inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu kŕmiča

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadám prácu v poľnohospodárstve najlepšie ako kŕmič pripadne strojník na nakladacoch. Práca môže byť kdekoľvek na SK ak je aj ubytovanie najlepšie na živnosť a na turnusy max odpracovat 20dni a 10dni voľno všetko je o vzájomnej dohode.
Skúsenosti mám na rôznej poľ. technike bližšie info. Osobne. kontaktovať Emailom
Hľadám prácu kŕmiča
Podobné inzeráty
Prijmeme kŕmiča/opatrovateľa hospodárskych zvierat
Prijmeme kŕmiča/opatrovateľa hospodárskych zvierat, ubytovanie a strava zabezpečená. Informácie podávame len telefonicky na t.č. . Mzda dohodou.
Ponúkame prácu krmiča traktoristu a dojiča
Si šikovný/á, máš rád zvieratá a výzvy s trochou adrenalínu? Tak neváhaj a pridaj sa k nám do partie, ktorá sa spolu stará o 300 nádherných dojníc. Hľadáme zodpovedného človeka na pracovnú pozíciu Krmič Traktorista- potrebný vodičský preukaz Sk.B a T a nakladače. Nástup možný okamžite. Obsadzujeme aj pozíciu dojič/ ošetrovateľ - bližšie info na tel.čísle alebo emailom. Mzda podľa typu prác.dohody a odpracovaných hodín. Základ 4,38 + pohyblivá prémia až do +2,25€/hod.
Krmič teliat
Ponúkame prácu krmiča/osetrovateľa teliat. Kŕmenie teliat automatom a milk-taxi. Viac info po tel
Agrosúča
Farma s chovom hovädzieho dobytka prijme do pracovného pomeru ošetrovateľa HD - kŕmiča. K výkonu práce je potrebný vodičský preukaz na traktor. Podľa potreby vieme poskytnúť ubytovanie.
Strojník a kŕmič na farme v Sedliciach
Ponúkame voľné pracovné miesta strojníka a kŕmiča hovädzieho dobytka na farme v Sedliciach. Zaujímavé mzdové ohodnotenie. Bližšie info na tel. č. 0910 78 78 20.
Hľadám prácu
Dobrý deň hľadám si prácu pri zvieratách okrem dojenia,prax mám dlhodobo mám 40 rokov nepijem nefajčím pracu hľadám aj s vhodným ubytovaním nebránim sa ani upratovaniu domov hotelov ,