inzercia, predaj, predám, bazár

Herná myš Logitech g502 lighspeed

Kategória: Myši

bezdrôtová herna myš bez známok opotrebovania ,16000dpi, optický senzor,RGB podsvietenie dá sa upravovať v aplikácii logitech , programovateľné tlačidlá myši
Herná myš Logitech g502 lighspeed
Podobné inzeráty
Predam Mys Logitech G502 Lightspeed (bezdrot/drot-Nepouzita
Predam nepouzitu mysku Logitech G502 Lightspeed. Bezdrotova aj drotova(pripojitelny kabel . Nevhodny dar. Este vo folii
G502 X GAMING MOUSE
Predám novú, nerozbalenú hernú myš v originálnom balení. Dôvod predaja - nevhodný darček. V prípade záujmu prosím písať správu. Kľúčové vlastnosti: Ultra presný senzor HERO 25K Technológia LightForce kombinujúca výhody optických a mechanických spínačov Vylepšené tlačidlo pre zmenu rozlíšenia Rolovacie koliesko Dual-Mode Hmotnosť minimalizovaná na 89 gramov Spoľahlivé pripojenie káblom s USB 2.0 Viac info:
Myš Logitech G305 biela+podložka Logitech čierna
Predám plne funkčnú bezdrôtovú myš Logitech G305 bileje farby používaná 1 mesiac+Logitech podložku čiernej farby Rozmery Na šírku:27cm Na dĺžku:21cm Dôvod predaju:môjho syna už prestalo sa hrať na počítači
Nova herna mys Asus ROG Gladius II Origin
Predam novu nerozbalenu hernu mys Asus ROG Gladius II Origin. Výkonná herná myš Asus ROG Gladius II Origin v čiernom ergonomickom prevedení je určená pre pravákov. Je vybavená optickým snímačom s nastaviteľným rozlíšením až 12 000 DPI pre presné a precízne snímanie a 6 programovateľnými tlačidlami. Tlačidlá myši disponujú odolnými spínačmi Omron so životnosťou 50 miliónov stlačení. Výsuvný mechanizmus vymeniteľných spínačov ROG umožní rôzne nastavenia prítlaku pri kliknutí. Súčasťou je štýlové podsvietenie Aura RGB s podporou Aura Sync pre synchronizáciu s ostatným príslušenstvom. K zariadeniam sa myš pripojí pomocou odnímateľného USB kábla – v balení sa nachádza 1x 2 m opletený kábel a 1x 1 m gumový kábel.
[PREDÁM] Herná myš Razer Mamba Elite
Predám používanú hernú káblovú myš Razer Mamba Elite. Myš už neobsahuje záruku ale je plne funkčná bez povrchových škrabancov či technických škôd. Známky použitia vykazuje iba spodok, je ošúchaný, ale nie je to cítiť pri hraní. Technické parametre: USB myš vhodná pre pravákov, optická, viacfarebné podsvietenie, 16000DPI, dĺžka kábla 2.1 m, rýchlosť reakcie myši 1 ms... Optická funkcia ručí za presnú odozvu. Myš predávam za 40€ (+ dopravné). Malá zľava v prípade ak zaplatíte kartou vopred (mám TatraBanku). Možnosť osobného odberu ak ste z Nitrianskeho kraja. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte e-mailom alebo na mojom telefónnom čísle.
Logitech G305 Lightspeed Wireless - čierna
Dobrý deň, ponúkam na predaj hernú myš Logitech G305 Lightspeed Wireless v čiernej farbe. Myš som používal vyše roka, takže sa nájdu vizuálne známky používania. Po mechanickej stránke je úplne bez poškodenia. Parametre: Pripojenie Typ bezdrôtový Rozhranie 2,4 GHz (bezdrôtové) Vlastnosti Technológia optická Ďalšie parametre Kód výrobcu 910-005282 Typ použitia herné Farba čierna Typ napájania batérie AA Vertikálny Nie Podsvietenie Áno Maximálne rozlíšenie 12000 DPI Počet tlačidiel 6 Veľkosť štandardné Tlačidlo pre zmenu dpi Áno Tiché tlačidlá Nie Značky Logitech Rozmery výrobku Šírka výrobku 6.2 cm Výška výrobku 11.7 cm Hĺbka výrobku 3.8 cm Hmotnosť výrobku 0.1 kg K myši je komplet príslušenstvo ( bez krabice ). Je plne funkčná. Vyčistená dezinfekčným prostriedkom. Preferujem osobný odber ( Košice ), po dohode možnosť poslať aj na dobierku ( poštovné vopred na účet ). Kontaktujte ma emailom alebo SMS.