inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrikári - Nemecko - nástup ihneď

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame projekty pre elektrikárov do Nemecka.
Jedná sa o:
Bytové inštalácie, kancelárie, školy - elektroinštalácie, rozvádzače, spustenie do prevádzky, napr. Sekanie a ťahanie káblov, žlaby, vypínače, zásuvky, svetlá a iné.

Podmienky:
- znalosť nemeckého jazyka ( aspoň 1 z dvojice),
- aktívna živnosť
- prax v odbore.

Sadzba od 4800€/mesiac (23-26€/h)

Nástup: ihneď

Aktuálne projekty: Freiburg, Schopfheim a iné

Kontaktujte nás telefonicky alebo emailom:
+ 421/
+ 421/
Elektrikári - Nemecko - nástup ihneď
Podobné inzeráty
1 - 2 Elektrikári - Göttingen Nemecko - Nástup Ihneď
1-2 Elektrikári - Göttingen Nemecko - 20€/hod - ubytovanie hradené - Nástup po dohode ihneď. Miesto výkonu práce: mesto Nörten-Hardenberg nachádzajúce sa pri meste Göttingen Pracovná náplň: Bytové a elektroinštalačné práce: - osádzanie a ťahanie káblov - montáž svetiel - montáž káblových trás - vykružovanie a osádzanie dóz, zásuviek, vypínačov - realizácia rozvodných skíň - kompletáže - montáže protipožiarných systémov - merania a dokumentácia Pracovné podmienky a benefity: - práca na živnosť - pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne (pracujú sa aj soboty) - hodinová mzda 18 až 20,- Eur/hod so zabezpečeným a hradeným ubytovaním - istota celoročného zamestnania a vyplácania včas - zákaz alkoholu, omamných a iných psychotropných látok - splatnosť faktúr 14 dní Pracovné požiadavky: - preukázateľná prax v oblasti elektroinštalácií - platná elektrikárska vyhláška - slušnosť, chuť do práce, spoľahlivý a seriozny prístup - znalosť nemeckého alebo anglického jazyka - vodičský preukaz skupiny B a auto výhodou Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. (elektikar Nemecko, elektikari Nemecko elektoinštalácia, stavebá elektrika, priemyselná, elekrikári)
Elektrikári Nemecko
Dobrý deň, máme tu pre Vás dalšie zaujímavé projekty pre Elektrikárov: Mannheim- Industriegebaude 4x Elektrikari od 01.05.23 - Ťahanie káblov a kompletáž - cca 3 mesiace Dresden - Industriegebaude 4x Elektrikári od 01.05.22 - Ťahanie káblov, kompletáž - do konca roka 2023 Leipzig- Wohnungen 8 Elektrikári od 01.05.23 - Ťahanie káblov a kompletáž - do konca roka 2023 Halle- Wohnungen 4x Elektrikári od 01.05.23 - Ťahanie káblov a kompletáž - do konca roka 2023 Fakturácia každé 2 týždne. Faktúry uhradené na čas do 16dní. Práca je len na živnosť. V prípade záujmu nás môžete kontaktovať telefonicky na alebo emailom na info@
Ponuka práce v Nemecku
Ponuka práce v Nemecku pre stavebných a montážnych pracovníkov. Dobrý deň! Spoločnosť BauPersonal, s.r.o. hľadá jednotlivcov alebo skupiny pracovníkov, na stavebné a montážne práce v Nemecku. Ide o dlhodobé, celoročné projekty. - Pracuje sa na slovenskú živnosť + A1 - Plat : záleží od pozície - Pracuje sa 40-60 hodín / týždeň - Turnusová práca 4/1 - Fakturácia 7/14 - Zálohy každý týždeň Ubytovanie je zabezpečené a hradené. Býva sa v apartmánoch. Apartmán je kompletne zariadený. Je potrebné mať ná radie na výkon práce. Hľadáme šikovných samostatných prácovníkov, ktorí dokážu plniť úlohy na daný deň. Jeden z partie sa musí dohovoriť nemeckým jazykom. Aktuálne hľadáme : 2-3 obkladačov: 19- 20 eur / hodina miesto výkonu práce: Ottweiler nástup možný ihneď 2 sadrokartónistov: 18-20 eur / hodina miesto výkonu práce: Mníchov nástup možný ihneď 2 montážnikov potrubia: 20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Stuttgart nástup možný ihneď 2 lešenárov: 18-19 eur/ hodina miesto výkonu práce: Stuttgart nástup v polovici februára 2 inštalatérov: 19-20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Heilderberg nástup možný ihneď 2-4 tesárov rekonštrukcie striech: 19-20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Lübeck nástup možný ihneď Nástup možný ihneď alebo po dohode. V prípade záujmu a bližších informácií neváhajte a volajte ???? .
3 Elektrikári - Ingolstadt Nemecko - 24€/hod - Nástup 9.1.23
3 Elektrikári - Ingolstadt Nemecko - 24€/hod - Nástup 9.1.2023. Pracovná náplň: Komplexné priemyselné elektroinštalačné práce Pracovné podmienky a benefity: - jeden z dvojice musí ovládať nemčinu alebo angličtinu - práca na živnosť - pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne (pracujú sa aj soboty) - hodinová mzda 24,- Eur/hod so zabezpečeným, nehradeným ubytovaním alebo 22€ so zabezpečeným hradeným ubytovaním - istota celoročného zamestnania a vyplácania včas - zákaz alkoholu, omamných a iných psychotropných látok - splatnosť faktúr 14 dní Pracovné požiadavky: - preukázateľná prax v oblasti elektroinštalácií - platná elektrikárska vyhláška - slušnosť, chuť do práce, spoľahlivý a seriozny prístup - znalosť nemeckého alebo anglického jazyka - vodičský preukaz skupiny B a auto výhodou Kliknutím na link nižšie môžete vyplniť elektronický formulár, ktorý slúži ako žiadosť o prácu Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. +058 (elektikar Nemecko, elektikari Nemecko elektoinštalácia, stavebá elektrika, priemyselná, elekrikári)
3 - 4 Elektrikári - Göttingen Nemecko - Nástup 20.02.23
3 Elektrikári - Göttingen Nemecko - 20€/hod - ubytovanie hradené - Nástup 20.2.2023. Miesto výkonu práce: mesto Nörten-Hardenberg nachádzajúce sa pri meste Göttingen Pracovná náplň: Bytové a elektroinštalačné práce: - osádzanie a ťahanie káblov - montáž svetiel - montáž káblových trás - vykružovanie a osádzanie dóz, zásuviek, vypínačov - realizácia rozvodných skíň - kompletáže - montáže protipožiarných systémov - merania a dokumentácia Pracovné podmienky a benefity: - práca na živnosť - pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne (pracujú sa aj soboty) - hodinová mzda 20,- Eur/hod so zabezpečeným a hradeným ubytovaním - istota celoročného zamestnania a vyplácania včas - zákaz alkoholu, omamných a iných psychotropných látok - splatnosť faktúr 14 dní Pracovné požiadavky: - preukázateľná prax v oblasti elektroinštalácií - platná elektrikárska vyhláška - slušnosť, chuť do práce, spoľahlivý a seriozny prístup - znalosť nemeckého alebo anglického jazyka - vodičský preukaz skupiny B a auto výhodou Kliknutím na link nižšie môžete vyplniť elektronický formulár, ktorý slúži ako žiadosť o prácu Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. +058 (elektikar Nemecko, elektikari Nemecko elektoinštalácia, stavebá elektrika, priemyselná, elekrikári)
Elektrikári / Kúrenári
Dobrý deň, máme tu pre Vás dalšie zaujímavé projekty pre Elektrikárov: Colditz- Industriegebaude 4x Elektrikari od 15.05.23 - Ťahanie káblov a kompletáž - cca 2 mesiace Leipzig - Wohnungen 4x Elektrikári od 15.05.22 - Ťahanie káblov, kompletáž - do konca novembra 2023 Erlangen- Wohnungen 2x Elekteikári od 15.5.2023 - Ťahanie káblov, kompletáž - 3 mesiace cca Wurzburg- Wohnungen 2x Elektrikári od 15.5.2023 - Ťahanie káblov, kompletáž - 3-4 mesiace cca Berlin- Wohnungen 4 Elektrikári od 30.05.23 - Ťahanie káblov a kompletáž - do konca roka 2023 Hamburg - Krankenhaus 4x kúrenári od 15.05.23 - presovanie - do konca roka 2023 München- Wohnungen 8x kúrenári od 29.5.23 - presovanie Do konco roka 2024 Fakturácia každé 2 týždne. Faktúry uhradené na čas do 16dní. Práca je len na živnosť. V prípade záujmu nás môžete kontaktovať telefonicky na alebo emailom na info@