inzercia, predaj, predám, bazár

DEDKOV VEĽKÝ ÚTEK.

Kategória: Zábavná literatúra

Dobrý deň.
Predám knihu od Davida Walliamsa s názvom Dedkov veľký útek.
Kniha nebola čítaná a len stála na poličke, čiže má pár malých žltých fľakov, inak je v dobrom stave. Cena je 6€ +poštovné alebo osobný odber vo VT.
Poprípade záujmu sa mi ozvite cez email dancovad55@ ;-)
DEDKOV VEĽKÝ ÚTEK.
Podobné inzeráty
Emma Tekeliová kniha Dámy, koniec trapasom
Predám novú knihu od Emma Tekeliová - Dámy, koniec trapasom! Môžete očariť každého a dosiahnuť všetko, čo chcete, ak sa viete náležite obliecť. Móda je potvora. A my jej veríme. Ibaže jedného dňa– ups... Keď sa zo všetkých síl usiluješ byť hviezdou, pritrafí sa ti faux pas. Pýtaš sa, ako sa to mohlo stať, veď sa nosí všetko!!! Takmer každá dáma, slečna, pani na Slovensku sa rada parádi. My Slovenky máme v parádení záľubu. Časy sa zmenili, ale toto každej z nás z folklóru zostalo. V priebehu roka vidíš tisícky reklám „ku´p si to!“ Počúvaš definíciu, že móda je hra. Čítaš rôzne tirády o móde, čo je viac „novoňavkovaná bieda“ ako slovo o štýle. Výdavky na reklamu už prevysˇuju´ výdavky na školstvo... Ako si máš s tým všetkým poradiť? Väčšina vecí má zrozumiteľný návod. Aj vyznačenú záručnú lehotu. Len na oblečení dátum spotreby ani návod na použitie uvedený nie je. A tak sa obliekame, ako príde – aj hore nohami, aj po záruke. Kto sa v tom má vyznať! Nestačí si predstaviť len tak pre seba, kedy dostávam komplimenty? A kedy som šliapla vedľa? Móda je jeden veľký vtip, a nie každý vie vtipy rozprávať. Ale smiať sa dokážeme všetci... Tak si uži túto zbierku trapasov, veď nikto učený z neba nespadol.
Jiří Krampol Lidi kolem mne - Fotografický bestseller, nová
Predám knihu Lidi kolem mne - Fotografický bestseller autor: Jiří Krampol a Miloš Schmiedbergr Vydal: NAŠE VOJSKO 2003, 1.vydanie tvrdá väzba, kvalitná tlač na fotopapier stran 110, český jazyk, formát: velký výkresový 215×305 mm žáner: Biografie, životopisy, osudy váha cca 730 g EAN: ISBN: 80-206-0649-1 Kniha je nová v super stave. Inzerát platí do zmazania. Teraz akcia, každá zakúpená tretia kniha alebo audio CD , pre Vás len za 1,-euro. Odber v BA III - Rača.
Všech vandráků múza - Velký trampský zpěvník
Autor: Linhart Tony / Nakladatelství: FOLK&COUNTRY / Rok vydání: 1996 / Počet stran: 160 / 70 písniček, texty s notami a akordy / Stav knižky: výborný / Obsah: - Ahoj, kamarádi staří - Anglická sobota - Ascalona - Až ztichnou bílé skály - Bessie - Bílé kanoe - Bobrůvský valčík - Čas a déšť - Do dáli na pobřeží - Houpy hou - Hudsonské šífy - Indián - Island - Japonečka - Jedu nocí - Jezero Bítovské - Jižní kříž - Kamarád - Kapkami si déšť - Krinolína - Květ sakury - Letí šíp - Mexická svatba - Moře hučí - Můj hrob je moře - Můj rodný dům - Nashville - Námořnická balada - Návrat - Nebeští jezdci = Starý honec krav - Nezapomeň, hochu - Nosánek - Padá soumrak bledý - Pampa - Píseň severu - Podzimní zpráva - Pochod amerických námořníků - Po řece dolů - Poslední hora - Půlnoční vlak - Guadal canal - Quantanamo - Rikatádo - Rodné údolí - Ruty šuty - Řeka hučí - Řeka zpívá - Sbohem, kapitáne můj - Slaboch Ben - Socha svobody - Soumrak - Stará Pacifická - Stará stezka - Šáteček - Šilhavý mariňák - Texaská hymna - Toulavej - Tramp a dítě - Trampe kamaráde - Tři kříže - Tři řeky - Vandrovníci - Velrybářská výprava - Všech vandráků múza - Zakazuje se - Závrať - Ze všech chlapů nejšťastnější chlap - Zlatokop Tom - Zpověď - Zuzana