všetkom ďaľšom je možné sa dohodnúť :). V prípade nedovolania sa prosím zašlite SMS alebo správu na WhatsApp na , prípadne email na: markovic@ a budeme Vás kontaktovať. Platové podmienky: BRIGÁDA - DOHODOU (hodinovo) V PRÍPADE TRVALÉHO ZAMESTNANIA - od 900.- v čistom +flexibilná zložka podľa odpracovaného času /predaných služieb a tovaru. Neskôr po zaučení možnosť výraznejšieho zvýšenia mzdy.
Obchodník a technik pre pokladničné systémy
Práca obchodníka: -prijímanie klientov do servisu -vybavovanie emailov a telefonátov -obvolávanie a zasielanie emailých ponúk existujúcim klientom -evidencia klientov -nákup a predaj tovaru a služieb -komunikácia s dodávateľmi Práca technika: -montáž registračných pokladníc (na začiatok), pokladničných systémov a platobných terminálov (neskôr) na pracovisku a na prevádzke klienta -komunikácia s klientami -zaškolenie klienta na prácu s pokladnicou -evidencia klientov Ideálne je zvládnutie obidvoch funkcií, nie je to však podmienkou. Podmienky vykonávania práce na trvalý pomer sú: -platné vodičské oprávnenie skupiny B a schopnosť samostatného používania a vedenia osobného motorového vozidla ! -znalosť v oblasti IT (pre trvalý prac. pomer) -ako príjemný bonus uvítame schopnosť viesť malý motocykel (do 125cc) ktorý je používaný na výjazdy ku klientom. Miesto výkonu práce: Ivanská cesta 7, 821 04 Bratislava Požadované zručnosti (minimum): -práca s MS Word a Excel -mailová komunikácia -MS Windows XP/7/10 -vodičský preukaz sk.B -komunikatívnosť -ochota učiť sa Firemné benefity: -služobné auto, motocykel, telefón a notebook -flexibilný pracovný čas Príjmeme aj človeka bez praxe, základom je však aspoň základná znalosť v IT a ochota flexibilne pracovať. Na všetkom ďaľšom je možné sa dohodnúť. V prípade nedovolania sa prosím zašlite SMS alebo správu na WhatsApp na , prípadne email na: markovic@ a budeme Vás kontaktovať. Platové podmienky: BRIGÁDA - DOHODOU (hodinovo) V PRÍPADE TRVALÉHO ZAMESTNANIA - od 1000.- v čistom +flexibilná zložka podľa odpracovaného času /predaných služieb a tovaru. Neskôr po zaučení možnosť výraznejšieho zvýšenia mzdy.