inzercia, predaj, predám, bazár

Dušičky - hrobčekové ikebany

Kategória: Ostatné

Dušičky - hrobčekové a spomienkové ikebany.
Červená - 18€
Konvalinková v hranatom obale- 22€
Bez dopravy, osobný odber možný
Dušičky - hrobčekové ikebany
Podobné inzeráty
Vence a ikebany na dušičky
Predám dušickové ikebany z prírodnej čeciny a mahonie. Umelé kvety kvalitné a hodnotné.
Sviatok všetkých svätých, Pamiatka zosnulých, Dušičky
Sviatok všetkých svätých, Pamiatka zosnulých, Dušičky... bývate mimo Bratislavy a nemáte čas alebo možnosť prísť v tieto dni na hroby svojich blízkych zapáliť im sviečku, upratať a očistiť hrob, okolie hrobu? Ponúkame Vám službu upratovania hrobového miesta a jeho blízkeho okolia, zakúpenie, inštalovanie a zapálenie sviečok, kahancov, položenia kvetov, kytíc, vencov atď. podľa Vášho želania a vzájomnej dohody. Nafotíme Vám hrob a okolie hrobu pred úpravou a následne po úprave, vrátane položených sviec, kahancov, kytíc. Zapáliť sviečku môžeme v deň Vami určený a taktiež Vám môžeme natočiť aj krátke video. Tieto úpravy realizujeme v Bratislave a blízkom okolí. Cenu si vieme dohodnúť telefonicky na základe Vašich požiadaviek.
Ikebana na dvoj hrob s anjelikmi - dušičky
Dušičky - Ikebana na dvoj hrob v prútenom obale v tvare kríža, s dvoma anjelikmi a bielymi ružami *rozmer: 40x28cm / v.: cca 16cm / 1,4kg; keramický anjelik cca 8x8cm * prútený obal , vnútro vystlané hrubou fóliou, ruže - textil + povoskovaná zeleň * bez dopravy
Kytice ikebany na dušičky
Predaj kytíc zo živej čečiny malé kytice 6€/ks veľké veľké 9,90-15€/ks voľna cecina 3,50€ zväzok predaj na Cintorinskej 4304/2 Rimavska Sobota inf.
Ikebana na dušičky
Ponúkam ikebany k sviatku zosnulých, ihneď k odberu. Ikebana je kruhového tvaru. Cena 8.90€/kus
Ikebany, vence, dekorácie
Vyrábam NA OBJEDNÁVKU smútočné, spomienkové vence, ikebany, dekorácie na rôzne príležitosti, alebo výzdobu. Väčšinou tvorím zo živej zelene+ umelé/prírodné dekorácie, kvety, ale aj z rôznych iných materiálov. Ceny sú rôzne, podľa požiadaviek. (Ceny ikeban na foto) Osobný odber v Prešove.