inzercia, predaj, predám, bazár

GRAHAMS - PRENÁJOM, kancelárske priestory, Apollo II BC, Bra

Kategória: Kancelárie

Spoločnosť Grahams, Vám ponúka na prenájom široké spektrum obchodných priestorov vo vysokom štandarde na Prievozskej 4D blok B - Apollo II.

Vďaka vizuálnej stránke a technickému prevedeniu ponúkajú kancelárie ideálne reprezentatívne priestory, vhodné aj pre najnáročnejšiu klientelu.

Máte už aj Vy svoju predstavu ako by mala Vaša kancelária vyzerať? Nie je problém! Môžete si zvoliť z množstva variantov usporiadania kancelárie. Voľba z ponuky kancelárskeho nábytku je samozrejmosťou. Prenájom obchodných priestorov zahŕňa pri zaplatení paušálnej ceny aj ďalšie skvelé výhody - využívanie spoločných zasadacích miestností, spoločných priestorov, biznis salóniku, služieb recepcie (triedenie a spracovanie korešpondencie, vybavovanie telefonátov, asistentské práce), kompletne vybavenej kuchynky s jedálnym kútikom, vysoko rýchlostného pripojenia na internet, WiFi siete, telefónnych liniek, telefónov, prístupu k tlačiarni, skeneru a kopírke. Upratovanie, zabezpečenie, bezproblémové parkovanie a mnoho ďalších benefitov dopĺňa predstavu Vášho ideálneho a plnohodnotného pracoviska.

Apollo biznis centrum je napojené na hlavné mestské dopravné uzly - Prístavný most či most Apollo, vedúci priamo na hlavný bratislavský obchvat. Tak isto obsahuje aj nákupnú pasáž s prevahou kaviarní a reštaurácií rôzneho druhu ako napríklad Bonjour, Sushi Time, Fresh Garden, Coffeeshop, Company a iné. V blízkosti biznis centra sa nachádzajú mnohé hotely ako napríklad Holiday Inn, Double Tree by Hilton. Komplex Apollo poskytuje plnú občiansku vybavenosť, lekáreň, poštu, Billu, kaderníctvo, fitness centrum a mnoho iného.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail: cebak@

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams,
Dodatok k cene: , +DPH, vrátane provízie
Obytná plocha: 1m²
Celková rozloha: 1m²
Úžitková plocha: 1m²
Vlastníctvo: firemné
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: áno
Balkón: nie
Lódžia: nie
Terasa: nie
Garáž: áno
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
Predzáhradka: neuvedené
Bezbariérový prístup : áno
GRAHAMS - PRENÁJOM, kancelárske priestory, Apollo II BC, Bra
Podobné inzeráty
Košice - centrum - kancelárske a  výr.skladové priestory
Ak hľadáte sídlo pre Vašu firmu, tak ste na správnom mieste! Dušu ponúkaným kancelárskym a výrobno - skladovým priestorom dýchnete Vy svojimi víziami a podnikateľskými aktivitami. Priestory na prenájom odporúčam podnikateľom s rôznym zameraním - poskytujúcim služby ale aj výrobnú, či skladovú činnosť a distribučné centrum pre zásobovanie. Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka a odporúča na prenájom  nebytové priestory - kancelárske a výrobno-skladové priestory v tehlovej  dvojpodlažnej budove v širšom centre mesta Košice I. - Staré mesto - na ul. Jakobyho.  Vynikajúca poloha z pohľadu dostupnosti a viditeľnosti pre Vás, Vašich zamestnancov a klientov! Širšie centrum mesta Košice, výborná občianska vybavenosť. Blízkosť bytov v novostavbách Albelli, Mlynská Bašta, Thurzovka, Pri Radnici, kancelárskych priestorov Bastion, Jumbo centra, hotelov Yasmín, Rokoko, Crystal, záchytného parkoviska a zároveň  aj blízkosť priemyselnej lokality na ul. Rampová. PONUKA Na prenájom Vám ponúkame nebytové priestory na 2. NP tehlovej budovy v celkovej úžitkovej výmere vnútorných priestorov 726 m2: - kancelárske priestory o celkovej výmere 216 m2 - kancelárie o veľkosti - 13,15 m2, 24,9 m2, 13,6 m2 a 54,6 m2 a otvorenú kanceláriu o výmere 110 m2, - skladovo-výrobné priestory (prevádzkové priestory)  o výmere 437 m2. Viď. foto -  pôdorys a dispozícia. Po dohode môže dôjsť k rozšíreniu ponúkaných priestorov na prenájom.  Priestory momentálne slúžia na strojárenskú výrobu - výrobu nástrojov, prototypov a náradia, opravu strojov a kancelárske priestory na úkony s výrobou spojené. POPIS OBJEKTU  Dvojpodlažná budova je tehlová, vonkajšie rozmery priestorov sú: 30 m x 25 m. Objekt je napojený na všetky siete - plyn, elektriku 220/380 V, mestský vodovod, kanalizáci, internet, požiarny a kamerový systém. Priestory sú vybavené základnou technologickou infraštruktúrou. Podlaha vo výrobno-skladových priestoroch je betónová dlažba a v kancelárskych priestoroch je PVC, okná sú drevené, neónové osvetlenie. V objekte je osobný výťah. K priestoru je k dispozícii - nájazdová plošina, rampa pre nákladné vozidlá a oceľový portálový žeriav.  CENA Cena priestorov na prenájom je: a) kancelárske priestory: nájomné vo výške 6,50 EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií b) výrobno-skladové  priestory: nájomné vo výške 5,- EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií c) za celé 2. NP (a+b) kancelárske a skladovo/výrobné priestory nájomné vo výške 5,75 EUR/m2/mesiac bez DPH a médií. Platba médií (plyn, elektrina, voda, vodné-stočné) je formou záloh a vyúčtovanie na základe spotreby. Depozit je vo výške dvojmesačného nájmu. DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ Prístup do ponúkaných priestorov je bezproblémový: - autom - parkovanie - na vlastnom pozemku pred objektom, rezidentské parkovanie pred objektom, záchytné parkovisko pred Jumbo centrom, MHD, SAD, ŽSR. Viac na .
3D prehliadka prenájom, nadštandardný kancelár. priestor, Gu
POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Realitná kancelária GRAHAMS Vám v zastúpení klienta ponúka na prenájom neštandardný kancelársky priestor s terasou, na ulici Gunduličova v Starom Meste (Staré mesto). Nachádza sa v zrekonštruovanej historickej budove Devín Palace, v tesnej blízkosti Prezidentského paláca. V rámci budovy je umiestnený na zvýšenom prízemí. Celková rozloha je 280 m2. Priestor tvoria samostatné kancelárie s vysokými stropmi, recepcia, chodba, kuchynka, relaxačná miestnosť, terasa, pánske a dámske toalety. Kancelárie sú rôznej veľkosti, v počte 7, pričom, niektoré z nich sa môžu využiť aj ako priechodné. Najväčšia miestnosť, ktorá môže byť z oboch strán priechodná, je vybavená dreveným kazetovým stropom. Kancelárie sú vybavené klimatizáciou. Orientácia väčšiny kancelárií je na ulicu Gunduličova. Tichá terasa(vhodná pre fajčiarov), relaxačná miestnosť, toalety a dve kancelárie sú orientované do dvora. V prípade záujmu je možné prenajať určitú, menšiu časť priestoru, na základe dohody. Devín Palace ponúka reprezentatívne priestory na vysokej úrovni so sídlom na prestížnej adrese v centre mesta. Okrem toho budova ponúka zrekonštruované spoločné priestory s novým výťahom, kancelárske priestory vo vysokej kvalite s rozvodmi štruktúrovanej kabeláže, drevenými podlahami a dizajnovými svietidlami. Prístup do budovy je 24/7. Občianska vybavenosť tejto lokality je výborná. V blízkom okolí sa nachádzajú reštaurácie, park, Prezidentský palác, Bratislavský hrad, parlament, Palisády, parkovací dom (Tatracentrum). Gunduličova ulica sa nachádza v tichej, kľudnej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou MHD. Priestor je k dispozícii po vzájomnej dohode. Cena: 8,50 Eur/m2/mesiac + 5,-Eur/m2/mesiac za energie + DPH. Dohoda možná v závislosti od dĺžky nájomného vzťahu. Ak Vás táto mimoriadna ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU. Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: , email: kostronova@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams Poschodie: prízemie Počet poschodí: 4 Dodatok k cene: , +energie, +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 280m² Celková rozloha: 280m² Úžitková plocha: 280m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Internet: lokálny poskytovateľ Vykurovanie: spoločné Terasa: áno - 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno
3D prehliadka, prenájom, kancelárie, VIVO (POLUS)  Bratislav
PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU. Spoločnosť Grahams, Vám ponúka na prenájom kancelárske priestorov vo vysokom štandarde v Budove VIVO (POLUS) Vajnorská 10645/100, Bratislava. Vďaka vizuálnej stránke a technickému prevedeniu ponúkajú kancelárie ideálne reprezentatívne priestory, vhodné aj pre najnáročnejšiu klientelu. Máte už aj Vy svoju predstavu, ako by mala Vaša kancelária vyzerať? Nie je problém! Môžete si zvoliť z množstva variantov usporiadania kancelárie. Voľba z ponuky kancelárskeho nábytku je samozrejmosťou. Prenájom obchodných priestorov zahŕňa pri zaplatení paušálnej ceny aj ďalšie skvelé výhody - využívanie spoločných zasadacích miestností, spoločných priestorov, biznis salóniku, služieb recepcie (triedenie a spracovanie korešpondencie, vybavovanie telefonátov, asistentské práce), kompletne vybavenej kuchynky s jedálnym kútikom, vysoko rýchlostného pripojenia na internet, WiFi siete, telefónnych liniek, telefónov, prístupu k tlačiarni, skeneru a kopírke. Upratovanie, zabezpečenie, bezproblémové parkovanie a mnoho ďalších benefitov dopĺňa predstavu Vášho ideálneho a plnohodnotného pracoviska. Kancelárie sa nachádzajú v jednej z dvoch veží pri obľúbenom nákupnom centre VIVO (Polus City Center) a poskytuje vám pracovné priestory s nádherným výhľadom. K dispozícii sú výhody supermoderného nákupného centra, v ktorom nájdete hypermarket, kiná a viac ako 120 obchodov a reštaurácií. Veža je zasadená do prostredia, ktoré prekypuje zeleňou, ponúka športoviská a výbornú dopravnú dostupnosť. Z autobusovej zastávky MiÚ Nové Mesto sa veľmi jednoducho dostanete na vlakovú stanicu Bratislava – Nové Mesto, odkiaľ to je len 10 minút na letisko. V samotnom centre vás uvíta priestranná vstupná hala s oddychovou zónou a priestorom na kávu. V obchodnom centre sú k dispozícii kancelárie, zdieľané pracoviská a zasadacie miestnosti zariadené najmodernejším vybavením. Z okien v pracovných priestoroch tejto kancelárskej výškovej budovy môžete obdivovať nádherné výhľady do všetkých strán. Cena kancelárií sa líši podľa potrieb klienta. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky. Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail: cebak@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams,© Copyright Grahams, Počet izieb: 1 Dodatok k cene: , +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 1m² Celková rozloha: 1m² Úžitková plocha: 1m² Vlastníctvo: firemné Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Bezbariérový prístup : áno
3D prehliadka, prenájom, kancelársky priestor 36,00 m2, Šust
PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelársky priestor s výmerou 36,00 m2 na 6. poschodí bytového domu 6 poschodového bytového domu na Šustekovej (Šustekova) ulici, mestská časť Petržalka. Dispozícia a vybavenie: kancelársky priestor tvorí samostatná nepriechodná miestnosť s výmerou 36,00 m2, orientovaná na Šustekovu ulicu. K priestoru prislúcha podiel na spločných častiach (kuchynka, toalety, chodba a pod.) s výmerou 18,00 m2. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, kúrenie, nábytok podľa dohody. Na poschodí sa nachádzajú toalety, zvlášť dámske, zvlášť pánske a tiež zdieľaná kuchynka so základným vybavením. Budova sa pozične nachádza vo vyhľadávanej lokalite na Šustekovej ulici, s výbornou občiansku vybavenosťou. V blízkosti sú reštaurácie, obchody, nákupné centrum Aupark, električka s prístupom do centra mesta. Jednoducho dostupná je Panónska cesta, Most Apollo, Most SNP. Cena nájmu priestoru: 420,- EUR/mesiac + DPH Energie 110,- EUR/mesiac + DPH Celková cena nájmu: 530,- EUR/mesiac + DPH Možnosť prenájmu skladového priestoru na 1. podlaží s výmerou 37 m2. Cena: 250,- EUR/mesiac + DPH. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Prosím pozrite si 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU. Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , email: kostronova@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams Poschodie: 6 Počet poschodí: 6 Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 36m² Celková rozloha: 36m² Úžitková plocha: 36m² Vlastníctvo: firemné Internet: lokálny poskytovateľ Lódžia: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: hliníkové
3D prehliadka, prenájom, kancelársky priestor 32,90 m2, Šust
PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelársky priestor s výmerou 32,90 m2 na 6. poschodí bytového domu na Šustekovej (Šustekova) ulici, mestská časť Petržalka. Dispozícia a vybavenie:. Kancelária má obdľžnikový tvar s výstupom na terasu, orientovanú na Šustekovu ulicu. K priestoru prislúcha podiel na spločných častiach s výmerou 16,00 m2. Je vybavená kancelárskym nábytkom, ktorý je k dispozícii nájomníkovi bez poplatku. Súčasťou vybavenia je klimatizácia. Na spoločnej chodbe sa nachádzajú toalety, zvlášť dámske a zvlášť pánske a zdieľaná kuchynka so základným vybavením. Na základe dohody je možné využiť zasadačku na poschodí. Budova sa pozične nachádza vo vyhľadávanej lokalite na Šustekovej ulici, s dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú reštaurácie, obchody, električka s prístupom do centra mesta. Jednoducho dostupná je Panónska cesta, most Apollo. Cena nájmu priestoru: 430,- EUR/mesiac + DPH. Cena energií: 100,- EUR/mesiac Celková cena nájmu: 530,- EUR/mesiac + DPH. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , email: kostronova@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams Poschodie: 6 Počet poschodí: 6 Počet izieb: 1 Dodatok k cene: vrátane energií, +energie, +DPH Obytná plocha: 32.95m² Celková rozloha: 32.95m² Úžitková plocha: 32.95m² Vlastníctvo: firemné Internet: lokálny poskytovateľ Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: hliníkové
3D prehliadka, prenájom, kancelársky priestor 32,90 m2, Šust
PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelársky priestor s výmerou 32,90 m2 na 6. poschodí bytového domu na Šustekovej (Šustekova) ulici, mestská časť Petržalka. Dispozícia a vybavenie:. Kancelária má obdľžnikový tvar s výstupom na terasu, orientovanú na Šustekovu ulicu. K priestoru prislúcha podiel na spločných častiach s výmerou 16,00 m2. Je vybavená kancelárskym nábytkom, ktorý je k dispozícii nájomníkovi bez poplatku. Súčasťou vybavenia je klimatizácia. Na spoločnej chodbe sa nachádzajú toalety, zvlášť dámske a zvlášť pánske a zdieľaná kuchynka so základným vybavením. K priestoru je možné prenajať skladový priestor na 1.PP s výmerou 37 m2. Budova sa pozične nachádza vo vyhľadávanej lokalite na Šustekovej ulici, s dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú reštaurácie, obchody, električka s prístupom do centra mesta. Jednoducho dostupná je Panónska cesta, most Apollo. Cena nájmu : 400,- EUR/mesiac + DPH. (cena pozostáva: 270,-EUR/mesiac - kancelária +130,- EUR/mesiac - podiel na spoločných priestoroch)[/i/ Cena energií: 99,- EUR/mesiac Celková cena nájmu s energiami: 499,- EUR/mesiac + DPH. Cena nájmu skladového priestoru: 200,- EUR/mesiac + DPH. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , email: kostronova@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams Poschodie: 6 Počet poschodí: 6 Počet izieb: 1 Dodatok k cene: k dispozícii sklad 37m2, +energie, +DPH Obytná plocha: 32.95m² Celková rozloha: 32.95m² Úžitková plocha: 32.95m² Vlastníctvo: firemné Internet: lokálny poskytovateľ Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: hliníkové