inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prenájom

Kategória: Kone - služby

Hľadám si koníka do polovičného/celého prenájmu v okolí bratislavy na rekreačné jazdenie najlepšie v teréne aj na jazdiarni. Mám 18 rokov, samostatne ovládam všetky chody, koňa viem očistiť, nasedlať a všetko okolo toho. Hľadám niečo, kde by som mala možnosť s koňom tráviť čas aj mimo jazdenia, pracovať zo zeme a vytvoriť si s ním puto. Za každú ponuku budem veľmi veľmi vďačná :)
Hľadám prenájom
Podobné inzeráty
Kto chce venovať čas poníkovi?
Hľadám dievča/chlapca pre pohybovanie/jazdenie poníka-kobylky. Kobylka je ustajnená v Slovenskej Ľupči ako spoločníčka koňom, momentálne nemá jazdca. Hľadám niekoho, kto by sa jej venoval PRAVIDELNE, chodil s ňou na vychádzky zo zeme alebo v sedle aspoň raz do týždňa. V prípade záujmu o jazdenie má mať jazdec do 40kg. Nevieme zabezpečiť stály dohľad, preto pri ešte nesamostatnom dieťati je potrebné zabezpečiť si aj dozor dospelej osoby. V prípade záujmu o ďalšie informácie ma môže kontaktovať dospelá osoba telefonicky po 19-tej hodine.
Hľadám zodpovednú osobu
Hľadám niekoho k mojim dvom koňom viac info.ma kontaktujte
Prenájom
Z časových dôvodov hľadám dievča/ženu (18+) k môjmu valachovy za príspevok na ustajnenie. Ak si ochotna učiť sa nové veci zo sedla aj zo zeme, maš jasnú myseľ a zvládaš krok, klus, cval (ďalsie veci vieme dotrénvať) ozvi sa. Valach ma 12 rokov a 165 cm. Na jazdiarni aj v teréne je spoľahlivý, na lonži keď ma náladu sa rád vyblázni. Neľakavý, nezhadzuje, nevykopáva, nestavia sa na zadné. Obsadnutý a jazdený mnou, pripadne skúsenejšie deti z jazdeckej školy alebo priatel ktorý sa občas zvezie. Nieje vhodný pre uplne začínajúcich jazdcov nakoľko potrebuje jazdiť korektne, žiadne cvalacky do úmoru. Jazdený so zubadlom alebo bez. Zo zeme prísnejši. Valach je vhodný ako hobby kôň, nemôže robiť malé kruhy, alebo skakať. Nieje možné odviesť do inej stajne. Nachadzame sa v Trebejove. Viac info v správe
Prenájom
Ponúkam do prenájmu svoju osemročnú kobylu. Hľadám plnoletého a skúseného jazdca. K dispozícii hala, vonkajšia jazdiareň, pekné terény. Možnosť jazdiť 2-3x do týždňa. Cena je 60-70€ (príspevok na ustajnenie). Viac informácií poskytnem mailom, prípadne cez whatsapp.
Jazdenie/ prenajom kona
Ponukam jazdenie/prenajom velmi sikovneho a kludneho valacha (10 rocny). Kon je jazdeny westernovo, poslusny, nie je zakerny, skusenejsi jazdec ho zvladne aj na ohlavke. Moznost vyuzitia velkej krytej kruhovky, travnatej jazdiarne, v priprave uz aj trailovy park. Len vazny zaujem.
Vozenie a jazdenie na poníkovi, poskytujem aj trénovanie
Ponúkam vozenie na poníkovi 127cm, poprípade prenájom poníka pre šikovné dieťa, buď pod dorozom skúseného rodiča alebo trénera .Koník je ustajnený v Rakoviciach pri Piešťanoch. Cena prenájom - dohodou , vozenie 12€/30 min. Poskytujem aj trénovanie. Ďalšie informácie emailom alebo na telefónnom čísle. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.