inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám obkladača

Kategória: Remeselné práce

Hľadám obkladača na obloženie kúpelne, chodby, kuchyne atď v novostavbe. Možnosť realizácie ihneď. Cena dohodou. Lokalita Žilinský kraj.
Hľadám obkladača
Podobné inzeráty
Obkladac ASAP
hladam sikovneho obkladaca ASAP
Obkladač
Hľadáme obkladača s praxou min. 3 roky, na obkladanie bytových jadier a RD v CZ (Ostrava, Frýdek Místek a okolie) Práca možná na HPP, ŽL, alebo dohodu. Ubytovanie a doprava zabezpečené. Seriózny prístup a výhodné pracovné podmienky. Pre bližšie informácie na tel.č.: , email : lppasto@
Obkladač - Nemecko, HRADENÉ ubytovanie
Spoločnosť Izi Bau s.r.o hľadá spoľahlivého obkladača/obkladačov na dlhodobú prácu v Nemecku, možnosť práce počas celého roka. Platové podmienky 22€/hodina Ubytovanie zabezpečené,možnosť strhávať z faktúr Splatnosť faktúr 7/14 Možnosť záloh Príspevok na prvú cestu do Nemecka. Pracuje sa okolo 50 hodín tyždenne,možnosť pracovať aj soboty. Podmienky Aktívna živnosť Auto Samostatnosť Nemecký jazyk Prax Pre viac info nás kontaktujte na telefónne čislo email Prosíme len seriózny záujem. Možnosť volať aj cez víkendy.
Murár - obkladač
Hľadáme do partie šikovného murára-obkladača. Práca prevažne stredné a západné Slovensko.
Prijmeme murara,
Prijmeme do tpp alebo živnosť dohodu murára -obkladača ktorý ovláda murárske práce. Štukove omietky, sadrokartón. Možnosť ubytovania. Prijmeme murara s praxou.Murar- šťuky- štukove omietky,sadrove. Buď na dohodu,TPP, alebo živnosť Viac informácií telefonicky.platove podmienky 8-10€/hod resp ukol,dohodou. Splatnosť faktúry do 7 dní.
Obkladač - Nemecko, HRADENÉ ubytovanie
Stavebná spoločnosť IziBau s.r.o hľadá obkladača na dlhodobú prácu do Nemecka . Začiatok v pondelok 20.03.2023. Práca je v meste Sankt Wendel. Platové podmienky 21€/hod Ubytovanie hradené Splatnosť faktúr 7/14 Možnosť záloh Príspevok na prvú cestu do Nemecka. Pracuje sa 50-55 hodín tyždenne. Podmienky Aktívna živnosť Nemecký jazyk Auto (výhodou) Bežné ručné náradie Samostatnosť Prax Pre viac info nás kontaktujte na telefónne čislo email Prosíme len seriózny záujem.