inzercia, predaj, predám, bazár

Britský kocúr s PP na krytie

Kategória: Krytie

Ponúkame na krytie skúseného kocúra Britského plemena s čokoládovým sfarbením. Má aj PP. Je krotkej a prítulnej povahy. Na foto aj jeho potomkovia. Inzerát platí do zmazania.
Britský kocúr s PP na krytie
Podobné inzeráty
Hľadám kocúra na krytie scottish straight
Mám čistokrvnú Škótsku klapouchu mačičku, ktorá akurát v marci bude mať už 3 roky a chcela by som krytie rovnkého plemena al v tomto prípade musí mať kocúr rovné uši(scottish straight) ale už sa uspokojím aj s podobným plemenom napríklad britsky kocúr pri záujme treba poslať fotku kocúra na môj email. Ďakujem
Britský kocúr s PP - na krytie
Ponúkame čokoládového britského kocúra s PP na krytie. Skúsený a šikovný, dáva krásne početné vrhy. Prítulná a mazlavá povaha. Viac info telefonicky.
Krytie britský colorpoint Kocur
Ponúkam na krytie nášho colorpoint kocúrika ktorý rad privíta macicku na parenie .Môžte pisat na email alebo volať na tel.c.
Krytie britský Modry Kocur čistokrvný
Ponúkam na krytie britskeho modreho kocúra ktorý rad privíta macicku na háranie . Môžte pisat na email alebo volať na tel.
Britský kocúr na krytie
Ponúkam na krytie britského lilavého kocúra. Willy má 2 roky a je dobrej povahy. Brezno a okolie. Volať počas týždňa po 16tej.
Britský kocúr s PP na krytie
Ponúkame čokoládového britského kocúra s PP - NA KRYTIE. Skúsený a šikovný, dáva krásne početné vrhy. Prítulná a mazlavá povaha. Viac info telefonicky. Aktuálne do zmazania.