inzercia, predaj, predám, bazár

Doučím angličtinu a slovenčinu

Kategória: Výuka, doučovanie

Doučím angličtinu a slovenčinu
Doučím angličtinu a slovenčinu
Podobné inzeráty
doucovanie anglictiny, anglicky jazyk
Rada Vás doučím anglický jazyk, ktorému sa intenzívne venujem už viac ako 15 rokov. Zameriavam sa hlavne na konverzácie a schopnost reagovať na rozne situácie. Som trpezlivá a tiez je so mnou veselo. Mam skusenosti s doučovaním detí a aj dospelých. Angličtinu účím na full time. Podielam sa pravidelne na organizovaní English coffee sessions, pracujem pravidelne s vojakmi cez agentúru FrontEx...atd. Vieme sa spolu zamerat na všeobecnú angličtinu, konverzácie, biznis a podnikovú anglictinu, anglictinu v zdravotníctve a samozréjme angličtinu pre dovolenkárov. V prípade záujmu a podla dohody sa našich hodín mozu zúčastnovat aj zahraniční študenti a mozete takto získat skúsenost s prízvukmi z roznych krajín. Tesím sa na každý záujem. Mirka cena 14 eur/ 60 min.
Angličtina- slovenčina- taliančina
Doučím angličtinu ( gramatika, konverzácie) slovenčinu a taliančinu online,aj slovencinu pre cudzincov.
Doučovanie angličtiny a slovenčiny
Doučím angličtinu a slovenčinu aj slovenčinu cudzincov. Osobne aj online. :)
Doučím anglický jazyk
Doučím anglický jazyk začiatočníka ale aj pokročilého. Mám vyštudovanú vysokú školu v odbore - prekladateľstvo/tlmočníctvo - anglický jazyk v kombinácii s francúzskym jazykom. Pracovala som v Anglicku aj v Amerike. Doučím online aj osobne.
Angličtina osobne v Bratislave i online
Hello Everyone! Naučím či doučím angličtinu na všetkých úrovniach. Gramatika, konverzácia či špecifické požiadavky podľa Vašich preferencií. S učením angličtiny mám dlhoročné skúsenosti či už individuálne alebo v jazykovej škole, som držiteľkou jazykových certifikátov udeľovaných Cambridge Assessment English. Angličtinu považujem za svoj druhý materinský jazyk a budem rada ak sa do sveta angličtiny vydáme spoločne.
Poď sa učiť angličtinu, francúzštinu s prekladateľkou
Zdravím Vás všetkých, potrebujete sa rozozprávať respektíve prelomiť blok v rozprávaní? Či zlepšiť svoju gramatiku, alebo sa pripraviť na nejakú skúšku? Doučím Vás angličtinu a francúzštinu interaktívnym spôsobom, rozvíjajúc vašu slovnú zásobu a zároveň zlepšiac gramatiku. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať pre bližšie info. Doučujem prevažne online.