inzercia, predaj, predám, bazár

HAPPY FOOT - Hľadáme rozvozcu.

Kategória: Servis a služby

Hľadáme nového kolegu, kolegyňu na záskok od piatku do nedele do nášho gastro zariadenia HAPPY FOOT. Vhodné ako 2. práca.

Podmienkou je radosť zo života, lojalita, VP sk B, prax vo vedení vozidla. Všetko ostatné si Vás naučíme .

Rozvozca 4,5 e/h.

HAPPY FOOT - Hľadáme  rozvozcu.
Podobné inzeráty
HAPPY FOOT - Hľadáme  rozvozcu, pizzera a čašníčku
Hľadáme nových kolegov do nášho gastro zariadenia HAPPY FOOT Kolonka. V prípade záujmu nás prosim kontaktujte. Odmena od 4,50 e vyššie. Ďakujeme.
HAPPY FOOT - Hľadáme rozvozcu a kuchára, kuchárku...
Hľadáme nových kolegov do nášho gastro zariadenia HAPPY FOOT Kolonka vo Vrútkach. V prípade záujmu nás prosim kontaktujte. Odmena od 4,50 e vyššie. Ďakujeme.
HAPPY FOOT - Hľadáme rozvozcov a čašníčky
Hľadáme nových kolegov do nášho gastro zariadenia HAPPY FOOT Kolonka vo Vrútkach. V prípade záujmu nás prosim kontaktujte. Odmena od 4,50 e vyššie. Ďakujeme.
Praca pre rozvozcu a čašníčku
Hladame aj ludi bez praxe na pracu v milom a pracovitom kolektive. Odmena od 4,50 e/h Tesime sa na spolupracu.
Hľadáme taxikárov/rozvozákov
U nás v Hey Taxi Nitra hľadáme: ????Posilu do nášho tímu. Možnosť výberu zmien (4-5-6 zmien do týždňa - výber je na tebe) ????Hľadáme kolegu/kolegyňu aj na výpomoc (odrobíš 1-2 dni v týždni, podla toho ako ti to vyhovuje). ????Do tretice hľadáme šoféra/šoférku na rozvoz jedla ????Plat sa približne pohybuje medzi 1000€-1600€ v čistom. Platové podmienky závisia od počtu odrobených zmien - viac info po telefóne alebo na osobnom pohovore. ????Hľadáme milých, komunikatívnych ľudí, ktorí budu zdvorilí k našim zákaznikom a zapadnú do nášho kamarátskeho tímu ???? Výhodou je preukaz vodiča taxislužby, ale ak ho ešte nemáš, pomôžeme ho vybaviť ???? Ak ťa táto ponuka zaujala, kontaktuj nás: ???? nitraheytaxi@ ☎️
Hľadáme taxikárov/rozvozákov
U nás v Hey Moje Taxi hľadáme: -Posilu do nášho tímu. Možnosť výberu zmien (4-5-6 zmien do týždňa - výber je na tebe) -Hľadáme kolegu/kolegyňu aj na výpomoc (odrobíš 1-2 dni v týždni, podľa toho ako ti to vyhovuje). -Do tretice hľadáme šoféra/šoférku na rozvoz jedla -Plat sa približne pohybuje medzi 1000€-1600€ v čistom. Platové podmienky závisia od počtu odrobených zmien - viac info po telefóne alebo na osobnom pohovore. -Hľadáme milých, komunikatívnych ľudí, ktorí budu zdvorilí k našim zákaznikom a zapadnú do nášho kamarátskeho tímu -Výhodou je preukaz vodiča taxislužby, ale ak ho ešte nemáš, pomôžeme ho vybaviť -Ak ťa táto ponuka zaujala, kontaktuj nás: nitraheytaxi@ ☎️