inzercia, predaj, predám, bazár

Cowbell Latin percussion Salsa es 7.

Kategória: Bicie nástroje

Prodám cowbell Latin percussion Salsa es 7.
Výborný stav.
Cena u Thomanna je 65 euro.

Cowbell Latin percussion Salsa es 7.
Podobné inzeráty
Cowbell Latin percussion Salsa es 7.
Prodám cowbell Latin percussion Salsa es 7. Výborný stav.
Latin percussion Salsa es 7.
Prodám cowbell Latin percussion Salsa es 7. Výborný stav. Cena u Thomanna je 65 euro.
AKCIA LP Nada Drum - Muruga Booker 90’s, video
Predam tuto specificku perkusiu/talking drum s jednou 10" blanou od Latin Percussion za zlomkovu cenu, potrebujem zredukovat nastroje. kludne volajte kedykolvek, na sms neodpovedam, viac info:
Predám Cajon Latin Percussion
Predám nový, nevybalený a nehraný Cajon Latin Percussion LP Aspire vhodný pre dieťa alebo pre malé rozmery iba 400×300×300 mm na nosenie. Hracia plocha z preglejky z tvrdého dreva Siam Oak, telo z masívu. Veľké gumové nožičky držia pri hre na cajon dobrú stabilitu. Vnútorné 3 strunníky DW umožňujú hrať tradičný flamengo zvuk aj bohaté basové tóny. Pôvodná cena 159 €. Teraz za 115 €. Možnosť zaslať aj na dobierku. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!
Predám Cajon Latin Percussion
Predám nový, nevybalený a nehraný Cajon Latin Percussion LP Aspire Junior vhodný pre dieťa alebo pre malé rozmery iba 400×240×250 mm na nosenie. Hracia plocha z preglejky z tvrdého dreva Siam Oak, telo z masívu. Veľké gumové nožičky držia pri hre na cajon dobrú stabilitu. Vnútorný strunník DW umožňuje hrať tradičný flamengo zvuk aj bohaté basové tóny. Pôvodná cena 159 €. Teraz za 125 €. Možnosť zaslať aj na dobierku. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!
AKCIA LP Nada Drum - Muruga Booker 90’s, video
Predam tuto specificku perkusiu/talking drum s 10" blanou od Latin Percussion za zlomkovu cenu, potrebujem zredukovat nastroje. kludne volajte kedykolvek, na sms neodpovedam, viac info: