inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám opatrovateľku/ stráženie detí

Kategória: Stráženie detí

Dobrý deň hľadám opatrovateľku k chlapcom ( 2 a 4 roky) na čas pokiaľ som v práci Po-Pia od 6:30-7:00 doobeda. Niekedy aj do 15:00-15:30. Prípadne na čas kým nemôže starší do škôlky, prípadne prázdniny atď....
Miesto výkonu práce Chminianská Nová Ves
Hľadám opatrovateľku/ stráženie detí
Podobné inzeráty
Hľadám opatrovateľku
Hľadám opatrovateľku pre 5 mesačné dieťa . Stráženie by bolo každú stredu od 9-12hod, výnimočne aj v iný deň podľa potreby . Poprosím kontaktovat len so skúsenosťami, študentky nevolat,stráženie súrodencov neberiem ako prax. Ideálne žena nad 30 rokov. Na odmene sa dohodneme osobne
Ponúkam stráženie detí
Dobrý deň, už roky sa venujem opatrovaniu detičiek, od bábätiek aj po staršie deti. Hľadám si rodinku, ktorá by potrebovala pravidielné stráženie jedného alebo aj viacerých detí. Väčšinou opatrujem u Vás doma no samozrejme, dá sa dohodnúť. Všetky bližšie informácie Vám napíšem do správy pripadne poviem telefonicky. Prosím písať SMS alebo volať po 16tej. Cena za hodinu je 5€, v prípade stráženia viacerých deti cena dohodou.
Ponúkam stráženie detí
Srdečne zdravím. Ponúkam stráženie detí v rôznom veku. Aktuálne z dôvodu tehotenstva nemôžem vykonávať svoje rizikové zamestnanie (záchranár), mám dosť času a rada by som ho využila zmyslupne. Je možnosť spojiť stráženie s doučovaním predmetov ZŠ, hry na klavír/gitaru, alebo mať "tvorivé dielne" s vašimi deťmi - maľovanie, vyrábanie, alebo s inkeraktívnym kurzom prvej pomoci. Takmer 10 rokov som pracovala s mládežou na anglických táboroch a s deťmi na kresťanských táboroch. Cena je dohodou. Okolie Modry.
Hľadáme opatrovateľku/pestúnku
Bratislava – Starostlivosť/Pestúnka pre maloleté deti. Pracovná príležitosť na plný pracovný úväzok. Hľadáme pre 5 ročného chlapca a 10 ročné dievča plnohodnotnú opatrovateľku so správne nastavenými hodnotami. Ak viete nastaviť deťom hranice, ste milá, komunikatívna, pozorná a viete vychovávať dieťa láskavo, ale v zmysle pevných zásad tak hľadáme práve Vás. Vašou prácou bude vedenie a edukácia detí, rozvoz detí na krúžky, príprava do školy. Minimálne mzda 1000 eur. Požiadavky: vodičský preukaz B Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni Pohovor bude v anglickom jazyku. Životopis a motivačný list posielajte na mail: Pre podrobnejšie informácie neváhajte kontaktovať na tel.č. .
Hľadáme opatrovateľku/pestúnku
NITRA – Starostlivosť/Pestúnka pre maloleté deti. Pracovná príležitosť na plný pracovný úväzok. Hľadáme pre 5 ročného chlapca a 10 ročné dievča plnohodnotnú opatrovateľku so správne nastavenými hodnotami. Ak viete nastaviť deťom hranice, ste milá, komunikatívna, pozorná a viete vychovávať dieťa láskavo, ale v zmysle pevných zásad tak hľadáme práve Vás. Vašou prácou bude vedenie a edukácia detí, rozvoz detí na krúžky, príprava do školy. Minimálne mzda 1000 eur. Požiadavky: vodičský preukaz B Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni Pohovor bude v anglickom jazyku. Životopis a motivačný list posielajte na mail: Pre podrobnejšie informácie neváhajte kontaktovať na tel.č. .
Hladam opatrovatelku
Dobry deň hladam opatrovatelku k rocnej dcérke viac o nej napisem sukromne alebo po telefóne. Islo by casovo od 9-15tej sem tam aj na cely den obcas aj nocne vikendy... Platovo sa dohodneme. Nieje problem aj prespať. Mame velky byt.