inzercia, predaj, predám, bazár

Didgerido v top kvalite na predaj v okrese Lučenec

Kategória: Dychové nástroje

Nástroj vyrobil József Ócs (HU), bol to darček manželke k narodeninám, ale nebolo skoro hrané na nástroji. Ak sa didgeridu venujete, tak kvalitu si oceníte. Cenu navrhnite, iba osobne.

Dĺžka 197 cm, vstup 4,5 cm a výstup 10 cm.
Didgerido v top kvalite na predaj v okrese Lučenec
Podobné inzeráty
Didgerido
Predám didgerido len odskúšané dcérou.
Didgerido v top kvalite a predaj v okrese Lučenec
Nástroj vyrobil József Ócs (HU), bol to darček manželke k narodeninám, ale nebolo skoro hrané na nástroji. Ak sa didgeridu venujete, tak kvalitu si oceníte. Cenu navrhnite, iba osobne. Dĺžka 197 cm, vstup 4,5 cm a výstup 10 cm.
Krídlovka Karl Glaser
Jedná sa o kvalitnú zlatú krídlovku Karl Glaser, dôvodom predaja je nevyužívanie. Je vo výbornom stave. Jediná chybička krásy je poškodená tyčka spevňujúca korpus (vidno na 4 fotke), jedná sa ale čisto o vizuálnu záležitosť. Je ku nej aj nátrubok a olejček. PS: všimol som si že nahral fotky v zlej kvalite, tu je link na fotky v plnej kvalite:
Priecna flauta Armstrong
Predam priecnu flautu s puzdrom zn. Armstrong moznost dohodnut v BA alebo okrese Malacky stretnutie k nahliadnutiu flauty.
Predám Hoboj
Predám Hoboj, starší, v dobrej kvalite. Drevo bez prasklín, pôvodný kufor. Cena 400 eur
Saxofón Antonín Janda Kelvert King
Predávam saxofón Antonín Janda kelvert king vzadu je logo,je po kompletnej 100 percentnej generálke komplet menené podušky, perka, korky namazaný komplet,ostrý mohutný silný zvuk rýchlo sa ozýva lebo sa používal v džezovej hudbe ten kto pozná vie o čom hovorím výrobcovia si dali záležať na kvalite saxofonu, bol vyrobený po druhej svetovej vojne takže vieme že nieje ako súčasné nástroje žiadna Čína,tajvan a pod. Tento nástroj je poctiví z kvalitných materiálov mal som ho v zbierke ktorú ruším cena je 670eur ale na cene sa ešte dá dohodnúť najlepšie prísť vyskúšat poprípade môžem poslať aj dobierkou.