inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám čašníčku do baru Antistres

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadám čašníčku do baru Antistres, potrebný zdravotný preukaz a hygienické minimum.
Hľadám čašníčku do baru Antistres
Podobné inzeráty
Prijmem do baru/kaviarne casnicku na brigadu
Do baru/kaviarne v Podunajskych Biskupiciach hladame casnicku na brigadu, pracovna doba podla dohody (najlepsie dlhy - kratky tyzden) od 15:00 do zaverecnej doby. Poziadavky: prijemne vystupovanie, prax v obore. Napln prace: obsluha zakaznikov, praca s pokladnou, jednoducha pomoc za barom, blizsie info:
Prijmeme čašníka/čašníčku do malej kaviarne/baru
Do nášho malého, veselého kolektívu v Ivanke pri Dunaji prijmeme čašníka/čašníčku. Sme malá kaviareň a vo večerných hodinách skôr bar. Vašou prácou bude obsluha zákazníkov, príprava nápojov a udržiavať prevádzku čistú. V prípade záujmu a zodpovednosti, možnosť kariérneho rastu (vedúci/vedúca prevádzky) Čo od vás očakávame? Pracovitosť, úsmev na tvári Máte vzťah ku káve, či pivku Nevadí vám práca s ľuďmi Nemusíte mať skúsenosti s prácou v gastre, všetko potrebné vás radi naučíme :) Pracuje sa u nás krátky/dlhý týždeň. Za svoju prácu na začiatok dostanete 1000€ v čistom (5€/hodina) Tringelty sú samozrejmosť. Ak vás táto ponuka zaujala, svoj životopis nám môžete poslať na email info@
Prijmeme čašníčku
Prijmeme milú usmievavú čašníčku do menšieho baru v presove pracovať sa dá buď krátky alebo dlhy týždeň hladame niekoho na dlhodobo prax nutná na začiatok 5e na hodinu
Hľadáme barmanku - čašníčku a zároveň obsluhu herne
Na TPP prijmeme barmanku – čašníčku ktorá bude zároveň obsluha hracích automatov. Prevádzka baru je na sídlisku KVP. V práci pokiaľ nemáte zákazníkov, čítate mobil, pozeráte televízor, telefonujete atď. Pokiaľ zákazníkov máte, tak ich obslúžite, poklebetíte a sedíte. Nevyžadujeme stáť v pozore , nefajčiť za barom a podobne. Hľadáme niekoho na dlhodobo kto má skúsenosti ako barmanka alebo čašníčka, ako obsluhu automatov zaučíme. Pracuje sa dlhý - krátky týždeň od 14.00 do 24.00 hod., piatok a sobota do 02.00 hod. Pracuje sa TPP nie na dohodu. Plat + prepitné je mesačne za 15 dní min. 1000,-€. Prepitné máte aj z inventúry, ktorú je potrebné robiť vždy po prac. zmene, čiže po dvoch, alebo troch odpracovaných dňoch. Dobré čapovanie piva, úsmev a komunikatívnosť je predpokladom k prijatiu. Pokiaľ ste dočítali až potiaľ a máte záujem pošlite mi email na robertliker@ s kontaktom na Vás, každému záujemcovi odpíšem, alebo zatelefonujem. Inzerát bude platný do zmazania. Záujemci prídu na platenú skúšku. Tel. kontakt je vymyslený, nakoľko sú ľudia, ktorí telefonujú kedy ich napadne bez ohľadu na víkend či hodinu.
Záskok do baru alebo pivárne
Hľadáme skúsenú čašníčku - barmanku, ktorá si chce počas voľna privirobiť. Hľadáme výčapníčku do pivárne, barmanku do baru s automatmi, prevádzky sú na KVP. Ponúkame solídne platové podmienky. Bližšie info telefonicky. Volajte len cez prac dni od 9.00 do 17.00 hod.
ponuka práce čašník/čašníčka do baru v Žiline
Dobrý deň, hľadáme čašníčku alebo čašníka do baru v Žiline. Práca na trvalý pracovný pomer, krátky/dlhý týždeň. Požadujeme zodpovednosť a pozitívny prístup k práci. Mzda 5,00€/hodina v čistom plus tips. Viac informácii Vám rád poviem na čísle: