inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrické bicie Alesis DM10

Kategória: Bicie nástroje

Ponukam na predaj tuto elektricku biciu sadu. Vsetko funguje ako ma. Moznost nahravat priamo cez DAW. Moznost vyskusat.
Elektrické bicie Alesis DM10
Podobné inzeráty
Elektrické bice Alesis DM10 Studio Kit MESH + double pedal
Predám profesionálne elektrické bicie Alesis DM10 Studio Kit MESH. Bicie sú v nepoškodenom stave, hralo sa na nich málo. Súprava DM10 Studio je vybavená pevne tkanými hlavami bicích z čiernej sieťoviny, ktoré tlmia akustický hluk a poskytujú prirodzený zážitok z bubnovania. Každý bicí pad sa skladá zo štyroch bodov citlivosti pre lepšiu odozvu a presné spustenie. Virtuálne nástroje je možné spustiť pomocou súpravy DM10. obsahuje viac ako 1 000 dynamických samplov bubnov a perkusií, ktoré sa hodia k akémukoľvek štýlu hry alebo hudby. Pôvodná cena 1200€
Elektrické bice Alesis DM10 Studio Kit MESH + double pedal
Predám elektrické bicie Alesis DM10 Studio Kit MESH. Bicie sú v nepoškodenom stave, hralo sa na nich málo. Súprava DM10 Studio je vybavená pevne tkanými hlavami bicích z čiernej sieťoviny, ktoré tlmia akustický hluk a poskytujú prirodzený zážitok z bubnovania. Každý bicí pad sa skladá zo štyroch bodov citlivosti pre lepšiu odozvu a presné spustenie. Virtuálne nástroje je možné spustiť pomocou súpravy DM10. obsahuje viac ako 1 000 dynamických samplov bubnov a perkusií, ktoré sa hodia k akémukoľvek štýlu hry alebo hudby.
Bicie Alesis DM10 X Kit MESH + príslušenstvo
Predám elektrické bicie Alesis DM10 X Kit MESH. Ďalej predám šlapku a stoličku Tama a stojan na noty. K bicím je navyše jeden kopák Roland a po domácky vyrobená tlmiaca podlaha a je možné hrať aj v činžiaku. Všetko je v stave ako nové. Najradšej predám v celku. Dôvod predaja: nedostatok času. Cena dohodou. Špekulanti nevolať.
Alesis DM8
Predám e.bicie,modul Alesis DM8,pady4ks Alesis dm5 jednozonove,1ks Alesis dm6rytmicak dvojzonovy,1ks milenium mps600 dvojzonovy,3ks cinelove pády Alesis dm6jednozonove,1ks e.cymbals dvojzonovy.Na padoch Alesis dm5 sú staré blany nutná výmena,priemer padou 8',rampa svorky Roland.Len osobné prevzatie
Alesis DM10 Studio Kit + dvojšlapka Stable
Predám elektronické bicie Alesis DM10 Studio Kit s dvojšlapkou Stable PD-223A a bubeníckou stoličkou. Na padoch sú natiahnuté sieťové blany.
Staré dobré Alesis DM10 s mesh možná výmena.
Ponúkam na predaj súpravu bicích Alesis DM10 prerobenú na sieťové blany prikrášlené modrou chróm fóliou. Bicie sú v dobrom stave, len malé chybičky. Súpravu predávam s klasickou šľapkou, ale je možnosť aj s dvojšľapkou Millenium PRO, ktorá je vyfotená v mojom druhom inzeráte. Dohoda. Je možná výmena za akustickú sadu bez harwaru s možným mojím doplatkom.