inzercia, predaj, predám, bazár

Drevený meter na stenu

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detský drevený meter. Výška 90 cm, šírka 28 cm. K metru na zaznačenie výšky patria 3 štipce. TOP stav, bez poškodení.

Cena 15 € + poštovné.
Drevený meter na stenu
Podobné inzeráty
Dreveny detsky meter na stenu
Predam detsky dreveny meter na stenu v tvare palmy s posuvnym meradlom. Meter je do vysky 150 cm, ma drobne znamky pouzuvania.
MDF drevený domček pre bábiky + nábytok 78cm čierny LED
Fantastický drevený domček pre bábiky na samostatné zostavenie. Poschodová vila má 4 izby a terasu vyzdobenú farebnými obrazmi. Ideálna dekorácia do detskej izby. Obsahuje: drevený nábytok a LED pásku. Rozmery: 78x62x27 cm. Ktoré dieťa nesníva o krásnej vile pre svoje bábiky, maskotov a figúrky? Najlepšie takú, v ktorej môžu hostiť aj bábiky svojich kamarátov. Tento krásny drevený domček pre bábiky v modernom štýle bude splneným snom každého dieťaťa . Dvojpodlažný kaštieľ má 4 samostatné izby a terasu. MEDZI 4 IZBAMI NÁJDETE: 1. kuchyňa 2. kúpeľňa 3. spálňa 4. obývacia izba tabuľka 2x stoličky posteľ klavír stolička pohovka kreslo tabuľka TV lampa Lehátko dáždnik sprcha umývadlo s bezpečnostným zrkadlom WC Ako sa na skutočný dom patrí, má výrazné LED osvetlenie, ktoré nielenže vyzerá fantasticky, ale je skvelé aj ako nočná lampa. Veľký počet prvkov poskytuje príležitosť na nekonečné hranie. Kreatívna hračka, s ktorou nie je čas na nudu. Kvalita a precíznosť spracovania zaujme detailmi. Miniatúrny nábytok, grafika na stenách a LED osvetlenie robia dom jedinečným a veľmi útulným. Dobrá zábava je bezpečná zábava! Všetky súčasti domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby si vaše dieťa pri hre nezaplietlo triesky do rúk. Domček zaručí nielen skvelú zábavu, ale bude aj nádhernou dekoráciou detskej izby. Výborne podnecuje predstavivosť, podporuje tvorivé a nekonvenčné myslenie a dokonale rozvíja manuálne zručnosti najmenších. Spoločné stavanie domu naučí dieťa spolupracovať a podporí rozvoj jeho sociálnych zručností. LED OSVETLENIE- altánok je vybavený pôsobivým LED osvetlením, ktoré nielenže skvele vyzerá, ale dá sa použiť aj ako nočná lampa. VEĽMI VEĽKÁ VEĽKOSŤ- 3 poschodia a 4 izby VEĽKÉ MNOŽSTVO PRÍSLUŠENSTVA- drevený nábytok poskytuje neobmedzené možnosti pre hru a usporiadanie jednotlivých miestností. ESTETICKÉ A PEVNE SKONŠTRUOVANÉ Detaily v podobe miniatúrnych kusov nábytku a farebnej grafiky potešia a urobiť dom jedinečným BEZPEČNOSŤ - altánok bol vyrobený s náležitou starostlivosťou. Všetky prvky domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby sa zabránilo zatĺkaniu triesky počas hry. Technické údaje: Napájanie LED diódami: 3x batéria AA 1,5 V Výška poschodí Prízemie: 23 cm 1. poschodie: 23 cm 2. poschodie: 23,5 cm Rozmery balenia: 68 cm x 11 cm x 49 cm Materiál: drevo
Dreveny meter
Predam dreveny meter - vyska 150cm. Novy, nalakovany ekologickym lakom na detske hracky, domaca vyroba. Vyvrtane 2 dierky na uchytenie do steny - sroby a hmozdinky su v cene. Osobny odber Myjava alebo Senica. Popripade zabezpecim kuriera(+10€) po pripisani platby na ucet. Kontaktovat prosim e-mailom.Cislo je vymyslene.
Dreveny meter
Predam dreveny meter - vyska 150cm. Novy, nalakovany lakom na detske hracky, domaca vyroba. Vyvrtane 2 dierky na uchytenie do steny - sroby a hmozdinky su v cene. Osobny odber Myjava alebo Senica. Popripade zabezpecim kuriera(+10€) po pripisani platby na ucet. Kontaktovat prosim e-mailom.Cislo je vymyslene.
Detský meter Spiderman
Predám detský meter na stenu Spiderman, drevený.
Predám detský meter na stenu
Predám ružový meter na stenu s možnosťou vloženia fotiek. Nepoškodený, nerozbalený, úplne nový. Okolie VK. Cena: 15€ + poštovné a balné. Volať po 17:00!