inzercia, predaj, predám, bazár

Heligonka Harmonika

Kategória: Dychové nástroje

Predam krásnu heligonku je to troj hláska v ladení cf Heligonka je trocha rozhľadená ináč top stav cena 200 €
Heligonka Harmonika
Podobné inzeráty
Predám ústnu harmoniku Fender Blues Deluxe Harmonica C
Harmonika je nová, nepoškodená. Diatonická ústna harmonika série Blues Deluxe je vhodná pre začiatočníkov i pokročilých hráčov. Harmonika disponuje kovovým krytom s pochrómovanou úpravou, vymeniteľnými mosadznými plátkami a plastovými hrebeňmi pre jasný zvuk a stabilitu ladenia. Súčasťou balenia je aj plastové púzdro a handričku. Značka: Fender Ladenie: C Počet otvorov: 10 Kontakt:
Predám ústnu harmoniku Fender Blues Deluxe Harmonica G
Harmonika je nová, nepoškodená. Diatonická ústna harmonika série Blues Deluxe je vhodná pre začiatočníkov i pokročilých hráčov. Harmonika disponuje kovovým krytom s pochrómovanou úpravou, vymeniteľnými mosadznými plátkami a plastovými hrebeňmi pre jasný zvuk a stabilitu ladenia. Súčasťou balenia je aj plastové púzdro a handričku. Značka: Fender Ladenie: G Počet otvorov: 10 Kontakt:
Blues harmonika c
Harmonika pre začiatočníka alebo pokročilého hráča. Harmonika je ladená v tónine C a je vybavená 10 otvormi a medenými hláskami. Pošlem aj na dobierku.
Detská píšťala, ústna harmonika, rapkáč
Detská píšťala, ústna harmonika, rapkáč Predám detské ľudové hudobné nástroje : - drevenú 6 dierovú píšťaľu ( kaval - Balkán, Anatolia ) - dreveno-kovovú ústnu harmoniku 10 dierovú ( čína ) - drevený rapkáč ( slovensko ) Ceny dohodou. ---------------- Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet ( platba vopred ) 3. Na dobierku ( platba vopred, platí kupujúci ) Možnosti dodania : 1. Osobne 2. Zásielková služba ( kuriér ; - platí kupujúci ) 3. Pošta ( list, balík, kuriér ; - platí kupujúci ) Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!!
Ústna harmonika
Kvalitná ústna harmonika Hero pre tých najlepších hudobníkov, nepoužívaná, retro kúsok do zbierky
Chromatická fúkacia harmonika CHROMATIX SCX-64
Na predaj chromatická ústna harmonika CHROMATIX...Special made by M.SUZUKI JAPAN SCX-64.Ladenie C..Nástroj kúpený 15.10.2020,v e-shope (tam možné pozrieť parametre)..iba rozbalený,vyskúšaný...nevhodný darček!!!???? Cena nového: 229€ Predávam za: 195€