inzercia, predaj, predám, bazár

Čistenie s tlakom vody

Kategória: Servis a služby

Čistiace práce s vodným lúčom
Vysokotlakové čistiace práce.Náplňou obslužného personálu vysokotlakového zariadenia 300 -3000 bar je najmä obsluha koncového náradia (vysokotlakej pištole, resp. automatu ) obsluha vysokotlakého stroja a jeho údržba a v prípade držby vodičského oprávnenia aj jeho doprava.
-zaujímavá a rôznorodá práca na území Slovenska prevažne stredné a západné Slovensko -zaujímavé finančné ohodnotenie pri tzv. úkoloch -priebežné odmeňovanie (osobné ohodnotenie) podľa podaných pracovných výkonov a prevedenej kvality práce -koncoročné odmeny a odmena za odpracované roky -príplatky za práce v SO, NE, sviatok nad rámec zákona -stravné nad rámec zákona -možnosť odpracovať práce nadčas Hodinová sadzba pre zamestnanca je 5-7 € / h (v čistom) hodinová sadzba pre živnostníka je 8-12 € /h Výška nástupnej hodinovej sadzby bude upresnená podľa individuálnych schopností uchádzača pri osobnom pohovore. Zohľadňujú sa pracovné skúsenosti, vodičské a iné oprávnenia.

Čistenie s tlakom vody
Podobné inzeráty
Pracovník - priemyselné čistenie, maľby a nátery
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - vykonáva priemyselné čistenie priemyselných hál a technológií, čistenie a náter budov, konštrukcií pomocou strojov a technológií - zodpovedá za včasné a kvalitne prevedené práce - zodpovedá za starostlivosť o zverené stroje a zariadenia Ponúkaný plat: 1000 - 1500 EUR (brutto) Termín nástupu do práce: dohodou Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť Benefity a ďalšie výhody: - Práca v stabilnej spoločnosti - Práca v príjemnom kolektíve - Možnosť kariérneho rastu - Podpora odborného vzdelávania - Stravné lístky nad rámec zákona - Koncoročné odmeny Všeobecne požadované znalosti: - manuálna zručnosť - schopnosť práce vo výškach - schopnosť vycestovať za prácou - zodpovedný prístup k práci - schopnosť rýchlo sa učiť, samostatnosť, flexibilita - dodržiavanie pracovnej disciplíny - technické myslenie Charakteristika spoločnosti: Hlavnou činnosťou spoločnosti ECH Services s.r.o. je priemyselné maľovanie hál a nátery konštrukcií, veľkoplošné maľovanie novostavieb, čistenie a maľovanie fasád, priemyselné čistenie. Informácie pre uchádzača: Žiadosti a životopisy posielajte v slovenskom jazyku na e-mailovú adresu info@ Všetkým uchádzačom vopred ďakujeme, ale budeme odpovedať len uchádzačom, ktorí spĺňajú nami uvedené požiadavky.
Pracovník pre priemyselné služby (čistenie, maľby a nátery)
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - vykonáva priemyselné čistenie priemyselných hál a technológií, čistenie a náter budov, konštrukcií pomocou strojov a technológií - zodpovedá za včasné a kvalitne prevedené práce - zodpovedá za starostlivosť o zverené stroje a zariadenia Ponúkaný plat: 1 100 € - 1 500 € Termín nástupu do práce: dohodou Druh pracovného pomeru: TPP alebo živnosť Benefity a ďalšie výhody: - Práca v stabilnej spoločnosti - Práca v príjemnom kolektíve - Možnosť kariérneho rastu - Podpora odborného vzdelávania Všeobecne požadované znalosti: - manuálna zručnosť - schopnosť práce vo výškach - schopnosť vycestovať za prácou - zodpovedný prístup k práci - schopnosť rýchlo sa učiť, samostatnosť, flexibilita - dodržiavanie pracovnej disciplíny - technické myslenie Charakteristika spoločnosti: Hlavnou činnosťou spoločnosti ECH Services s.r.o. je priemyselné maľovanie hál a nátery konštrukcií, veľkoplošné maľovanie novostavieb, čistenie a maľovanie fasád, priemyselné čistenie. Informácie pre uchádzača: Žiadosti a životopisy posielajte v slovenskom jazyku na e-mailovú adresu julia.paliasova@ Všetkým uchádzačom vopred ďakujeme, ale budeme odpovedať len uchádzačom, ktorí spĺňajú nami uvedené požiadavky. Pre viac info volajte
Čistenie kanalizácie / krtkovanie a monitoring
Dobrý deň, ponúkam čistenie / krtkovanie / prepchávanie kanalizície vysokým tlakom a mechanickým čističom (strunou, bez vody a chémie) Pri práci používam RIDGID KJ-3100 a RIDGID K -45. Mechanický (strunový) čistič potrubia slúži do interiérov rodinných domov, bytov, reštaurácií, barov, všetkých prevádzok od 20mm do 75mm. Použitie : umývadlá, vane, sprchové kúty, odpadové potrubie Motorová tlaková vodná čistička pre potrubia 50-250 mm(205 bar/16HP/21l prietok). Inšpekčná kamera : 50m Čistím : kanalizácie , wc, sprchy , odtoky, žľaby, šachty, fasády rodinných domov, betónové plochy, bazény, jazierka, terasy... Rimavská Sobota, Hnúšťa, Tisovec, Tornaľa, Revúca, Jesenské, Lučenec, Poltár, Fiľakovo Volajte / píšte , odpovedám akoukoľvek formou! - .
Inštalatér Bratislava - tepelné čerpadlo
Inštalatérske Práce - Montáž predaj tepelné čerpadlo. Ponúkame kompletné vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce s 11 ročnou praxou a skúsenosťami v danej oblasti. Montáž, rekonštrukcia a výmena rozvodov vody, kúrenia a plynu v rodinných domoch, bytoch, priemyselných a kancelárskych priestoroch. Ponukané práce vykonávam v Bratislave a okolí. Spoľahlivá práca za rozumné ceny. Zaoberáme sa kompletizáciou moderných automatických kotolní, montážou vykurovania a zriaďovaním technických zariadení budov. VODA - Vodár Rozvody ležatej kanalizácie; Montáž, výmena, oprava umývadla; Montáž podomietkových batérii; Výmena a oprava ventilov; Montáž a výmena sprchových kútov; Výmena, montáž a oprava WC; Oprava Geberitu; Montáž čerpadiel pre studňu; Zdravotechnika / sanita; Kompletáž kúpeľne - osadenie sanity; Oprava poškodeného potrubia; Krtkovanie - čistenie kanalizácie; Osadenie a dopojenie vodomernej šachty PLYN - Plynár Montáž a oprava plynových rozvodov; Montáž plynového kotla; Realizácia plynovej prípojky; Poradenstvo; Diagnostika závad KÚRENIE - Kúrenár Kompletná montáž tepelného čerpadla; Výmena a montáž kotlov a vykurovacích telies; Výmena a montáž radiátorov; Opravy a rekonštrukcie kúrenia; Montáž podlahového kúrenia; Montáž termostatických ventilov; Montáž ustredného kúrenia; Preplach podlahového kúrenia; Poradenstvo; Diagnostika závad Preto sme sa rozhodli rozšíriť naše služby o: vodoinštalačné práce kúrenárske práce čistenie a preplach rozvodov kúrenia montáž drvičov odpadu oprava rozvodov vykurovacích systémov oprava rozvodov teplej a studenej vody sanitácia rozvodov vody Hľadáte skúsených vodoinštalatérov? Kurenára, inštalatéra, vodára pre Bratislava a okolie? Kúrenára, ktorý Vám položí podlahové kúrenie či urobí kanalizáciu? Domácich majstrov čo vedia vymeniť radiátory, opraviť a vymeniť batériu? Opravára WC Geberit? Montáž predaj tepelné čerpadlo. TEPELNÉ ČERPADLO JE EKOLOGICKÝ A ÚSPORNÝ ZDROJ TEPLA PRE VÁŠ DOMOV! Prejdite na ekologickú zmenu a začnite šetriť vaše peniaze! Zvoľte si správny zdroj energie pre Váš dom. Tepelné čerpadlo je najekologickejší a bezpečný zdroj vykurovania a ohrevu teplej vody. Doporučíme Vám najvhodnejšie tepelné čerpadlo pre Váš dom, zrealizujeme montáž a zabezpečíme pravidelný servis.
Pracovník pre priemyselné služby
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - vykonáva priemyselné čistenie priemyselných hál a technológií, čistenie a náter budov, konštrukcií pomocou strojov a technológií - zodpovedá za včasné a kvalitne prevedené práce - zodpovedá za starostlivosť o zverené stroje a zariadenia Ponúkaný plat: 9 €/hod. Termín nástupu do práce: dohodou Druh pracovného pomeru: živnosť Benefity a ďalšie výhody: - Práca v stabilnej spoločnosti - Práca v príjemnom kolektíve - Možnosť kariérneho rastu - Podpora odborného vzdelávania Všeobecne požadované znalosti: - manuálna zručnosť - schopnosť práce vo výškach - schopnosť vycestovať za prácou - zodpovedný prístup k práci - schopnosť rýchlo sa učiť, samostatnosť, flexibilita - dodržiavanie pracovnej disciplíny - technické myslenie Charakteristika spoločnosti: Hlavnou činnosťou spoločnosti ECH Services s.r.o. je priemyselné maľovanie hál a nátery konštrukcií, veľkoplošné maľovanie novostavieb, čistenie a maľovanie fasád, priemyselné čistenie. Informácie pre uchádzača: Žiadosti a životopisy posielajte v slovenskom jazyku na e-mailovú adresu info@ Všetkým uchádzačom vopred ďakujeme, ale budeme odpovedať len uchádzačom, ktorí spĺňajú nami uvedené požiadavky.
Výškové práce - Umývanie, čistenie a servis okien
Realizujem umývacie a čistiace práce vo výškach pomocou horolezeckej techniky: • Umývanie nedostupných a dostupných okien, rámov a parapetov • Umývanie a čistenie hliníkových fasád • Umývanie fasád so silikónovými omietkami s vysokotlakovým čističom s ohrevom • Umývanie exteriérových žalúzií s vysokotlakovým čističom • Čistenie striech, fotovoltaických panelov a odkvapov • Odstraňovanie machov a plesní z fasád • Umývanie výkladov • Vysávanie na nedostupných miestach • Impregnácia okien nanotechnológiou • Výmena skiel a okien • Výmena tesnení na oknách Poradenstvo a obhliadky zdarma. Pracujem v Bratislave a na západe, po dohode na celom území SR a alebo v zahraničí. Na práce viem poskytnúť aj záruku. Pracujem aj zo zeme bez lana, ohľadom ceny stačí zavolať alebo odpísať na inzerát. Ďakujem, Matej