inzercia, predaj, predám, bazár

EXKLUZÍVNE PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU v obci Čiližská Radvaň

Kategória: Záhrady

Typ: Záhrady
Ulica: Čiližská Radvaň
Obec: Čiližská Radvaň

Exkluzívne Ponúkame Vám na predaj ZÁHRADU v obci Čiližská Radvaň!

Záhrada ma výmeru 615m2!

Záhrada sa nachádza v obci Čiližská Radvaň 7km od kúpeľného mesta Veľký Meder a 22km od Dunajskej Stredy.

CENA: 22 000 Eur

 V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Celková plocha: 615 m2
Plocha pozemku: 615 m2
El. napätie: 230V
Inžinierske siete: blízko
Kanalizácia: nie
EXKLUZÍVNE PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU v obci Čiližská Radvaň
Podobné inzeráty
Ponúkame na predaj záhradu v obci Rudník, časť Švan…
záhrada, Švancarova dolina, Rudník, Myjava - Ponúkame na predaj záhradu v obci Rudník, časť Švancarova dolina Popis pozemku: Ponúkame na predaj pozemok - záhradu v obci Rudník, časť Švancarova dolina. Pozemok sa skladá z dvoch parciel. Je prístupný z asfaltovej obecnej cesty. Celková výmera je 741m2. Pozemok je celodenne slnečný a orientovaný na juh. Je ho možné využívať ako sad alebo záhradu. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. č. . Výmera m2: 741 Cena za m2 EUR: 11.7 Siete: Bez sieti Svetové strany: Juh Príjazdová cesta: Asfalt Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Predaj, záhradný pozemok   1896m2 Moča, ovocný sad - EXKLUZÍ
Ponúkame Vám na predaj záhradu o rozlohe 1896 m2 v tichej časti obce Moča. Rovinatý pozemok s rozmermi 30 x 63 m sa nachádza v intraviláne obce a je celý oplotený. V záhrade sú vysadené rôzne ovocné stromy (marhule, slivky, jablone). Prípojky elektriny, plynu a obecného vodovodu sa nachádzajú pred nehnuteľnosťou. Na pozemku je postavená 100 ročná stodola z nepálených tehál, ktorej múry sú suché. Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou. Obec Moča ponúka veľmi dobrú občiansku vybavenosť (predajňa potravinárskeho tovaru, pošta, ambulancie lekárov pre dospelých a pre deti, stomatologická ambulancia, základná škola, materská škola, pohostinstvá, čerpacia stanica, predajne nepotravinárskeho tovaru, penzión, ihrisko, knižnica), zaujímavé možnosti turistických, cyklistických a relaxačných aktivít. Je vzdialená 4 km od obce Radvaň nad Dunajom, v ktorej bude zrealizovaná kompa Radvaň (SK) - Neszmély(HU) do 11/2022. Termálne kúpalisko Wellness Patine je vzdialené 9 km a okresné mesto Komárno 23km. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-60164 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, záhradný pozemok   1905m2 Moča, ovocný sad - EXKLUZÍ
Ponúkame Vám na predaj záhradu o rozlohe 1905 m2 v tichej časti obce Moča. Rovinatý pozemok s rozmermi 30 x 63,5 m sa nachádza v intraviláne obce a je celý oplotený. V záhrade sú vysadené rôzne ovocné stromy (marhule, slivky, jablone). Prípojky elektriny, plynu a obecného vodovodu sa nachádzajú pred nehnuteľnosťou. Na pozemku je postavená 100 ročná stodola z nepálených tehál, ktorej múry sú suché. Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou. Obec Moča ponúka veľmi dobrú občiansku vybavenosť (predajňa potravinárskeho tovaru, pošta, ambulancie lekárov pre dospelých a pre deti, stomatologická ambulancia, základná škola, materská škola, pohostinstvá, čerpacia stanica, predajne nepotravinárskeho tovaru, penzión, ihrisko, knižnica), zaujímavé možnosti turistických, cyklistických a relaxačných aktivít. Je vzdialená 4 km od obce Radvaň nad Dunajom, v ktorej bude zrealizovaná kompa Radvaň (SK) - Neszmély(HU) do 11/2022. Termálne kúpalisko Wellness Patine je vzdialené 9 km a okresné mesto Komárno 23km. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-60164 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj záhradu s chatkou v obci M
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj záhradu s chatkou v Obci Mlynica v osobnom vlastníctve. Pozemok o výmere 711 m2 (cca 14m x 50 m) je oplotený, pravidelne udržiavaný s vysadenými novými ovocnými stromami. Nachádza sa na ňom aj záhradný domček. Nachádza mimo hlavnú komunikáciu v kľudnej časti obce s prekrásnym výhľadom na Vysoké Tatry. V prípade záujmu ma prosím neváhajte kedykoľvek kontaktovať na tel. čísle : alebo mailom info@ Cena za nehnuteľnosť je 49 900,-€.
​​​​​​​Ponúkame Vám EXKLUZÍVNE na predaj rovinatú záhradu v
Typ: Záhrady Ulica: Nová Osada Obec: Komárno Ponúkame Vám EXKLUZÍVNE na predaj rovinatú záhradu v Komárne časť Nová Osada! Hľadáte záhradu v obklopení prírody len na skok od mesta Komárno? Tak táto ponuka je práve pre vás. Celková výmera pozemku je 400m2. Na hranici pozemku sú všetky inžinierske siete - elektrika, verejný vodovod. Rieka Váh a cyklo trasa je iba pár metrov od pozemku! Mesto Komárno disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako aj bezproblémovým autobusovým ako aj železničným spojením do väčšiny okolitých miest, predovšetkým však do Bratislavy. Cena  je 25 900 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 400 m2 Plocha pozemku: 400 m2 Parkovanie: verejné Inžinierske siete: blízko
Slnečná záhrada v záhradkárskej oblasti Kráľová nad Váhom 26
SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj slnečnú záhradu v záhradkárskej oblasti Kráľova nad Váhom. Jedná sa o záhradu s výmerou 260 m2. Záhrada ma elektrickú prípojku, príprava na ČOV k stavbe chatky, studňu s vodárničkou v podzemnej plastovej šachte s rozvodmi po záhrade plus aj príprava na kvapkovú závlahu. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy ( marhuľa, višňa, hruška, černice, rakytník a čučoriedky) a aj okrasné stromy a kríky. Na konci záhrady sa nachádza domček na náradie. V záhrade si viete postaviť chatku podľa vlastných predstáv. Túto záhradu ocenia najmä záhradkári ktorý túžia po svojej záhrade s chatou alebo rybári a rodiny s deťmi. Možnosť rybolovu kúpania, člnkovania, relaxu. V obci Kráľova nad Váhom sa nachádzajú potraviny Coop jednota, obchod s rozličným tovarom kde nájdete všetko potrebné pre záhradu, reštaurácia, kostol, pošta, škola, škôlka. Veľmi dobrá oblasť na chalupárčenie v blízkosti Váhu. Možnosť financovania len z vlastných zdrojov, nie úverom. V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na alebo pulcova@