inzercia, predaj, predám, bazár

Djembe Mahagón výška 40cm + poukaz na kurz bubnovania

Kategória: Bicie nástroje

Toto Djembe je ručne vyrobené z jedného kusu mahagónového dreva a ošetrené olejovým lakom. Blana je z kozej kože.
Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania.

Výška 51 cm Priemer blany: 22cm Váha: 3,3 kg

Pôvod dreva: Indonézia
Úprava: Olej na vonkajšej strane.

V ponuke mám veľa ďalších Djembe bubnov. Rád Vám poradím, ktorý bude pre Vás vhodný. Stačí zavolať na


Info o kurzoch bubnovania a o ďalších djembe bubnoch nájdete na
Djembe Mahagón výška 40cm + poukaz na kurz bubnovania
Podobné inzeráty
DJEMBE MALI - ČR HARÉ PROFESSIONAL VÝŠKA 61CM, PRIEMER 32,5C
Tento profesionálny sólový Djembe bubon bol vyrobený pre nás na mieru jedných z najlepších majstrov ma výrobu djembe bubnov. Bubon je nový. Je určený pre pokročilejšieho až profesionálneho hráča. Je vyrobený z tvrdého dreva Haré, čo mu zaručuje nádherný zvuk, výrazné rozdiely medzi jednotlivými tónmi a silnú hlasitosť. Má hrubú kozaciu kožu a kvalitné šnúry výrobené špeciálne na djembe, predtiahnuté, s jadrom 6mm. Ladenie vydrží veľmi dlho. Výška 61 cm, priemer 32,5 cm, Váha 9,3 kg. Pôvod dreva a kože: Mali. Bubon vyrobený v ČR. Djembe korpus bol vyrobený ručne v Mali. Remeselníci z Mali sú známy tým, že vyrábajú veľmi kvalitné djembe bubny. V ponuke máme ďalších 10-20 druhov Djembe v cenách od 80-400 EUR. Bubon Vám dodáme naladený a dostanete od nás poukážku na workshop bubnovania v kruhu alebo 10 % zľavu na kurzy ktoré organizujeme. Odborné poradenstvo, kurzy, workshopy bubnovania a servis bubnov Vám zabezpečí náš zamestnanec, ktorý sa venuje bubnovaniu na africké bubny už viac ako 12 rokov. Kontakt: Ján Petrovič workshopy, kurzy bubnovania, teambuildingy, predaj a servis bubnov , bubnovanievkruhu@ /bubnovanievkruhu
Djembe Mahagón 51 cmx 22 cm + poukaz na kurz bubnovania
Toto Djembe je ručne vyrobené z jedného kusu mahagónového dreva a ošetrené olejovým lakom. Blana je z kozej kože. Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania. Výška 51 cm Priemer blany: 22cm Váha: 3,3 kg Pôvod dreva: Indonézia Úprava: Olej na vonkajšej strane. V ponuke mám veľa ďalších Djembe bubnov. Rád Vám poradím, ktorý bude pre Vás vhodný. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania:
Djembe Mahagón 60,5x 29 cm + poukaz na kurz bubnovania
Toto Djembe je vyrobené z jedného kusu mahagónového dreva a ošetrené olejovým lakom. Blana je z kozej kože. Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania. Výška 60,5 cm Priemer blany: 29cm Váha: 6,6 kg Pôvod dreva: Indonézia Povrch: olej na vonkajšej strane. V ponuke mám veľa ďalších Djembe bubnov. Rád Vám poradím, ktorý bude pre Vás vhodný. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania:
Djembe Master Senegal 60x27,5cm + poukaz na kurz bubnovania
Toto Djembe je vyrobené z jedného kusu dreva a ošetrené olejovým lakom. Bubon je nový. Má ozdobnú rezbu a pogumovanú spodnú hranu. Má kvalitné PES šnúry, takže jeho ladenie vydrží dlho. Blana je z kozej kože. Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania. Výška 60 cm Priemer blany: 27,5cm Váha: 6,1 kg. V ponuke mám veľa ďalších Djemba bubnov v cenách od 40-400 EUR. Rád Vám poradím. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania:
Djembe Tweneboa Ghana 63x31,5cm + poukaz na kurz bubnovania
Toto Djembe je ručne vyrobené z jedného kusu dreva. Bubon je nový. Jeho výhodou je nízka hmotnosť vzhľadom na rozmery 63x32cm. Má iba 5,5kg. Ďalšou výhodou je vysoká hrana. Má ozdobnú rezbu mv dolnej časti. Blana je z kozej kože. Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania. Výška 63 cm Priemer blany: 31,5cm Váha: 5,5 kg. Video: V ponuke mám veľa ďalších Djemba bubnov v cenách od 89-400 EUR. Rád Vám poradím. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania:
Djembe Melina Guinea 59-64cm, priemer 31-34cm + poukaz
Tento Djembe bubon bol ručne vyrobený v západoafrickej Guinei. Blana je kozej kože. Druh dreva je Melina. Bubny sú nové. Ma príjemný zvuk a jeho veľkou výhodou je jeho váha. Priemer 31 až 34 cm, Výška 59 to 64 cm, Váha 6-7kg. Priemer ladiacich šnúr 5mm. Vzhľadom k ručnej výrobe sú rozmery každého bubna iné a jedinečné. Ak si chcete vybrať presne podľa rozmerov, ktoré mám skladom kontaktujte ma. Bubon Vám dodám naladený a dostanete odo mňa poukážku na workshop bubnovania v kruhu alebo 10 % zľavu na kurzy bubnovania. V ponuke mám veľa ďalších Djemba bubnov v cenách od 89-400 EUR. Rád Vám poradím. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania: