inzercia, predaj, predám, bazár

Dunajská flotila v II.svetovej vojne - I.I. Loktionov

Kategória: Historické romány

Predám knihu dunajská flotila v II.svetovej vojne o činnosti dunajskej flotily od roku 1941 spolu s tabuľkami a mapkami jednotlivých operácií počas II. svetovej vojny.
Dunajská flotila v II.svetovej vojne - I.I. Loktionov
Podobné inzeráty
Predám kníhy o 2.svetovej vojne
Predám knihy o 2. Svetovej vojne kus za 7€. Sú nové nemajú žiadne poškodenie.
Dunajská flotila
Predám knihu Dunajská flotila a iné, zoznam zašlem na požiadanie.
Kniha Na vlastnú päsť
Predám novú knihu - historický román Na vlastnú päsť. Príbeh dospievajúceho chlapca, ktorý je oddaný svojmu, po prvej svetovej vojne obrodzujúcemu sa a horúčkovito zbrojacemu nemeckému národu, opisuje jeho kroky životom. Jeho plány, ktorých prvoradým zmyslom je oddanosť vlasti na čele s vodcom Tretej ríše Adolfom Hitlerom, mu ale nevychádzajú podľa vytúžených predstáv. Na celej čiare mu stroskotáva snaha vysnívaného postupu medzi elitu členov polovojenskej mládežníckej organizácie Hitlerjugend. Napriek tomu sa nevzdáva. Oporou v úsilí mu je jeho chápavý otec, triedna učiteľka zo základnej školy, dvaja priatelia a v neposlednom rade jeho pes, ktorý mu je tým najvernejším spoločníkom. Náhla strata blízkej osoby v ňom však zanechá hlboké rany a podnieti jeho konanie na zosnovanie vražedného plánu namiereného proti samotnému vodcovi Tretej ríše Adolfovi Hitlerovi. Cena 5 €
Kniha Na vlastnú päsť
Predám novú knihu - historický román Na vlastnú päsť. Príbeh dospievajúceho chlapca, ktorý je oddaný svojmu, po prvej svetovej vojne obrodzujúcemu sa a horúčkovito zbrojacemu nemeckému národu, opisuje jeho kroky životom. Jeho plány, ktorých prvoradým zmyslom je oddanosť vlasti na čele s vodcom Tretej ríše Adolfom Hitlerom, mu ale nevychádzajú podľa vytúžených predstáv. Na celej čiare mu stroskotáva snaha vysnívaného postupu medzi elitu členov polovojenskej mládežníckej organizácie Hitlerjugend. Napriek tomu sa nevzdáva. Oporou v úsilí mu je jeho chápavý otec, triedna učiteľka zo základnej školy, dvaja priatelia a v neposlednom rade jeho pes, ktorý mu je tým najvernejším spoločníkom. Náhla strata blízkej osoby v ňom však zanechá hlboké rany a podnieti jeho konanie na zosnovanie vražedného plánu namiereného proti samotnému vodcovi Tretej ríše Adolfovi Hitlerovi.
Predám výber z svetovej literatúry
Predám výber z svetovej literatúry najlepšie svetové čítanie cena za 5x kniha aj s poštovným 15€
Nemé ucho, hluché oko
Predám román - pokračovanie Tisícročnej včely, ktorý opisuje ďalšie osudy rodu Pichandovcov po 1. svet. vojne v ČSR, Maďarsku, Rusku a USA. Nová v obchodoch stojí vyše 15 E, moja zachovalá 5 E+ pošt.