inzercia, predaj, predám, bazár

FATRAFOL, pvc hydroizolácie, Stropkov a okolie

Kategória: Servis a služby

Ponúkam hydroizolačné práce nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou PVC fólie FATRAFOL. Pracujeme iba s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu.

Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas.

MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám.

Okrem hydroizolačných prác ponúkam:
- opravy plochých striech, poškodených atík,
- oplechovanie atík,
- pokládku OSB dosky,
- opravu PUR panelových striech,
- pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo.


CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku.

- Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode.

- Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť.

Ukážky mojej práce nájdete na: sa na spoluprácu.


Pozrite si našu webovú stránku:
FATRAFOL, pvc hydroizolácie, Stropkov a okolie
Podobné inzeráty
Hydroizolácie Fatrafol, PVC, Vranov nad Topľou a okolie
Ponúkam hydroizolačné práce Vašich nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou PVC fólie FATRAFOL. Pracujeme s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu. Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne iba jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas. MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám. Disponujem prepravným vozíkom, ktorým zabezpečíme aj odvoz demontovaných krytín. Okrem hydroizolačných prác ponúkam: - opravy plochých striech, poškodených atík, - oplechovanie atík, - pokládku OSB dosky, - opravu PUR panelových striech, - pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo. CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku. - Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode. - Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť. Ukážky mojej práce nájdete na: Teším sa na spoluprácu.
Hydroizolácia pvc FATRAFOL, novostavba, rekonštrukcia
Ponúkam hydroizolačné práce Vašich nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou kvalitnej PVC fólie FATRAFOL. Na realizáciácch pracujeme iba s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu. Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas. MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám. Okrem hydroizolačných prác ponúkam: - opravy plochých striech, poškodených atík, - oplechovanie atík, - pokládku OSB dosky, - opravu PUR panelových striech, - pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo. CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku. - Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode. - Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť. Ukážky mojej práce nájdete na: Teším sa na spoluprácu.
Klampiar, Pokryvač
Ponúkam služby v odbore klampiar, pokryvač menších stavieb, komínov či rôznych prístreškov a PVC fóliu bauder,fatrafol. Ceny dohodou po obhliadke.Ak nedvihnem poprosím písať sms, ozvem sa naspet.
SERVISNÝ TECHNIK - OKNÁ + DVERE
Prijmem servisného technika na pozáručný servis okien a dvier (výmena tesnenia plastové okná a eurookná, oprava a výmena kovania, prevodoviek, nožníc, výmena pántov), montáž tieniacej techniky (zameranie, montáž žalúzií a sieťok okenných a balkónových, opravy tieniacej techniky). Pracovný čas: podľa dohody Odmeňovanie: 2000-2500 EUR/netto Oblasť práce: Západné Slovensko (Nitra a okolie, Trnava a okolie, Senec a okolie, Piešťany a okolie, Senica a okolie). Nástup ihneď. Volajte na
Hydroizolácie
Ponúkam montáž Hydroizolačnej plachty (strecha, garáž,terasa,dom,pivnica) A klampiarske práce so zárukou na 10 rokov ! Volajte Cena 19€ M2.
Domáci kutil, hodinový majster, opravár - brigáda
Hľadám jednorazovú príležitostnú brigádu, som 35 ročný seriózny,spoľahlivý, flexibilný chlap s vlastným naradím a autom. Hľadám jednorazovú príležitostnú brigádu a to: Elektroinštalačné práce v byte v dome - vymením žiarovku, žiarivku, bodové led svetla, zapojím - vymením el. zásuvku, vypínač, nainštalujem - zapojím bodové svetla do znížených stropov,lustre, lampy, zapojím - namontujem svetelný panel nad kuchynskú linku. Nainštalujem - zapojím pračku, umývačku, chladničku, tiež iné spotrebiče. Som vyučený elektromechanik, Vyhláška § 21. Vodoinštalačné práce - vymením staré kvapkajúce umývadlové a vaňové batérie, staré ventily, vymením pokazené tečúce wc za nove. Silikonovanie vani, umývadiel, sprchových kútov. Zavesím navŕtam zrkadlo aj vešiak do kúpeľne. Vymením - zapojím, vyčistím neodtekajúci sifón. Vymaľujem - napenetrujem byt, dom, izby, chodby, znížené stropy, kovové zárubne. Opravím praskliny v stenách a omietku. Položim Vám plávajúcu podlahu do bytov a domov podľa vašich predstav aj s lištami, namontujem prechodové lišty. Navŕtam do panelu poličku, obraz, garniže, návrtam a namontujem bezpečne a kvalitne televízor na stenu, alebo na dekoračný, sadrový obklad. Navŕtam trezor aj do vstavaných skriň. Nalepím dekoračný obklad alebo sádrový obklad. Poskladám - namontujem interierové dvere, navŕtam posuvné dvere, nábytok, skrine, komody, poličky kuchynskú linky. Upevním - namontujem Vám v kuchyni pracovnú dosku, vyrežem otvory na kuchynský dres a na varnú indukčnú alebo plynovú dosku, zapojím batériu, sifón a odtok. Vypratam Vám pivnicu, garáž, alebo iné nebytové priestory, a tiež pomôžem s hoci čím iným, čo bude v mojich silách, prakticky zo všetkým čo sa týka domácnosti. Ochotne Vám pomôžem v lokalitách Košice, Košice - okolie, Prešov, v okolí Prešova, Michalovce, Rožňava. Sabinov, Svidník, Stropkov, Vranov nad Topľou. Volať od pondelka do nedele od 08:00 - 19:30 hod.