inzercia, predaj, predám, bazár

Čo by mali muži (podľa žien) vediet

Kategória: Zábavná literatúra

Predám uvedenú knižku od Barbary De Angelis.
Čo by mali muži (podľa žien) vediet
Podobné inzeráty
predám
Na ženy sa musí s citom alebo čo ženy očakávajú od mužov 2€ V každej žene žije bohyňa 2€ Ako pochopiť muža 1€ Proč si muži berou potvory 3€ - predaná Proč muži milují potvory 3€ - predaná Partnerský tréning Každodenní meditace pro ženy které příliš milují 4€ Čo by mali muži /podľa žien/ vedieť 4 € Ako milovať celý život 5€ Tajomstvá o mužoch, ktoré by mala poznať každá žena 3€ Ako sa stať skutočným milencom 2€ Sila pozitivního myšlení 2 3 €
Prečo muži hneď po sexe zaspia?
Predám knihu v perfektnom stave, je vhodná aj na darovanie. 5€. Muži sú z Marsu...- predaná
Predám knihu Muži v rokoch - Igor Adamec.
Predám knihu od Igora Adamca - Muži v rokoch. Kniha je v stave ako nová, nečítaná, nepoškodená. Pevná väzba, slovenský jazyk. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Zdena Frýbová - Otcem i matkou proti své vůli
Predám. Nová. Humoristický román o mladém muži, který se měsíc musí starat o dva malé rozpustilé synovce. Rudolf Foster žije vcelku klidně s rodiči v americkém městě Bluevill. Jeho sestra má jet na měsíc za manželem do New Yorku, a tak mu nabídne, aby u nich strávil část prázdnin a dohlédl na dům a dva synovce (sami se přejmenovali na Hýtu a Batula), o něž se bude starat jejich vychovatelka. Vše se ale zkomplikuje jejím zraněním a následnou výpovědí, takže péče o Hýtu s Batulem zůstane na personálu domu a zejména na Rudolfovi. Hoši jsou značně nezvedení a temperamentní, připraví mu nejednu horkou chvilku, ale zažije s nimi i legraci a dobrodružství. Tento román Z. Frýbová napsala na motivy knihy Hýta a Batul od Johna Habbertona, jen dospělým postavám dala plastičtější podobu a děj časově posunula dopředu, takže jeho hrdinové už znají automobily i telefon. Příjemná četba na dovolenou, v níž kromě humoru nechybí ani kriminální a milostný motiv.
Männer - früher und heute
Die Nachfolger Adams in ihrer ganzen Pracht und Herrlichkeit - in bildschönen Posen und unbeobachteten Momenten. Der Mann als Kraftmensch, der Mann als Vater, der Mann als Model: ergreifende und erheiternde Zeugnisse aus 100 Jahren Lichtbildnerei. Ein Bilderbuch für alle Liebhaber des starken Geschlechts, ein Spaß für Männer und Frauen! Muži - kedysi a dnes. 112 strán, v nemčine, stav: ako nová. Pri posielaní poštou sa k cene pripočítavajú 2 eurá (platba vopred na účet).
Debordelizace vztahů  Ivo Toman PODPÍSANÁ AUTOROM
KNIHA JE ČISTO NOVÁ, NEČÍTANÁ, PODPÍSANÁ AUTOROM, K DISPOZÍCII SÚ 2 KUSY. CENA ZA KUS 15 EUR O knihe: Ve vztazích máme často nepořádek. Kniha Debordelizace vztahů vám ho pomůže uklidit - debordelizovat. Znáte odpovědi na tyto otázky? Je agresivita dětí vrozená, nebo naučená? Je normálnější podvádět než nepodvádět? Toužíme více po pořádku než po chaosu? Lžou muži více než ženy? Ovlivňuje počet manželských hádek rozvodovost? Je nejčastějším důvodem rozvodů nevěra? Může psychopat vést demokratickou zemi? Dopadne to dobře, když na prvním rande mluvíte jen o sobě? Správné odpovědi najdete uvnitř této knihy. Většinou jsou šokující a často s nimi nebudete souhlasit. Autor nechce, abyste s ním souhlasili. Chce, abyste se zamysleli a pochopili souvislosti, které jsou často nepříjemné a nelíbivé. Potom dokážete své vztahy napravit sami. Pokud večer usínáte s bordelem v hlavě, je úplně jedno, kolik prášků na spaní berete… Priatelia pri všetkých mojich inzerátoch platí pravidlo, že sú aktuálne do zmazania. Veľa ľudí “má záujem”, ale z praxe si po danú vec príde 1 zo 4. Takže keď sa dohodneme, že niečo podržím do víkendu, alebo špecifického dátumu a “záujemca” prestane komunikovať, daná vec je naďalej ponúkaná na predaj až do momentu než si po ňu niekto príde.