inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám samostatnú izbu v Košiciach

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Hľadám 1 nepriechodnú izbu na dlhodobý prenájom. Som študent medicíny, tichý, prispôsobivý, nefajčiar. Hľadám kľudné miesto na štúdium a oddych.
Celé Košice, ideálne sídlisko Terasa.
Hľadám samostatnú izbu v Košiciach
Podobné inzeráty
Hladam samostatnu nepriechodnu izbu na prenajom
Hladam samostatnu nepriechodnu izbu na prenajom, lokalita najlepsie Ruzinov, pripadne Nove Mesto a Stare Mesto. Izba by mala byt priestranna a svetla, balkon v byte potesi. Cena do 300 eur. V pripade akejkolvek ponuky ma prosim kontaktujte telefonicky alebo emailom na tereza.dutkova@
Prenajmem samostatnú izbu v 4i byte - Žilina, Vlčince
Dám do prenájmu samostatnú, nepriechodnú izbu v Žiline na Vlčincoch pri Europalace. V byte dlhodobo spolubývajú iní nájomníci (muži i ženy), pracujúci, nekonfliktní, každý má vlastnú izbu, zdieľaná je kuchyňa, kúpeľňa a WC. Izba je zariadená (posteľ, písací stôl, stolička, skriňa, skrinky). V byte je k dispozícii práčka, chladnička, mikrovlnka, rýchly neobmedzený internet, káblová televízia. Cena 169 EUR vrátane energií a internetu. Parkovanie priamo pri bytovke bez problémov, MHD 3 min pešo. Byt je nefajčiarsky! Voľné ihneď.
Prenajmemn samostatnú izbu v rodinnom dome  Košice .
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome v Košiciach -Barci pre slušného , nekonfliktného pracujúceho muža / ,abstinent , bez domácich zvierat , dochádzajúceho za prácou do Košíc/. Vybavenie izby pozostáva :vstupná chodba, samostatné WC so sprchou ,automatická práčka. kuchyňa s vybavením : chladnička s mrazničkou , mikrovlnka, indukčná varná doska , rýchlovarná kanvica.Pripojenie WiFi na internet. Cena 200 Eur pre 1 osobu na mesiac vrátane energií . V prípade vážneho záujmu ma kedykoľvek kontaktujte na tel. č. , alebo e-mail: nejaké základné info o sebe. Upozornenie: Neberieme do podnájmu invalidov a dôchodcov .
Prenajmemn samostatnú izbu v rodinnom dome  Košice - Barca
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome v Košiciach -Barci pre slušného , nekonfliktného pracujúceho muža /požiadavka nefajčiar ,abstinent , bez domácich zvierat , dochádzajúceho za prácou do Košíc/. Vybavenie k izbe pozostáva so spoločných priestorov : vstupná chodba, samostatné WC so sprchou ,automatická práčka. Kuchyňa s vybavením : chladnička s mrazničkou , mikrovlnka, plynový šporák , rýchlovarná kanvica.Možnosť pripojenia na internet.Cena 190 Eur pre 1 osobu na mesiac vrátane energií. V prípade vážneho záujmu ma kedykoľvek kontaktujte na tel.č.: ,.
Hľadám izbu na prenájom v Kosiciach,pripadne v okoli
Hladam izbu na prenajom v 2izbovom pripadne 3izbovom byte v Kosiciach. Najlepsie mimo centra mesta,lokality ako KVP,Terasa,Nad jazerom,Juzna trieda, s co najlepsou dostupnostou na vyjazd z Kosic v smere na Moldavu nad Bodvou.Cena max do 180eur nakolko sa v izbe budem zdrziavat len cez tyzden. Od pondelka do piatka travim cas v praci. Cez vikendy cestujem prec. Uprednostnujem byvanie s pracujucimi ludmi do 35r. Poriadok, cistota a klud je pre mna priorita.Byvanie so studentmi a party mam davno za sebou. Samozrejmostou by mala byt moznost bezproblemoveho parkovania,kedze pracujem mimo KE a nevyhnutnostou je presun autom. Poprosim kontaktovat len mailom, nakolko som pracovne vytazena. Telefon je vymysleny
Hľadám samostatnú a nepriechodnú izbu v Petržalke
Ihneď hľadám samostatnú, nepriechoddnú, čistú a útulnú izbičku v Petržalke do/max 250 €/mesačne s energiami a wifi (dohoda). Som 58 ročný, poriadkumilovný muž, abstinet. Fajčiar, ktorý výhradne fajčí vonku, prípadne na balkóne, nikdy nie v byte ani v okne!