inzercia, predaj, predám, bazár

Flauty - veľmi dobrý stav

Kategória: Dychové nástroje

Ponúkam na predaj flauty vo veľmi dobrom stave.

Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie na dobierku(+5€) po zaplatení vopred na účet.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky alebo prostredníctvom SMS.

AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Flauty - veľmi dobrý stav
Podobné inzeráty
Flauty - veľmi dobrý stav
Ponúkam na predaj flauty, ktoré boli málo používané a sú vo veľmi dobrom stave. Produkt je vydezinfikovaný a pripravený pre nového majiteľa. CENA JE ZA JEDEN KUS! Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Predám flauty
Predám flauty nepoužívané cena 5€ za kus.
Priečna flauta Yamaha YFL 677 H
Predávam priečnu flautu z profesionálnej rady značky Yamaha s H nožičkou. Telo flauty je celostrieborné a mechanika je postriebrená. Tento model má Am hlavicu, otvorené klapky, E mechaniku a predsunutú G klapku (offset). Flauta má 7 rokov, prešla generálkou pred 4 rokmi a tento rok bola na nej nastavená mechanika a vymenený korok. Sú na nej známky používania inak je vo veľmi dobrom stave.
Priečna flauta AMATI AFL 212S
Používaná málo, dcéru to potom prestalo baviť. V peknom koženom púzdre. PC500eur. K flaute zdarma vytierák flauty. Poštovné s poistením v cene. NA DOBIERKU NEPOSIELAM!
Flauta
Predám 2 flauty kus za 7 eur nové
Priecna flauta Armstrong
Predam priecnu flautu s puzdrom zn. Armstrong moznost dohodnut v BA alebo okrese Malacky stretnutie k nahliadnutiu flauty.