inzercia, predaj, predám, bazár

Darčekový poukaz na Veľkú noc -dieťa zdarma Posledné izby

Kategória: Darčekové poukážky

Ponúkam posledné dva poukazy na Veľkonočný pobyt v súkromnom penzióne kúpeľoch Kováčová na 5 dní a 4 noci . V cene je zahrnuté : uvítací drink, ubytovanie na izbe s vlastným soc. zariadením, polpenzia, 6 procedúr priamo v penzióne. Možnosť dokúpiť vstup do bazénov s liečivou termálnou vodou v aquaparku Holiday park Kováčová vzdialeného len 10 minút peši od penziónu.
Poukazy sú ešte na voľné izby : 1x 1 lôžková / v prípade potreby je možné ju upraviť na 2 lôžkovú s oddelenými lôžkami, 1x 3-4 lôžková s možnosťou obsadiť dvomi osobami bez doplatku za nevyužité lôžko /manželská posteľ /+ rozťahovací gauč pre 1 alebo dve osoby.
Nástup na pobyt v piatok od 10.00 hod. ukončenie v utorok do 10.00 hod.

Cena je za osobu a pobyt . V prípade detí od 5 do 14 rokov zľava 50% z uvedenej ceny bez nároku na procedúry. Dieťa do 5 rokov zdarma!!!

Malá kuchynka s mikrovlnou rúrou a rýchlovarnou konvicou , wifi a parkovanie zdarma.
Darčekový poukaz na Veľkú noc -dieťa zdarma  Posledné  izby
Podobné inzeráty
Darčekový poukaz- Jarné prázdniny dieťa zdarma
Ponúkam Darčekový poukaz na Jarné prázdniny do súkromného penziónu MiMa v Kováčovej . Cena za 5 dňový pobyt : 179€ dospelá osoba V pobyte na 5 dní pri dvoch platiacich osobách dieťa od 3 do 12 rokov zdarma a druhé so zľavou 50% z uvedenej ceny. Pre dieťa do 3 rokov pobyt zdarma i pri jednej dospelej osobe. V cene je ubytovanie na izbe s vlastným soc. zariadením, strava polpenzia, pre dospelé osoby 6 procedúr počas pobytu priamo v penzióne . Možnosť dokúpiť vstup do bazénov s liečivou termálnou vodou v aquaparku Holliday park Kováčová. Víkendový pobyt 3 dni 2 noci 98 € dospelá osoba/ pobyt , dieťa od 3 do 12 rokov 40€ /pobyt , dieťa do 3 rokov grátis.
Darčekový poukaz Dajana Rodriguez
Predám darčekový poukaz v hodnote 50 eur. Poukaz je platný do 11.11. 2022, platí však len pri kúpe minimálne aspoň 1 kabelky. K dispozícii mám 3 kusy, ktoré nie je možné medzi sebou kombinovať. (1 nákup = 1 poukaz). Kód pošlem po prijatí platby na účet.
POUKAZ do PERMONU. ALL INCLUSIVE 2+2osoby
POUKAZ do PERMONU. ALL INCLUSIVE 2+2osoby predam darčekovy poukaz pobyt ALL INCLUSIVE V PERMONE 3dni ( 2 noci) darčekovy poukaz pobyt v PERMONE PLATNOST do 7.6.2024 ! pobyt na 3 dni pre 2 osoby a 2 deti (do 2 a do 7 rokov) v izbe plus all inclusive vstupom do bazenov AQUA &KIDS paradise saun fitness centra vratane raňajok, obedov,večere CENA PEVNA !!!!!!!!
Darčekový poukaz značky Dajana Rodriguez
Dobrý deň, predám Darčekový poukaz značky Dajana Rodriguez. Darčekový poukaz v hodnote 50 eur, predám jeden za symbolickú cenu 30 eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónnom čísle , ak nezodvihnem, stačí napísať sms správu.
Darčekový poukaz na víkend  - dieťa do 5 r. zdarma
Ponúkam poukaz na Víkendový pobyt v súkromnom penzióne v kúpeľoch Kováčová na 3 dni a 2 noci . V cene je zahrnuté : ubytovanie na izbe s vlastným soc. zariadením, polpenzia / raňajky + večera /, 4 procedúri priamo v penzióne,1x vstup na 3 hodiny do bazénov s termálnou liečivou vodou v Holiday park Kováčová . Možnosť dokúpiť ďalší vstup do bazénov s liečivou termálnou vodou v aquaparku Holiday park Kováčová. Nástup na pobyt v piatok po 15.00 hod. ukončenie v nedeľu do 10.00 hod. Cena je za osobu a pobyt . V prípade detí od 5 do 12 rokov zľava 50% z uvedenej ceny bez nároku na procedúry a bazén . Dieťa do 5 rokov zdarma!!! Malá kuchynka s mikrovlnou rúrou a rýchlovarnou konvicou , wifi a parkovanie zdarma. Cena je za dospelú osobu a pobyt. V cene nie je zahrnutý rekreačný poplatok obci Kováčová 1€/ noc.
Darčekový poukaz Hotel Lowe Piešťany
Predám darčekový poukaz na 3 dni -2noci pre 2 dospelé osoby do toho krásneho hotela viac info - V cene je polpenzia, ubytovanie 2 noci a neobmedzený wellnes. Poukaz je platný do 22.12.2022. Cena 120 eur.