inzercia, predaj, predám, bazár

Edo (anglický špringeršpaniel)

Kategória: Krytie

Ponukam 3-rocneho psa bez papierov na krytie, zadarmo. Dobre stavany, velmi aktivny pes dobrej povahy. Priveziem max. 70 km od Povazskej Bystrice.
Edo (anglický špringeršpaniel)
Podobné inzeráty
Edo (anglický špringeršpaniel)
Ponukam 2,5-rocneho psa bez papierov na krytie, zadarmo. Dobre stavany, velmi aktivny pes dobrej povahy. Priveziem max. 70 km od Povazskej Bystrice.
ponukam na krytie psa velsh špringeršpaniel
ponúkam na krytie psa velsh špringeršpaniel 5ročný čistokrvný, bez papierov,dobre kryje.dobrý aportér,cudziu návštevu okamžite hlási,revír záhrada pri dome.
jack russel psik krytie
Ahoj Mám 10 rokov som super psík. Volám sa Edo...nie hovedo ???? Hľadám si kamošku aby sme mali ...ono toto  (krytie) / môj majiteľ chce ma, lebo ma ľúbi a bojí sa, že ma stratí. Preferujem PO KE kraj, hlavne vzájomná snaha a láska, a hlavne nie zárobok. cena: vzájomné pochopko.   Preferujem, takmer vyžadujem láskavé ľudské jednanie viem o čom hovorím a viem čo chcem. Myslím to seriózne. Ďakujem.
Olde English Bulldog starý anglický buldog
Máme štvorročnú sučku – rasa starý anglický buldog. Hľadáme k nej na krytie starého anglického buldoga (Old English Bulldog). Najlepšie na východnom Slovensku, zvážime i iné oblasti.
Anglicky bulterier Chovny pes
Ponukám na krytie chovného psa Tonny Fišer (Anglický bullterier štandart), import z Česka. Domáce meno ma Hades, je to veľmi inteligentný a priateľsky pes. Má základný výcvik poslušnosti, je športovo vedený a hlavne je to veľký ľudomil a pohoďák. Ma všetky potrebné zdravotné testy, nie je nosičom dedičných ochorení (LAD,PKD,PLL all clear), z testov moču a krvi ma dlhodobo ukážkové výsledky. Vystavy sme absolvovali len dve, ale na oboch dostal najlepsiu znamku (1-vyborny) a aj titul Oblastny vitaz. Ponuka je len pre uchovnené fenky s PP. Viac fotiek na mojom Fb profile Simona Beres Rohacova, Album Hades Tonny Fiser. Rodokomen si môžete pozriet na tomto odkaze
Anglicky bulldog s PP
Ponúkam na krytie psa anglického buldoga s PP - 18 mesačný JCH Bearbull Largo. Otec: CHHU, CHUK Kupakos Ethan Matka: Bearbull Crystal