inzercia, predaj, predám, bazár

DOPLNKY DO AKVÁRIA

Kategória: Ostatné

Kvalitné keramické doplnky do akvárka. Dva chrámy a rastlina osadená do kameňa.spolu 15 e.
Okysličovač s držiakom a merač teploty. Vsetko funkčné a nepoškodené.cena 15e.
Všetky doplnky pri kúpe spolu sú za 22 e.
Viem poslať aj poštou.
Kontakt mailom.
DOPLNKY DO AKVÁRIA
Podobné inzeráty
Predám Akváriový externý filter EHEIM Classic 600 + UV Lampu
Predám Akváriový externý filter EHEIM Classic 600 + UV Lampu 9W Filter: Filter do akvária-externý Bez filtračných hmôt, tie musíte dokúpiť samostatne: TU (otvorí sa kliknutím na tento odkaz) - vysoko kvalitný externý (vonkajší) akváriový filter, obsahuje všetky kvalitné aspekty čo by mal filter mať - nízka poruchovosť, jednoduchá inštalácia, vysoká kvalita, nemecké spracovanie - taktiež je zaručený veľmi tichý chod filtra aj napriek nízkej spotreby energie - filtre tejto rady obsahujú kvalitný rotor (vrtuľku) s keramickou oskou - nízka šanca pretečenia vďaka kvalitnému tesniacemu krúžku vo filtračnej hlave - filter dodávame s komplet príslušenstvom, okrem filtračných hmôt (prívodné potrubia, hadice, lišty, inštalačné príslušenstvo) - vhodné pre sladkovodné i morské akvária Parametre: Pre akvária s objemom vody: 180-600 litrov Výška filtra: 400 mm Priemer filtra: 205 mm Výkon čerpadla: 1000 litrov za hodinu (množstvo prečerpanej a prefiltrovanej vody za hodinu) Výtlak (výška do akej filter dokáže vytlačiť vodu): 2,3 m Príkon (spotreba energie): 20 Wattov Objem filtra: 6,6 l Objem filtračných hmôt: 6 litrov Vhodné pre sladkovodné i morské použitie, ale nevhodné pre použitie pod holým nebom. UV Lampa: Uv lampa je vhodná na čistenie vody v akvárijných nádržiach aj vo vonkajších jazierkach ( v zime chránte UV lampu pred mrazom ). Voda je nasávaná sacím filtrom alebo čerpadlom, ktoré musí byť umiestnené pred UV lampou. Voda je čistená pomocou krátkovlnného ultrafialového žiarenia typu C (UV-C). Toto UV-C žiarenie spoľahlivo zabraňuje množeniu pre ryby nebezpečných jednobunečných mikroorganizmov ( rôznych druhov baktérií, plesní, vírusov a rias ). UV žiarič likviduje iba mikroorganizmi, ktoré prejdu okolo žiariča, užitočné kolónie nitrifikačných baktérií, žijúcich hlavne vo filtroch, na dne nádrží, na rastlinách a kameňoch zostávajú nepoškodené. Toto je hlavná výhoda UV lampy oproti liečbe liečivami alebo ozonizatormi, ktoré ich zlikvidujú. UV lampa pre akvária maximálny tlak: 3 bar dĺžka: 300 mm príkon/výkon UV-C: 9 W/2,4 W UV-C po 5000 hod .: 85 % doporučený prietok: 1 500 l/h životnosť UV žiariče cca 8 000 hod.
Mušla do akvária
Predám ozdobnú mušľu do akvária zakúpenú v akvaristickej predajni v Bratislave. Cena 29€. Je vhodná ako ozdobný predmet do akvária. Som z Bratislavy.
Akvárium so zariadením
Predám komplet akvárium s vybavením.svetla skrinka pod akvárium,korene,filter:Vonkajší filter s 5 rôznymi filtračnými médiami. Nižšia spotreba energie o 35% oproti pôvodným filtrom. Menšie strata trením / menej hluku - nové hadice a prípojky, vrátane predfiltra. Vylepšené tesnenie proti pretekaniu (sploštené tesnenia oproti O krúžku). Vylepšené pripojovacie ventily proti pretekaniu. Nové štartovacie tlačidlo proti pretekaniu - nový tesniaci systém (štartovacie tlačidlo sa už tiež nezasekáva v spodnej polohe). Rad vonkajších akváriových filtrov Tetra EX Plus obsahuje 3 modely určené pre akvária o objeme do 500 litrov (EX 600, EX 800, EX 1200). Výkonné a tiché. Pripravené na použitie a dodávané s 5 rôznymi filtračnými médiami: Tetra CR keramické filtre, krúžky, Tetra BF Biologická filtračná pena a Tetra BB Bio filtračné guľôčky na podporu usadenia filtračných baktérií, Tetra CF Carbon filtračné médium pre odstraňovanie škodlivých organických látok a Tetra FF filtračná vata - spoľahlivo odstráni jemné častice a podporuje čistú vodu. Predfilter zaistí minimálnu údržbu. Odpojovacie ventily pre jednoduché, pohodlné čistenie filtra. Inteligentný systém zamykania zaisťuje, že filter zostáva úplne vodotesný. Filtračné koše sú vybavené držadlami, aby čistenie bolo jednoduché. Kapacita filtra: 12 l, obsahuje 4 filtračné koše. Výkon: 1300 l / h. Vhodný pre akvária o objeme 250 - 500 l. Filter je 6mesiscov starý netečie a funguje stále na 100% Regulácia prietoku Áno Typ prístroja Vonkajší filter Pre akvária o objeme do Viac ako 200 litrov akvárium ma rozmer 150cm 50cm 50cm 10mm
Predam akvaria so stojanom
Predam 2 velke akvaria so zeleznym stojanom. K akvariam su aj svetla. Viď foto. K akvariam mam aj vrchne krycie skla. Cena 150€ vieme sa dohodnut. Vrchne VxŠxD/cm 50,5x40x111 Spodne 40,5x40x100 Mam vela dalsich veci pre akvaristu. Vzduch.filtre+hubky. Aj akvaria A dalsie akvarijne prislusenstvo.V pripade zaujmu poslem fotky mailom.
Predam akvaria so stojanom
Predam 2 velke akvaria so zeleznym stojanom. K akvariam su aj svetla. Viď foto. K akvariam mam aj vrchne krycie skla. Na cene sa vieme dohodnut. Vrchne VxŠxD/cm 50,5x40x111 Spodne 40,5x40x100 Mam vela dalsich veci pre akvaristu. Vzduch.filtre+hubky. Aj akvaria A dalsie akvarijne prislusenstvo.V pripade zaujmu poslem fotky mailom.
Sklenený delfín do akvária
Predám sklenenú dekoráciu vhodnú do akvária. Do akvária práve preto, že delfín má v prednej časti ošuchané sklo a táto vada sa vám vo vode stratí. Cena je 2€ + poštovné (cca 2€) pri platbe dopredu. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je vymyslené. Ďakujem.