inzercia, predaj, predám, bazár

Logitech M325

Kategória: Myši

Mám 3ks. Cena je za 1ks.


Zachovalá myš. Vhodná pre niekoho, kto má Logitech Unifying Receiver. Cena je bez receivera.



Viac info:
Logitech M325
Podobné inzeráty
Myš Logitech G305 biela+podložka Logitech čierna
Predám plne funkčnú bezdrôtovú myš Logitech G305 bileje farby používaná 1 mesiac+Logitech podložku čiernej farby Rozmery Na šírku:27cm Na dĺžku:21cm Dôvod predaju:môjho syna už prestalo sa hrať na počítači
Logitech G305 Lightspeed Wireless - čierna
Dobrý deň, ponúkam na predaj hernú myš Logitech G305 Lightspeed Wireless v čiernej farbe. Myš som používal vyše roka, takže sa nájdu vizuálne známky používania. Po mechanickej stránke je úplne bez poškodenia. Parametre: Pripojenie Typ bezdrôtový Rozhranie 2,4 GHz (bezdrôtové) Vlastnosti Technológia optická Ďalšie parametre Kód výrobcu 910-005282 Typ použitia herné Farba čierna Typ napájania batérie AA Vertikálny Nie Podsvietenie Áno Maximálne rozlíšenie 12000 DPI Počet tlačidiel 6 Veľkosť štandardné Tlačidlo pre zmenu dpi Áno Tiché tlačidlá Nie Značky Logitech Rozmery výrobku Šírka výrobku 6.2 cm Výška výrobku 11.7 cm Hĺbka výrobku 3.8 cm Hmotnosť výrobku 0.1 kg K myši je komplet príslušenstvo ( bez krabice ). Je plne funkčná. Vyčistená dezinfekčným prostriedkom. Preferujem osobný odber ( Košice ), po dohode možnosť poslať aj na dobierku ( poštovné vopred na účet ). Kontaktujte ma emailom alebo SMS.
Myš Logitech M185
Predám myš značky Logitech M185, špecifikácia viď. link.: stav: funkčný, dobrý osobne Prešov, alebo poštou + poštovné
Logitech MX Vertical Advanced, bezdrôtová ergonomická myš
Predám bezdrôtovú ergonomickú myš Logitech MX Vertical Advanced. Myška je nová - predvádzačka. Funguje bez chyby, má USB-C rýchlonabíjanie a nastaviteľnú citlivosť 400 - 4000 DPI. Znižuje svalové napätie na zápästí. K myške je spárovaný USB unifying dongle, ale funguje aj na Bluetooth a kábel. Dokáže sa spárovať s tromi rôznymi zariadeniami a má 5 tlačidiel, výdrž až 4mes. A veľa iného nájdete na stránke výrobcu: Pošlem aj na dobierku v origo obale, ale jedine pri poštovnom vopred. Pozri aj iné moje inzeráty.
Logitech MX MASTER 3 Graphite
Predám myš Myš Logitech MX Master 3 Graphite - úplne nová, nepoužívaná, neotvorená (neporušený pôvodný obal). Nakoľko myš nebola rozbalená, prikladám aspoň ilustračné obrázky z internetu. Poprípade vymením za bielu verziu. V prípade záujmu - kontakt emailom. Po dohode je možný osobný odber v Košiciach.
Logitech MX Vertical
Predam Logitech MX Vertical v dobrom stave.