inzercia, predaj, predám, bazár

Dovoz štrk piesok rôzny stavebný material

Kategória: Remeselné práce

Dovoz štrk, piesok, suchý beton, rôzny stavebny materiál. Dohoda po tlf.
Dovoz štrk piesok rôzny stavebný material
Podobné inzeráty
CREWORKS - Realizácia kúpeľní, obklady, dlažby..
Ponúkam kompletné realizácie kúpeľní na kľúč vrátane vodárenských a murárskych prác, obkladania. Obkladanie a dlažby. Plávajúce podlahy (laminát a klik vinyl), zásteny z laminátu, maliarske práce. Ponúkam tiež dovoz tovaru do 3,5t. Všetok stavebný materiál si viem zabezpečiť, priviezť aj vyniesť. Po dohode viem doviezť aj Vami vybrané obklady, dlažby, sanitu. Po dohode môžem pomôcť aj s likvidáciou stavebného odpadu. Cenovú ponuku na realizáciu prác viem urobiť bezplatne po obhliadke. Viac informácií telefonicky. Moje práce si môžete pozrieť na FB stránke CREWORKS. Ponúkam zodpovedný a seriózny prístup. obkladanie, obklady, obkladac, dlazba, dlazdenie, vodarenske prace, voda, plavajuce podlahy, kupelne, kupelna, wc, realizacia, dovoz, sanita, osadenie, vinylove podlahy, zasteny, laminat, vinyl, laminatove podlahy, obkladacske prace, murarske prace, sekanie, jadro, rekonstrukcia jadra, odvoz odpadu, likvidacia odpadu, kompletne rekonstrukcie, bytova rekonstrukcia, byt, dom, chata, odpady, sprchove kuty, vynaska, toaleta, kompletizacia, poradenstvo, vizualizacia
Rôzne pozície  - Nemecká zmluva- celoročný nástup
V spolupráci s nemeckou personálnou agentúrou ponúkam prácu na nemeckú zmluvu. Práca je vhodná pre jednotlivca a dvojice s autom a nemčinou. Nástupy do práce sú po vzájomnej dohode. Hodina 20,40 EUR brutto Zálohy týždenne 100EUR Zabezpečené ubytovanie v jedno posteľových izbách. Ubytovanie hradene formou zrážky z výplaty Turnusy sú určené dohodou. Ako zamestnanec nemeckej spoločnosti si uplatnite rodinné prídavky podľa nemeckej kolektívnej zmluvy 250 EUR/dieťa a uplatníte si vrátenie časti daní na nevyhnutné náklady spojené s prácou v Nemecku. Aktuálne pozície: 2x maliar a lakýrnik 88212 Ravensburg 2 maliar a lakýrnik 52349 Düren 2 x maliar a lakýrnik 32105 Bad Salzuflen 2x maliar a lakýrnik 35037 Marburg 3x maliar 3-Team MÜNCHEN 2x montéri pneumatík 71711Steinheim 2x stavební elektrikári 67071 Ludwigshafen 1 x MAG-zvárač 79098 Freiburg 1 x MAG-zvárač 06886 Wittenberg 2x vodoinštalatér 53111 Bonn 2 x stavebný elektrikár 25335 Elmshorn 2x stavebný elektrikár 25813 HUSUM 2x MAG zvárač STUTTGART 2x MAG zvárač 72622 NÜRTINGEN 1x obsluha CNC SCHWÄBISCH HALL Pozície každý týždeň aktualizujeme, ak ste svoju pozíciu nenašli, kontaktujte nás. Záujemcovia pošlite životopis možný dátum nástupu EMAIL:pracaeu8@ MOB,WHATS APP:
Hydroizolácia pvc FATRAFOL, Svidník a okolie
Ponúkam hydroizolačné práce nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou PVC fólie FATRAFOL. Pracujeme výlučne s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu. Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas. MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám. Disponujeme prívesným vozíkom, ktorým vieme zabezpečiť aj odvoz demontovaných častí. Okrem hydroizolačných prác ponúkam: - opravy plochých striech, poškodených atík, - oplechovanie atík, - pokládku OSB dosky, - opravu PUR panelových striech, - pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo. CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku. - Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode. - Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť. Ukážky mojej práce nájdete na: Teším sa na spoluprácu.
Hydroizolácia FATRAFOL
Ponúkam hydroizolačné práce nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou PVC fólie FATRAFOL. Pracujeme s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu. Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas. MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám. Okrem hydroizolačných prác ponúkam: - opravy plochých striech, poškodených atík, - oplechovanie atík, - pokládku OSB dosky, - opravu PUR panelových striech, - pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo. CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku. - Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode. - Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť. Ukážky mojej práce nájdete na: Teším sa na spoluprácu.
Minibager zemne prace kontajner odvoz zimna udrzba
Zemne práce: trhanie stromov, korenov, krikov, obkopavanie murov, domov, prekladanie a nakladanie zeminy, stavebneho odpadu, štrku, piesku atd. ➡️Vykopy: inzinierske siete, drenažne jamy, trativody, šachty, žumpy, bazeny, zaklady domov, teras, plotov, opornych murov ➡️ Uprava terenu: vyrovnavanie terenu, roztlacanie zeminy, stahovanie zeminy do pozadovanej vyšky, pred-priprava na ukladanie zamkovej dla Odvoz odpadu, likvidácia odpadu, dovoz štrku, makadamu, zeminy zemné práce výkopové práce výkop základov výkop žumpy výkop na inžinierske siete bager Košice bagrovanie Košice minibager Košice zemné a výkopové práce Košice-okolie zámkové dlažby oporné múry úprava terénu vyrovnávanie pozemku PONÚKAM ODVOZ, LIKVIDÁCIU A PREPRAVU ODPADU: STAVEBNÝ ODPAD- stavebná suť,betón,tehly,hlina,kamene,dlažby, sadrokartón,stará strešná krytina a iné... ZÁHRADNÝ - BIO ODPAD- konáre, lístie, časti stromov, kríkov, porastov a pod. KOMUNÁLNY ODPAD - Veľkoobjemný odpad z bytov,domov,pivníc,záhrad,garáži,poval,spoločenských priestorov,odvoz starého nábytku,skríň,valand,suťe po prerábkach bytov. Prenájom Veľkoobjemových Kontajnerov. Pristavenie kontajnera na vami určené miesto za najlepšie ceny. VYPRATÁVANIE: PIVNÍC,SKLADOV,GARÁŽI,STARÝCH DOMOV A pod. BURACIE-DEMOLAČNE PRACE-Búranie budov,domov,garáží,starých stodol,buranie bytovych jadier,dlazby,umakartov a pod. obhliadka zdarma!!!
Hľadám stolára na zhotovenie kuchynskej linky do exteriéru.
Linka bude umiestnená v exteriéry, materiál na obloženie a pracovnú dosku a pult dodám. Materiál pálená borovica 19 x 220 x 4500. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať, preferujem stolára ktorý ma skúsenosti a referencie s podobnou pracou. Miesto realizácie Košice. Termín dodania do 7.4.2023. Cena dohodou.