inzercia, predaj, predám, bazár

Doučím matematiku

Kategória: Výuka, doučovanie

Doučujem matematiku (ON-LINE):
- ZŠ (príprava na monitor, prijímačky na SŠ),
- SŠ (1.- 2. ročník)
Doučím matematiku
Podobné inzeráty
Doučím matematiku
Doučím matematiku ZŠ, SŠ na profesionálnej úrovni. Mám dlhoročné skúsenosti a skvelé výsledky. Doučovanie môže prebiehať online alebo u vás doma. Cena je 15€ za 45 minút + 50 centov za km v prípade cestovania.
Doučím matematiku ZŠ, SŠ
Ahoj, doučím matematiku základných a stredných škôl. Rada pripravím na monitor, prijímacie skúšky, maturitu a pod. Doučujem trpezlivo a zrozumiteľne. Doučovanie môže byť jednorazové alebo pravidelné, osobne i online. Teším sa na Vás:) Služby, Doučovanie, Matematika Cena 10€ T.č.
Doučím matematiku, slovenský jazyk ZŠ
Doučím matematiku, slovenský jazyk, ale aj fyziku a ostatné predmety ZŠ. Pripravujem na Monitor a prijímačky. Mám skúsenosti aj s deťmi s poruchami učenia. Doučujem u seba doma (bývam pri Vive) alebo online. Aktuálne mám voľné tieto termíny: Utorok 14:00, 19:00 Streda 19:00 Štvrtok 14:00, 19:00 Sobota Cena je 12eur/60min
Doučím matematiku žiakov ZŠ a SŠ
Doučím matematiku žiakov ZŠ a SŠ prostredníctvom videomessengeru
Doučovanie: MATEMATIKA, FYZIKA - Košice
Učím v Košiciach – matematiku a fyziku pre SŠ a VŠ * Doučujem aj deskriptívu a informatiku (Lazarus, Pascal) a Photoshop * Som VŠ vzdelaný, s dlhoročnou praxou v doučovaní, trpezlivý * Možnosť výuky aj cez víkend a prázdniny * Priebežné doučovanie učiva * Intenzívna príprava na monitor, maturity a prijímačky * Cena 12 € za 60 min. --------------- doučovanie, doučujem, doučím, matematiku, matematiky, informatika, informatiku, informatiky, Photoshop, fyzika, fyziku, fyziky, deskriptíva, deskriptívna, deskriptívnu, geometria, geometriu, pripravím, monitor, prijímačky.
Doucovanie Matematiky ZS, SS, VS - Kosice
Doučím matematiku. Som učiteľka matematiky pre druhý stupeň ZŠ. Mám skúsenosti s pravidelným doučovaním matematiky pre ZŠ, SŠ aj VŠ. Cena: osobne Sídlisko Nad Jazerom 15Eur/60min (pre ZŠ, SŠ), dohodou (pre VŠ). Online dohodu. doucim, matematika