inzercia, predaj, predám, bazár

Darčekový poukaz na tandemový zoskok z výšky 4000 m.

Kategória: Darčekové poukážky

Ponúkam na predaj darčekový poukaz - tandemový zoskok, ktorý sa skáče na letisku Slávnica. V cene je zahrnuté: profi foto-video záznam, zoskok vo dvojici spolu s kameramanom, full HD video záznam, cca 150 profesionálnych fotografií, zapožičanie kombinézy, zapožičanie okuliarov.

Voucher má platnosť do 27.4.2023 (dátum dokedy je potrebné rezervovať si termín zoskoku).

Cena voucheru má hodnotu 299,-EUR. Ponúkame za 269,-EUR. Pri rýchlom jednaní možná cena dohodou.

Dôvod nevyužitia: zdravotné komplikácie.
Darčekový poukaz na tandemový zoskok z výšky 4000 m.
Podobné inzeráty
Predam Darčekovú poukážku - Zoskok padákom
Predám darčekový poukaz - Tandemový zoskok padákom. Netradičný darček pod stromček. Zoskok padákom z výšky 3000m. poukaz je platný do 12.7.2023. Nákupná cena 180 Osobne okolie BA.
Tandemový zoskok padákom + záznam
Predám darčekovú vstupenku na tandemový zoskok padákom z letiska Bidovce, s extreným foto a video záznamom, ich originálna cena je 259€, ja Vám to dam za 199€ prikladám link na popis:
Tandemový zoskok
Predám v pôvodnej cene 239€ teraz za 190€ voucher tandemový zoskok miesto: Dubnica pre viac informácií len vážny zaujemca
Via ferrrata a  Tandemovy zoskok
Ahojte! Mam na predaj dve poukažky tandemovy zoskok v Ruzomberok a jednodnovu via ferrata pri kremnici. Cena spolu 350 alrbo aj jednotlivo
Darčekový poukaz Dajana Rodriguez
Predám darčekový poukaz v hodnote 50 eur. Poukaz je platný do 11.11. 2022, platí však len pri kúpe minimálne aspoň 1 kabelky. K dispozícii mám 3 kusy, ktoré nie je možné medzi sebou kombinovať. (1 nákup = 1 poukaz). Kód pošlem po prijatí platby na účet.
POUKAZ do PERMONU. ALL INCLUSIVE 2+2osoby
POUKAZ do PERMONU. ALL INCLUSIVE 2+2osoby predam darčekovy poukaz pobyt ALL INCLUSIVE V PERMONE 3dni ( 2 noci) darčekovy poukaz pobyt v PERMONE PLATNOST do 7.6.2024 ! pobyt na 3 dni pre 2 osoby a 2 deti (do 2 a do 7 rokov) v izbe plus all inclusive vstupom do bazenov AQUA &KIDS paradise saun fitness centra vratane raňajok, obedov,večere CENA PEVNA !!!!!!!!