inzercia, predaj, predám, bazár

Dejepis, atlas

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Ponúkam Dejepis na dlani, pevná väzba - 4€, školský dejepisný atlas - 3€, obe nepoužívané, pozri aj ostatné ponuky,
Dejepis, atlas
Podobné inzeráty
Knihy na matirutu - dejepis, občianska náuka, geografia
Predám kompletné sady učebníc vhodné na prípravu na maturitu z predmetov dejepis, občianska náuka (náuka o spoločnosti) a geografia. Knihy pre dejepis a občiansku náuku sú vhodné aj pre štúdium na prijímačky na právnické fakulty. Dejepis - 15€ Občianska náuka - 12€ Geografia - 9€ Možnosť osobného odberu v Bratislave alebo zaslanie poštou (platba vopred + poštovné)
učebnice 2
biológia Biologie dětí a dorostu - Malá, Klementa Zmaturuj z biológie Biológia - pre maturantov a uchádzačov o štúdium na vysoké školy Biológia I - pre stredné pedagogické školy Biológia - pre čník SŠ Biológia - prehľad biologie Biologia dieťaťa a hygiena 1 - pre PŠ Biologia dieťaťa a hygiena 2 - pre PŠ Všeobecná biológia pre čník gymnázia Zmaturuj z literatúry 2 Zmaturuj z anglického jazyka 1 Zmaturuj z chémie Výtvarná výchova v ranom veku - Marie Vítková Maturitné otázky z angličtiny Náuka o spoločnosti - príprava na maturity a prijímacie skúšky na VŠ 2001 Náuka o spoločnosti - príprava na maturity a prijímacie skúšky na VŠ 2006 Pracovné vyučovanie - technické práce pre čník ZŠ Geografia v otázkach a úlohach - na maturitu a VŠ Dejepis pre čník ZŠ a čník gymnázia s osemročnym štúdiom Dejepis - pre pre čník gymnázia Dejepis - pre pre čník gymnázia Technická výchova pre 5. až čník ZŠ Logika Hudobná náuka pre 4. ročník ĽŠU Fysikální chemie v otázkách - Erdos, Pick, Černý, Pouchlý Základy kvantové chemie - Zahradník, Polák Fyzikální chemie - W.J.Moore
Dejepisné učebnice
Predám: Gurňák- Štáty v premenách storočí (dejepisný atlas), 111 máp, 2004, za 4.-e., Pravdová- Dejepis-nová maturita,2005, za 5.-eúr, Dejepis pre SOŠ- 1 až 4.časť,1997-99, každá po 3.-e. Doveziem do Košíc, alebo pošlem na dobierku.
Dějepis 2 pro Gymnázia a střední školy
Ahojte! Kto by mal záujem mám na predaj učebnicu dejepisu pre stredné školy. Vhodné sú aj na prípravu pre vysokoškolákov, ktorí potrebujú na prijímačky základy českej histórie. Učebnica je nepoškodená. Dejepis 2 - Sředověk a raný novověk; počet stran: 160; 1. vydání; cena: 6€ V prípade záujmu, ma kontaktuje na email.
Dejepis pre 1. ročník gymnázií a stredných škôl
Predám dejepis pre 1. ročník gymnázií a stredných škôl. Pre viac info alebo foiek ma neváhajte kontaktovať
Dejepis
Dejepis pre maturantov -> 6€ ak máš záujem, ozvi sa mi SMSkou alebo Facebook