inzercia, predaj, predám, bazár

Hithat

Kategória: Bicie nástroje

Predám el. Hithat na el bubny treba dat na kls. Hithat stojan a hrať super stav za 210e značka padtech a ešte el pád 10 alec za 100e
Hithat
Podobné inzeráty
Predám elektricke bicie ROLAND dvojitú sadu
Mam na predaj elektricke bicie ROLAND dvojdielnu sadu všetko v 100% stave malo hrané. Obsahujú: 2x Modul jeden je Roland TD-3 a druhy Yamaha DTxpress 2 6 prechodov plus rytmičák 3 čineli plus HitHat Kopák Šľapku na otváranie HitHat A mnoho ďalších náhradných dielov Pre podrobnejšie informácie ma kontaktujte na telefónnom čísle cena Dohodou.
Paiste 802 plus
Predám tieto ikonicke činely, ako nové, 20 ride, 18 crashride a 14 hithat.
SONOR Martini s komplet príslušenstvom.......
Dobrý deň, ponúkam malo používanú, zachovalú malú, spratnú mikro sadu SONOR Martini, spolu s komplet obalmi, + nové puzdro na hardware. ( 1x stojan hithat, 1x kick pedál, 1x stojan rytmičáku, 2x šibenica, 3x nožičky flour tomu, tom holder a zdvihák BD do hracej polohy). Sada sa predáva BEZ ČINIEL !!! Cena 799.-€ je pevná !, nezjednávam. Po dohode uprednostňujem osobné prevzatie v MI-KE. Predstavenie sady: SONOR Martini - Malé auto? Malá scéna? Malý byt? Máme riešenie – predstavujeme vám Martini Special Edition. Naozaj malá, celkom lacná súprava vyrábaná z topoľového dreva s jedinou povrchovou úpravou a vo veľmi kompaktných rozmeroch, korpusy súpravy sú topoľové - poplar - sú 9-vrstvové o hrúbke 7,2 mm, krížové vrstvenie jednotlivých vrstiev dreva veľmi zvyšuje tuhosť korpusu, ktorý sa nám potom odvďačí príjemným tónom bubna, súprava je pevne nakonfigurovaná ako 4 miestna s BD s priemerom 14 x 12", TT 8 x 8", FTT 13 x 10", kovový SD 12 x 5" + 1 ks tom holderu + zdvihák do hracej polohy, sada je vybavená mušľami typu TuneSafe. povrchová úprava: Red Galaxy Sparkle + obruče v naturálnom prevedení PARAMETRE: BD 14" TT 8"x 8" FTT 13"x 10" BD 14"x 12" SD 12"x 5" Video recenzia:
Elektronické bicie Pearl Midtown
Pearl Midtown elektrické ČITAJ PORIADNE ! Dobrý deň, ponúkam na predaj úplne novú, ani raz nehranú biciu sadu Pearl Midtown Black Cherry Glitter, s profesionálnou prerábku na elektronické bicie (viď. video ukážka prestavby nižšie). Rozmery: 16" x 14" bass drum, 10" x 07" tom tom, 13" x 12" floor tom, 13" x 5.5" snare drum. Sada sa predáva ako elektronická, úplne nová bez ďalších poškodení, zásahov do korpusov a pod. Kedykoľvek možné vrátenie do sady klasickej !!!. Predáva sa komplet osadená úplne novými triggermi značky TRIGGERA, spolu so sieťovými blanami REMO, spolu s gumovými obručami, spolu s káblami k tiggerom. Cenu 890.-€.(malá dohoda na cene na mieste). Podotýkam, že iba samostatná klasická bicia sada Pearl Midtown stojí aktuálne 479.-€!!!! Originál obaly/púzdra Pearl Midtown 90.-€. Profi prerábka na elektronické bicie s materiálom +/- 350.-€, stereo jack kábel Roland 6,3 s uhlom 1 ks za 21.-€ (k sade sú 4 ks ! ) Bicie sa predávajú iba ako shel sada, sú v ponuke BEZ bicieho zvukového modulu !! Možnosť v prípade záujmu bicie skompletizovať s príplatkom +350.-€ za hardware + el. činely Alesis podľa potreby a záujmu nového majiteľa, ceny individuálne: - stojan snare, - pedál veľkého bubna, - stojan Hithat, - hrazda/rampa (drum rack), v rampe uložený 2x stojan na činel tzv. šibenica. Popis: Pearl MDT764P Midtown Black-Cherry Glitter Akustická profi bicia súprava zo série Midtown. Mimoriadne ľahko prenosná bicia súprava vhodná na žívé vystúpenia. Kompaktná veľkosť robí túto súpravu vhodnú aj na menšie priestory. Bicie sú vyhotovené zo šesť vrstvového topoľového dreva. Bubny sú osadené obručami typu Triple Flanged, s hrúbkou 1,6 mm. Disponujú systémom na zavesenie OptiLoc a držiakom na tom TH70I. Farebné prevedenie: Black Cherry Glitte. PS: Odpovedám iba na seriózne ponuky, záujemcom, ktorí vedia čo kupujú. Video ukážka prerábky sady na el. bicie:
Bicie sady na predaj ........
DW PDP New Yorker. Sada sa predáva ako shel set, bez stojanu na rytmičák. - malý bubon (rytmičák): 13', - veľký bubon (kopák): 18', - tom: 10', - flour tom: 13'. Cena 499.-€ PEVNÁ (v cene púzdra). Možnosť v prípade záujmu bicie skompletizovať s príplatkom +350.-€ za hardware: - stojan snare, - pedál veľkého bubna, - stojan Hithat, - hrazda/rampa (drum rack), v rampe uložený 2x stojan na činel tzv. šibenica. - 1x šibenica stojan, uložený na veľkom bubne. Sada sa predáva BEZ ČINIEL!!! Tama. Kompaktná bicia súprava TAMA Club-JAM Flyer je vhodná na menšie klubové alebo akustické koncerty a na čoraz populárnejší street art alebo busking. Napriek malým rozmerom má táto bicia súprava autentický a vyvážený zvuk ako klasická bicia súprava. Vlastnosti: - Materiál korpusu: Výrobca neuvádza - Farba výrobcu: Candy Apple Mist - Farba: Červená - Rozmery basového bubna: 14" x 10" - Rozmery tomu: 8" x 6" - Rozmery snare bubienka: 10" x 5" - Rozmery floor tomu: 10" x 9" - 3x nožičky flour tomu, tom holder a zdvihák BD do hracej polohy. Sada sa predáva BEZ ČINIEL a ďalšieho hardweru!!! Pearl Midtown Black Cherry Glitter, spolu s puzdrom Pearl, bez ďalšieho príslušenstva, ani raz nehranú. Pôvodná cena úplne novej shel bicej sady Pearl Midtown 579.-eur. Púzdra Pearl Midtown, pôvodná cena 90.-eur. Moja cena spolu sada s obalmi, iba 499.-€ !!! (bližšie info ponúknem telefonicky, či e-mailom) Rozmery: 16" x 14" bass drum, 10" x 07" tom tom, 13" x 12" floor tom, 13" x 5.5" snare drum. Popis: Pearl MDT764P Midtown Black-Cherry Glitter Akustická profi bicia súprava zo série Midtown. Mimoriadne ľahko prenosná bicia súprava vhodná na žívé vystúpenia. Kompaktná veľkosť robí túto súpravu vhodnú aj na menšie priestory. Bicie sú vyhotovené zo šesť vrstvového topoľového dreva. Bubny sú osadené obručami typu Triple Flanged, s hrúbkou 1,6 mm. Disponujú systémom na zavesenie OptiLoc a držiakom na tom TH70I. Farebné prevedenie: Black Cherry Glitter. Video:
Pearl Midtown
Predám úplne novú sadu Pearl Midtown, ani raz nehranú. Predáva sa iba ako shel set (iba to čo je na fotkách - BEZ STOJANU NA RYTMIČÁK!). Cena 430.-€ PEVNÁ! Nezjednávam! Možnosť v prípade záujmu bicie skompletizovať s príplatkom +350.-€ za hardware: - stojan snare, - pedál veľkého bubna, - stojan Hithat, - hrazda/rampa (drum rack), v rampe uložený 2x stojan na činel tzv. šibenica. - 1x šibenica stojan, uložený na veľkom bubne. Sada sa predáva BEZ ČINIEL!!!